Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertcank34 Ben çok yüksek bir artış beklemiyorum en büyük temennim 20kyla açması ama hiç zannetmiyorum umarım yanılırım bugün açıklanıcak bültenle

@sule75 @fearless1717 Mart bülteni açıklandı Nisan bülteni açıklanıcak

• @elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@zuar10 mail atıp mülakat tarihinizi öğrenebilir, son dakika panik yapmadan evraklarınızı toparlayabilir, sağlık randevunuzu ayarlayabilirsiniz. Bazı talihlilerimize mailleri mülakattan sonra geldi. Mail beklerseniz şansınızı kaçırabilirsiniz. Arama butonunu kullanarak mail formatını bulabilirsiniz

mail formatı nasıl bulunur yani arama butonuna mail formatı mı yazacağım ve gerçekten 2nl bazılarına mülakattan sonra mı geldi?? çok şaşırtıcı gerçekten

• Merhabalar,
    Pause durumunun uzun sürme ihtimalinden dolayı, vizemi alırsam kendime süre tanımak için sağlık raporunu pause kalktıktan sonra almak istiyorum. Mülakat günü belgeleri teslim edeceğim görevliye, Gucarslan Bey’in daha öncesinde önerdiği gibi “İlgili yasaklar sebebiyle sağlık raporumun süresinin dolma riskine karşılık mülakata katılıp, sağlık raporumu yasaklar kalktıktan sonra alacağım.” şeklinde beyanda bulunacağım.
    Ancak yakın zamanda bir forumdaşımızın paylaştığı belgelerde, Ankara’nın istediği evraklar arasında sağlık raporu olduğunu fark ettim. Viyana gibi konsolosluklar pause durumundan ötürü mülakat için sağlık raporu istemediğini belirten düzenlemeler yaparken, Ankara’nın yapmaması Ankara’da mülakat günü sağlık raporu olmayanlar için olumsuz bir durum teşkil etme ihtimali oluşturur mu?

• @Kerem-6 mülakata alınmayanlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Ankarada.

• @zuar10 Kazandığımızı öğrendiğimiz sayfaya bir bakın o sayfada daha önce görünüyor mülakat tarihi ve yeri yazacak o sayfada

• @Kerem-6 Şu dönemde bunu denemenizi tavsiye etmem evrak mailinde ne isteniyorsa eksiksiz şekilde gitmenizi tavsiye ederim mülakata da giremeyebilirsiniz sonra yeni mülakat tarihi daha büyük sorun olabilir

• @Ramazan-Altan
    Evet doğru biz tedbir amaçlı götürmüştük ama Bangkok cidden askı olayı olmasa en rahat mülakat görüşmesi yapan yer

• @Kerem-6 2026 mülakat deneyimlerinde birkaç arkadaşa evrak maili attıklarında sağlık raporu almayın denilmişti,isterseniz mail atıp sorun. Ankara’da mülakatlara alınmayan arkadaşlar da oldu sağlık raporu yüzünden, sağlık raporu almayın gelin diyen konsolosluklarda var, bence mülakat deneyimlerini biraz okuyun riske atmayın derim.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/525749

• merhaba arkadaşlar. konsolosluğa verirken evraklarda zımba olması sorun teşkil ediyor mu ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg ben herşeyi zımbalamıştım, bir sorun olmadı.

• @mesut57 merhabalar mail gelmiyor mu dosyanın current olmasıyla ilgili ? Yoksa biz mail atıp durumunu öğrenebiliyor muyuz veya dediğiniz gibi entrant status check'e bakmamız yeterli mi ? Cevap verirseniz çok memnun olurum 🙏🏻

• @aysegul teşekkür ederim Ayşegül Hanım.

• Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.

• @aliyonel Mülakat zamanı belli olunca Viyana ile iletişime geçmeniz gerekiyor diye biliyorum. Daha sıra gelmediyse KCC ye mail atabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Günaydın, mevcut mülakat yerim Viyana. Bu bültende current olduktan sonra(CN mi geçen numara açıklanırsa) dosyamı Ankara'ya taşıyabiliyor muydum? Malum iki kere viyana masrafı yapmamak için. Daha önce yazılmıştı ancak bulamadım. İyi günler.

https://yesilkartforum.com/forum/post/504828

Bültende CN’niz cut off olduktan sonra dosyanızın Ankara’ya geri taşınmasında karar merci Ankara konsolosluk, tercih sizin. Henüz cut off olmadan başvurmanız ve iletişime geçmeniz gereken kurum KCC

• @ATS16 teşekkürler. Hep bir hesap kitap içindeyiz maalesef. Sürekli senaryo üretmekte yoruyor insanı ama tabi bu süreç şuanda sağlam sabır istiyor. Cut-Off olunca Ankara ile şansımızı deneriz olmazsa Viyana'ya gideriz artık.
    Herkese süreçlerinde bol şans ve sabır dilerim.

• @aliyonel Eğer taşımaya kesin karar verdiyseniz current olmadan KCC 'ye mail atarak basitçe halletmeniz daha mantıklı duruyor. Current olduktan sonraki taşımalara Ankara'nın tavrının ne olacağı muamma.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliyonel

Son pause kararından sonra hem Ankara hem Viyana için DV2026 mülakat deneyimleri mevcut. Beyaz bir kağıda her iki konsolosluk ve mülakat aşamalarının artılarını/eksilerini yazarsanız, olası tüm ihtimalleri düşünerek maddi manevi imkanlarınız daha çok hangisi ile örtüşüyorsa, yaşadığınız şehirden Viyana’ya veya Ankara’ya ulaşım durumunu gözeterek karar vermeniz sizin için doğru olacaktır.

• @zuar10

Şöyle bir e-posta yazabilirsiniz:

E-posta adresi: [email protected]
    Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın

Dear Sir/Madam,
    I would like to ask whether my interview appointment has been scheduled.
    Thank you for your time and assistance.
    Best regards,
    Adınız Soyadınız

Full Name: Adınızı Soyadınız
    Case Number: xxxxxxx
    Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @ATS16 çok haklısın, teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 16399
  • 728
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |