IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Interview gününden sonra ne zaman yada kaç gün içinde issued oluyor durum acaba 🙂
-
@Merve-Khan Değişiyor. Bizimki 26 Şubat görüşmeden
2 gün sonra issued oldu. Pasaport da 3 Martta geldi. Ama görüşmeden sonraki gün Administrative processing gibi bir konumda bekledi. -
@Yuri-Spaky anladım teşekkür ederim, benim ki hala ready yazıyor yarın belki değişir o zaman
-
@bamboo evet gerçekten çok yakın, umarım her şey olumlu olur da dediğiniz gibi ailecek görüşürüz orada :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Merve-Khan Ready yazdığını bilmiyorum. Ne için ready? Birkaç gün bekleyin bakalım değişmezse daha detaylı araştırırsınız. Kısa sürede issued olması gerekli.
-
@Mangoman aa ciddi misiniz bende Vero Beach tarafına geldim :) vallahi müthiş olur
-
@can-bolatbaş can bey merhaba , imzanızda K3 ve I-130 vizesine ayni anda başvurduğunuzu gordum. biz de o sekilde basvuru yaptik cunku K3 vize onayi daha erken gelebiliyor dediler. Süreç nasil isliyor yani once K3 onayi gelirse onunla ilerleyebiliyor muyuz >
-
@bamboo çok isterim ben Vero Beachteyim 😊 bence bir grup kurmalıyız
-
Ben de miamideyim. Etkinlik olursa katılırım seve seve
-
@ecemustafa, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@can-bolatbaş can bey merhaba , imzanızda K3 ve I-130 vizesine ayni anda başvurduğunuzu gordum. biz de o sekilde basvuru yaptik cunku K3 vize onayi daha erken gelebiliyor dediler. Süreç nasil isliyor yani once K3 onayi gelirse onunla ilerleyebiliyor muyuz >
@ecemustafa Merhaba, bildiğim kadarıyla artık K3 onayı verilmiyor. K3 başvurusu yapıldığını görüp I-130 süresini kısaltabiliyorlar yani bu bende işe yaramadı ama burada @gokcesak hanımın K3 başvurusu yapıp onay süresinin çok kısa olduğunu biliyorum. Yani biraz şans meselesi ama K3e başvurmakla çok iyi yapmışsınız.
-
-
Bu ileti silindi! -
@can-bolatbaş Aynen bir whatsup grubu kursak güzel olur. Başlangıçta hem birbirimize yardımcı olur hemde arada ortak biryerde toplanır çiğköfte kebap türk günü yaparız 😅🤣
-
Merhabalar amerikaya giriş yapan insanlar kaç gün sonra ssn numarasını aldı acaba
-
@Merve-Khan tam dusundugum gibi tesekkurler
-
@can-bolatbaş USCIS Tarafı maalesef K3 başvurusunun nedenine uyandı. Yani K3 bavşrusu yapıp I-130'u insanların hızlıca onaylattığını yani K3'ü I-130'un hızlandırılmasını denemek içini nsanların kullandığını anladılar bu yüzden artık K3 nedeniyle gelen I-130 onayı yok gibi bir şey doğrudan paslıyorlar. K3 artık pratikte işe yaramaz bir form haline getirildi üzücü ama gerçek ://
-
Zaten benim bu konu ile alakalı acayip moralim bozuk USCIS hızlanmıştı ne güzel Nisan 20 benim için onay tarihi gözüküyordu iyi dediğimiz bir kaç gün yaşamıyor zaten bizim. Adamlar bıraktılar 2025 caselerine bakmayı komple 2024'e vs sardılar bakmıyor adamlar dosyalara her gün boşuna uyanıyoruz ilerleme yok üstüne bir de sıralamamız kayıyor Nisan 20 Nisan 25 arası olan onay sürem sağ olsunlar Mayıs 15 ve Mayıs 20 arasında gösteriyor acayip gıcık oldum ya ben böyle sinir bozucu bir şey görmedim... Neyse tek çare beklemek fazlası elimizden gelmiyor artık keyifleri ne zaman eserse paşalarımın başlarlar 2025 caselerine geri acayip doluyum ama diyebiliceğim hiçbir şey yok
-
@uguran istanbulda yasiyorsaniz vfs ofisin yeri sislide avm de yeri. Haberiniz olsun
-
@bamboo özelden numarami atiyorum. Haberleselim
-
@can-bolatbaş kurabiliriz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum