Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@ATS16 ssn ve greencardlarımız gelmeden de real ıd başvurusu yapabiliyor muyuz biz arkadaşımızın evinde kalıyoruz onu sunabilir miyiz

Alamazsınız bence, şahit olmadım böyle bir deneyime.

Süreciniz ile ilgili sorularınızı & arayışlarınızı okuyorum, kısa sürede çok şey halletmeye çalışıyorsunuz ama sistemin hızı ve istedikleri (doküman, kanıt vb) sizin hızınız ve talepleriniz ile çok örtüşmüyor bence. Kolaylıklar ve bol şans

• @ATS16 yakın zamanda Türkiyeye döneceğiz daha sonrasında elimizde geri dönünce yerleşeceğimize dair hiçbir kanıt yok tekrar girişte bize sıkıntı yaşatmazlar mı

• @Meliha-Yalın ben, gelişimizin birinci ayında ssn ve adres proof ile driver's license aldım. Driver's license, talep ederken real id seçeneğini işaretledim.

• Bu ileti silindi!

• @finalhope ssnlerinizin gelmesini mi beklemiştiniz

• @ATS16 Çok teşekkürler, ben görene kadar yardımcı olmuşsunuz. Syg.

• @Meliha-Yalın ssn ler gelmemişti, önce ssn başvurusu yapıp ssn aldık sonra driver's license 🙂

• @finalhope anladım forumdan okuduğum kadarıyla ssne başvuru yapmaya gidince sistem çakışıyor ve ssn ulaşmıyormuş ama sizin öyle olmamış iyiymiş:)

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@finalhope anladım forumdan okuduğum kadarıyla ssne başvuru yapmaya gidince sistem çakışıyor ve ssn ulaşmıyormuş ama sizin öyle olmamış iyiymiş:)

@finalhope’un göçmen vize süreci EB1, sizin kategoriniz DV. Kategoriler arasında SSN süreci değişiklik gösterebiliyor.

• @ATS16 teşekkür ederim. Evet benim kategorim EB1 idi. Farklılık gösterebilir. Ben ssn, adres proofları ve pasaporttaki vize ile driver's license başvurusunu real id li olarak ilk 1 ayda yapmıştım.

• Herkese selamlar,
    İlk girişimizi yaptıktan sonra re-entry permit başvurumuzu yaptık ve biyometri sürecimizi de tamamladık. Yaşadığımız süreci başvuru yapacak arkadaşlara fikir olması için baştan sona anlatmak istiyorum.
    23 Şubat’ta Kaliforniya’ya geldik. 25 Şubat’ta, ertesi gün teslim edilecek şekilde I-131 formlarımızı Arizona Tempe’de belirtilen adrese gönderdik ve dosyalarımız 26 Şubat’ta ulaştı. 2 Mart’ta başvurumuzun işleme alındığı bilgisini aldık.
    Dosyamızın ilk sayfasına G-1145 formunu eklememize rağmen herhangi bir e-posta veya mesaj bildirimi almadık. Bu nedenle USCIS’in canlı sohbet hattı üzerinden dosyamızın receipt numarasını öğrendik ve başvurumuzu o numara üzerinden takip etmeye başladık.
    4 Mart’ta USCIS’in ASC merkezine gidip durumumuzu anlattık. 13 Mart’ta uçuşumuz olduğunu ve mümkün olan en erken tarihe biyometri randevusu almak istediğimizi söyledik. Bizi bir süpervizöre yönlendirdiler. Süpervizör, I-797C belgemizin henüz çıkmadığını ve iki gün sonra tekrar gelmemizi söyledi.
    Cuma günü tekrar gittiğimizde girişteki görevli bizi içeri almak istemedi ve biraz garip bir tavır sergiledi. Süpervizörle görüşmek istediğimi söyleyince içeri alındım. Süpervizör tüm süreci tekrar kontrol etti ancak belgenin gelmesi için biraz daha zaman gerektiğini, büyük ihtimalle pazartesi günü halledilebileceğini söyledi.
    Gerçekten de pazar akşamı posta kutumuza I-797C belgemiz ulaştı. Pazartesi sabahı erkenden ASC San Diego ofisine gittik. Süpervizör, 23 Mart’a verilmiş olan biyometri randevumuzu bugüne (9 Mart) çekti. Yaklaşık 2 dakika içinde fotoğrafımız çekildi, parmak izlerimiz alındı ve işlemimiz tamamlandı.
    San Diego’daki süpervizör bizimle gerçekten çok ilgilendi. Şansımıza çok iyi insanlarla karşılaştık ve işlerimizi hızlıca halledebildik.
    Başvuru yapacak arkadaşlara fikir olması için biraz uzun yazdım. Herkese bol şanslar. 🙂

• @Meliha-Yalın merhaba Meliha hanım deneyimimizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bende yakın zamanda aynı işlemi yapacağım ve 2 hafta kalma gibi bi sürem var parmak izi için sizin denediğiniz yöntemi deneyeceğim. Formu kendiniz mi doldurdunuz ? Avukattan yardım aldınız mı ?

• @Lily93 merhaba, kendimiz doldurduk. Biz bu yontemi denemeseydik normalde 23 marta verilmis randevumuz. Hizlandirma icin gerekcelerin hepsini gonderdik yine de erkene vermemisler yani. Tamamen Walk in yontemi onemli oldu

• Merhaba, daha önce miami den giriş yapmıştım o sıra adress proof istediklerinden banka hesabı açamamıştım (bofa ve TD bank ta) dolayısı ile reentry permite baş vurmak ve ücretini yatırmak için bir banka hesabım yok. adress proof için ipostal1 hesabı kullanan oldu mu bunu amerikada geçici adres için kullanmak mümkün mü? bir de re-entry için mazeret olarak neler sunulabilir mazeret sebebi ile reddetilme ihtimali var mıdır?

• @vitruvius Merhaba, ben kaldigim adrese 5-10 $ bir Amazon siparisi verdim.
    BoFA subesinden randevu aldim ve giderken yanimda Amazon zarfini ve pasaportumu goturdum.
    Bu sekilde hesap actirdim.

• @isag re-entry olmasına ragmen gc ile ilgili bir olumsuzluk yaşadınız mı süreciniz ne durumda

• Bizden kanıt talebinde bulunmuşlar, bu durumla karşılaşan oldu mu

• Re entry permit surecinde ek delil talebi formu gondermisler ne istediklerini de aciklamamislar burada bilmiyorum avukat ismi falan veriliyor mu ancak uygun olursa bize yardimci olabilecek bir avukat var mi? Deneyimlerden bir cozum bulamadim avukat ile görüşmek isteriz

• @Önder-Bilgiç merhaba bir bilgi edinebildiniz mi sureciniz ne durumda

• @Meliha-Yalın ne xaman müracaat etmiştiniz?
    vede müracaatınızda expedite dokumanları eklemişmiydiniz,
    ben 23 mard biometric randevuya gitmiştim, henüz bir cevap yok, cevap süresi içinde temmuz 2027 diyor, siz ne zamann biometric randevuya gitmiştimiz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |