Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Cumleten hayirli, huzurlu ve bol gulucuklu bir bayram dilerim arkadaslar.

• Dün akşam saatiyle 7 de ülkeye Detroit havalimanından giriş yaptım hiç bir soru sorulmadı 1 dakika sonra dışarıdaydım 🎉

• @Bircan Merhaba Hocam klasik ben huyum gereği pesimist bir insanım ben öyle çok optimistik yaklaşamıyorum ya iyi gelişmeleri gözümle görücem ya da hep karamsarım yani gözümle görmediğim hiçbir şeye karşı olumlama yapamıyorum çocukluğumdan beri böyle

Daha 9 ay farkındayım ama işte beni endişelendiren şey 12 aydan fazla beklemek açıkcası 14-15 ay tek bir form için hiç bekleyesim yok en çok bundan korkuyorum 12 ay veya altında bir onay alsam şu önümüzdeki 3-4 ay içinde bana kafi başka da hiçbir şey istemiyorum 😅

Hayırlısı bekleyip görüceğiz tekrardan teşekkür ederim ^^

• Herkese iyi bayramlar, SSN im hala gelmedi ama bugun Green Card im geldi 🙂 24 subat girmistim ulkeye 1 ay bile olmadan geldi kart. 24 u SSA randevum var . Benim gibi olan var mi? Ssn den once kart gelen 🙂

• Ben dün sürecimle alakalı ilk defa youtube çektim paylaştım ilgilenenler youtube kalkanburak yazarak sayfamda izleyebilirler henüz 5 abonem var hem destek olmuş olursunuz:) başlık adı: amerikadan greencard alıyorum cr1 ir1 🙂

• Bu arada hala cevap bekliyoruz konsolosluktan 221g ap süreci ile alakalı

• @Merve-Khan harika🎊

• Arkadaşlar selam. Şuanki I-130 onaylanma süresi ortalama nedir ? Reddit’de biraz araştırma yaptım 13 ay da gördüm 17-18 ay da. Yakın zamanda onay alan arkadaşlar cevaplandırırsa çok mutlu olurum. Malum bu yönetimin bir ayı diğerini tutmuyor.

Not: Abd vatandaşının eşine yaptığı I-130 başvurusu.

• Arkadaslar DQ yazisini biz bir yerden mi yazdiriyoruz? yoksa onlar mi gonderiyor DQ olunca. Tesekkurler simdiden

• @eyuphanyl merhaba; Bu aralar hizlanma var, lakin hic te belli olmuyor. Normali 13 ile 14 ay arasidir eger bir sorun olmazsa. Bana 14 ay sonra sira geldi lakin bu sefer parmak izi icin 3 ay bekledim boylelikle 17 ay surdu. I-130 onay surecinden sonra diger islemler son 2 aydir cok hizli ilerliyor. Buda konsoloslugun sakin oldugunu gosteriyor cunku 50 uzerinde ulke basvurulari durduruldu Trump tarafindan. Herkesin dosyasi farkli bunuda unutmayin.

• Selamlar! Esim de girisinden itibaren 11. gununde SSNi aldi 🙂 Simdi bir sorum var ; is icin haftaya Turkiye'ye gitmesi gerekiyor da, elimizdeki vize ile giris cikis yapmasinda herhangi bir problem var mi?

• Merhaba ,

Ssn numaram geldi fakat hala greed karttan haber yok, kaç günde geldi ortalamalar nedir ehliyet falan alamıyorum bir an önce işe başlasak güzel olacak aslında 8 inde giriş yapmıştım.

• @ceen 11. günde greencard mı geldi ? Ssn mi ?

• Ortalama 1 ay içinde geliyor. @Mahmut-Can-Yapıcı

• Merhabalar arkadaşlar. 15 Mart’ta Amerika’ya giriş yaptım. 7 gün içinde SSN kartım geldi, ancak Green Card henüz gelmedi. Bu durum normal mi, ne kadar sürede gelir? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkür ederim.

• @patrisi Teşekkürler

• @eyuphanyl merhaba su an trackmyvisanow sitesinde 14 ay gozukuyo bu aralar epey yavasladilar, onumuzdeki dosyalar ilerlemiyor malesef , yaklasik 1 ay oncesine kadar her gun tahmini 1000 dosyaya bakiyorlardi 12 aya kadar inmisti bekleme suresi.

• @bamboo evet hatta 12 ay 1 haftaya kadar düşmüştü onaylar görüyordum bu süre dahilinde ama şuan dediğiniz sürelere çıktı gibi. Umarım bu durum normaldir ve tekrardan hızlanırlar.

• Arkadaşlar biz mülakattan sonra 221g sarı kağıt verdiler yani eksik belge kağıdı ek slonsor istiyolar eşim birini bulmuş ama sadece son senenin vergisini Ödemiş olurmu acaba çünkü bu sene yeni başlamış işe oyuzden yani son senenin vergi belgelerini göstersek sorun olurmu

• @patrisi SSN geldi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |