Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 518.2k 770

• Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.

• @aliyonel Mülakat zamanı belli olunca Viyana ile iletişime geçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Daha sıra gelmediyse KCC ye mail atabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aliyonel, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.

https://yesilkartforum.com/forum/post/504828

Bültende CN’niz cut off olduktan sonra dosyanızın Ankara’ya geri taşınmasında karar merci Ankara konsolosluk, tercih sizin. Henüz cut off olmadan başvurmanız ve iletişime geçmeniz gereken kurum KCC

• @ATS16 teşekkürler. Hep bir hesap kitap içindeyiz maalesef. Sürekli senaryo üretmekte yoruyor insanı ama tabi bu süreç şuanda sağlam sabır istiyor. Cut-Off olunca Ankara ile şansımızı deneriz olmazsa Viyana'ya gideriz artık.
    Herkese süreçlerinde bol şans ve sabır dilerim.

• @aliyonel Eğer taşımaya kesin karar verdiyseniz current olmadan KCC 'ye mail atarak basitçe halletmeniz daha mantıklı duruyor. Current olduktan sonraki taşımalara Ankara'nın tavrının ne olacağı muamma.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aliyonel

Son pause kararından sonra hem Ankara hem Viyana için DV2026 mülakat deneyimleri mevcut. Beyaz bir kağıda her iki konsolosluk ve mülakat aşamalarının artılarını/eksilerini yazarsanız, olası tüm ihtimalleri düşünerek maddi manevi imkanlarınız daha çok hangisi ile örtüşüyorsa, yaşadığınız şehirden Viyana’ya veya Ankara’ya ulaşım durumunu gözeterek karar vermeniz sizin için doğru olacaktır.

• @zuar10

Şöyle bir e-posta yazabilirsiniz:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @ATS16 çok haklısın, teşekkürler.

• @elbruz merhabalar, öncelikle bilgi için teşekkürler. Siz bilgi almak için mail attınız mı eğer attıysanız cevap verdiler mi ?

• Bugün Viyana da mülakatımızı gerçekleştirdik meşhur beyaz kâğıt verdiler biz size mail atacağız dediler politika değişince, ayrıntıları daha sonra paylaşacağım

• image.jpeg

• @yusufeymen38 212g aslinda en masum durum 212f baskan karari ile red 212a4a public charge kamu yuku ile red.

• @yusufeymen38 Merhaba, Bangkok tan bize verilen kağıt daha farklı bir kağıt. Acaba her konsolosluğun uygulamada ibraz ettiği kağıt farklı mı oluyor?

• @yusufeymen38

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah vizenize kavuşursunuz, biz de Viyana da gireceğiz mülakata, sağlık muayenesi aşaması nasıl ilerliyor şu an acaba Viyana özelinde ?

• @Aslan-3 sağlık muayenesi yapmadık

• @Kamile-1 bilmiyorum size nasıl bir kâğıt verdiler , ama bende ben özellik le sordum eksik evrak varmı neden vize basılmıyor diye politika değişikliği olınca haber vereceklerini söylediler

• Visa bültenini bugün açıklarlar mi sizce ?

• @yusufeymen38 bize çok daha kısa iki paragraftan oluşan bir kağıt verdiler. 221g kapsamında değerlendirildiği, bunun pause kararının bir parçası olduğunu yazan bir kağıt. Mevcut durumdan bahsedip pause kalkınca mail ile dönüş yapacaklarını vizelerimizin o zaman basılabileceği söylendi.

• merhabalar. ankarada vize ücreti kredi kartıyla ödenebiliyordu diğmi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg evet yurtdışına açık olduğundan emin olduğunuz kartınızı kullanabilirsiniz, biz de o şekilde ödedik, ancak bazen sorun çıkabiliyor ve nakit ödemeniz gerekebiliyor. Mülakat deneyimlerini okursanız örneklerini görebilirsiniz. İmkanınız varsa nakit de bulundurmanız tavsiye edilir.

Benzer Başlıklar

• DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    19k
    1
    25 Oy
    19k İleti
    886k Bakış
    oktay3847O
    @Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k