Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @elbruz merhabalar, öncelikle bilgi için teşekkürler. Siz bilgi almak için mail attınız mı eğer attıysanız cevap verdiler mi ?

• Bugün Viyana da mülakatımızı gerçekleştirdik meşhur beyaz kâğıt verdiler biz size mail atacağız dediler politika değişince, ayrıntıları daha sonra paylaşacağım

• image.jpeg

• @yusufeymen38 212g aslinda en masum durum 212f baskan karari ile red 212a4a public charge kamu yuku ile red.

• @yusufeymen38 Merhaba, Bangkok tan bize verilen kağıt daha farklı bir kağıt. Acaba her konsolosluğun uygulamada ibraz ettiği kağıt farklı mı oluyor?

• @yusufeymen38

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah vizenize kavuşursunuz, biz de Viyana da gireceğiz mülakata, sağlık muayenesi aşaması nasıl ilerliyor şu an acaba Viyana özelinde ?

• @Aslan-3 sağlık muayenesi yapmadık

• @Kamile-1 bilmiyorum size nasıl bir kâğıt verdiler , ama bende ben özellik le sordum eksik evrak varmı neden vize basılmıyor diye politika değişikliği olınca haber vereceklerini söylediler

• Visa bültenini bugün açıklarlar mi sizce ?

• @yusufeymen38 bize çok daha kısa iki paragraftan oluşan bir kağıt verdiler. 221g kapsamında değerlendirildiği, bunun pause kararının bir parçası olduğunu yazan bir kağıt. Mevcut durumdan bahsedip pause kalkınca mail ile dönüş yapacaklarını vizelerimizin o zaman basılabileceği söylendi.

• merhabalar. ankarada vize ücreti kredi kartıyla ödenebiliyordu diğmi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg evet yurtdışına açık olduğundan emin olduğunuz kartınızı kullanabilirsiniz, biz de o şekilde ödedik, ancak bazen sorun çıkabiliyor ve nakit ödemeniz gerekebiliyor. Mülakat deneyimlerini okursanız örneklerini görebilirsiniz. İmkanınız varsa nakit de bulundurmanız tavsiye edilir.

• @aysegul çok teşekkür ederim Ayşegül Hanım.

• @Betül-0 benim numaram henüz current olmadığı için mail atmadım. Numaranız aktif, kazandığınızı öğrendiğiniz web sayfasında herhangi bir güncelleme olmamış, 2nl maili gelmedi ise, KCC ye mail atarak mülakat tarih ve saatinizi sorabilirsiniz.

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

• Merhaba, dün mülakata katıldım. Mülakatım uzun sürdü ve sormadığı bir şey kalmadı. Benden CV, Lisans ve Yüksek Lisans Transkriptleri istendi, çok şükür yanımda taşımıştım verdim. CV'yi beğenmedi yetersiz dedi (işe mi vize mi başvuruyorum anlamadım). Ayrıca, daha önce yaptığım araştırmaları ve tezlerin hepsini konsolosluğa eposta ile göndermemi istedi (kağıda Arapça yazılanlar bunlar).

"We want to see a list of all academic and practical researches that you have worked on. Furthermore, we want to see a list of all courses that you studied in your Bachelor's and Master's"

En son, ABD hükümeti bu vize türü verilmemesi ilişkin kararlar aldı o yüzden şuanda veremiyorum, ama siz yine istediğim evrakları bize göderin dedi. Karar değise bizimle iletişime geçecek misiniz veya ne olacak sordum, şuanda bu konuyla ilgili başka bilgimiz yok yanlış bilgi vermek istemiyorum dedi, mavi kağıdı vererek konsolosluktan ayrıldım.

Detaylı deneyimi hazırlayıp foruma aktaracağım.

photo_2026-02-18_09-42-26.jpg photo_2026-02-18_09-42-29.jpg

• @zakaria şaka gibi. CV, istedikleri belgeler mailinde yer alıyor muydu?

• @sule75 Hayır bunlardan hiç biri yer almıyordu. Daha önce mülakata giren kişiler aldığı için ben de ne olur ne olmaz diye yanımda aldım.

• @zakaria bence AS kontenjanında olduğunuz için ekstra zorlamış (ırkçılık demek istemiyorum). Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda herşey normale döner

• ⭐⭐⭐⭐

@Betül-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mesut57 merhabalar mail gelmiyor mu dosyanın current olmasıyla ilgili ? Yoksa biz mail atıp durumunu öğrenebiliyor muyuz veya dediğiniz gibi entrant status check'e bakmamız yeterli mi ? Cevap verirseniz çok memnun olurum 🙏🏻

Dosya numaranızın aktif olmasıyla ilgili tarafınıza ayrıca bir mail gönderilmez. Bu nedenle bülteni takip etmeniz gerekmektedir. Şu an sıra numaranız muhtemelen 11 binin üzerinde olduğu için dosyanız aktif görünmüyor. Bugünlerde açıklanacak yeni bülteni takip etmenizi öneririm.

• Merhabalar yarın unganlarda muayenem var sonuçlar 1 gün sonra çıkıyormuş. Bu sonuçları zarfları vs. 2 hafta sonra vize görüşmemin oldugu tarihte teslim alma şansım var mi bilgisi olan var mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |