DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@zuar10 Kazandığımızı öğrendiğimiz sayfaya bir bakın o sayfada daha önce görünüyor mülakat tarihi ve yeri yazacak o sayfada
-
@Kerem-6 Şu dönemde bunu denemenizi tavsiye etmem evrak mailinde ne isteniyorsa eksiksiz şekilde gitmenizi tavsiye ederim mülakata da giremeyebilirsiniz sonra yeni mülakat tarihi daha büyük sorun olabilir
-
@Ramazan-Altan
Evet doğru biz tedbir amaçlı götürmüştük ama Bangkok cidden askı olayı olmasa en rahat mülakat görüşmesi yapan yer -
@Kerem-6 2026 mülakat deneyimlerinde birkaç arkadaşa evrak maili attıklarında sağlık raporu almayın denilmişti,isterseniz mail atıp sorun. Ankara’da mülakatlara alınmayan arkadaşlar da oldu sağlık raporu yüzünden, sağlık raporu almayın gelin diyen konsolosluklarda var, bence mülakat deneyimlerini biraz okuyun riske atmayın derim.
https://yesilkartforum.com/forum/post/525749 -
merhaba arkadaşlar. konsolosluğa verirken evraklarda zımba olması sorun teşkil ediyor mu ?
-
@yunustg ben herşeyi zımbalamıştım, bir sorun olmadı.
-
@mesut57 merhabalar mail gelmiyor mu dosyanın current olmasıyla ilgili ? Yoksa biz mail atıp durumunu öğrenebiliyor muyuz veya dediğiniz gibi entrant status check'e bakmamız yeterli mi ? Cevap verirseniz çok memnun olurum 🙏🏻
-
@aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım.
-
Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.
-
@aliyonel Mülakat zamanı belli olunca Viyana ile iletişime geçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Daha sıra gelmediyse KCC ye mail atabilirsiniz.
-
@aliyonel, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.
https://yesilkartforum.com/forum/post/504828
Bültende CN’niz cut off olduktan sonra dosyanızın Ankara’ya geri taşınmasında karar merci Ankara konsolosluk, tercih sizin. Henüz cut off olmadan başvurmanız ve iletişime geçmeniz gereken kurum KCC
-
@ATS16 teşekkürler. Hep bir hesap kitap içindeyiz maalesef. Sürekli senaryo üretmekte yoruyor insanı ama tabi bu süreç şuanda sağlam sabır istiyor. Cut-Off olunca Ankara ile şansımızı deneriz olmazsa Viyana'ya gideriz artık.
Herkese süreçlerinde bol şans ve sabır dilerim. -
@aliyonel Eğer taşımaya kesin karar verdiyseniz current olmadan KCC 'ye mail atarak basitçe halletmeniz daha mantıklı duruyor. Current olduktan sonraki taşımalara Ankara'nın tavrının ne olacağı muamma.
-
Son pause kararından sonra hem Ankara hem Viyana için DV2026 mülakat deneyimleri mevcut. Beyaz bir kağıda her iki konsolosluk ve mülakat aşamalarının artılarını/eksilerini yazarsanız, olası tüm ihtimalleri düşünerek maddi manevi imkanlarınız daha çok hangisi ile örtüşüyorsa, yaşadığınız şehirden Viyana’ya veya Ankara’ya ulaşım durumunu gözeterek karar vermeniz sizin için doğru olacaktır.
-
Şöyle bir e-posta yazabilirsiniz:
E-posta adresi: [email protected]
Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazınDear Sir/Madam,
I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
Thank you for your time and assistance.
Best regards,
Adınız SoyadınızFull Name: Adınızı Soyadınız
Case Number: xxxxxxx
Date of Birth: Ay / Gün / Yıl -
@ATS16 çok haklısın, teşekkürler.
-
@elbruz merhabalar, öncelikle bilgi için teşekkürler. Siz bilgi almak için mail attınız mı eğer attıysanız cevap verdiler mi ?
-
Bugün Viyana da mülakatımızı gerçekleştirdik meşhur beyaz kâğıt verdiler biz size mail atacağız dediler politika değişince, ayrıntıları daha sonra paylaşacağım
-

-
@yusufeymen38 212g aslinda en masum durum 212f baskan karari ile red 212a4a public charge kamu yuku ile red.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum