F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@Buse-Şahin 7 yildir bekliyorum 2019da basvurdum.
-
@Metellica Evet en sinir bozucu şey insanların sürekli sorması. Gidebilsem zaten burda ne işim var diyorum🙄 süreç çok yorucu. Bu işin içinde olmayan asla anlamıyor sürekli normal vizelerle karistiriyorlar bilmiyorlar ben açıklamaktan yoruldum
-
@sait33 siz bizden 1 ay kadar önce başvurmuşsunuz. Dosyanız hangi eyalette idi acaba? Bizim uscis onayımız gelmedi henüz
-
@sait33 gözünüz aydın hayırlı olsun 🙏
-
@beso bizim dosya ilk başta Vermont service center da idi. Sonra onay Texas tan geldi. Sizin de aslında onayınız gelmiş olması gerekiyor bence.
-
@beso Senator veya congressman den yardım almayı deneyebilirsiniz.
-
Merhabalar, Esim icin sureci amerikadan baslattik. Bizim PD 26 Mayis 2023, bi ay sonra calisma izni geldi. Agustos 2023 de saglik raporu istendi Kasim 2023te mulakata gittik. Mulakatin ertesi gunu I-130 onaylandi. PD Ekim 2025te current oldu ama daha haber alamadik(Ocak 2026). Ne kadar bekleyecegiz current olduktan sonra bir fikri olan var mi. Surec gercekten cok uzadi. Bu asamada congressmen e ulasmak filan faydali oluyor mu dosyayi sonuclandirmak icin, beklemek mi daha iyi. 3 Sene oldu ulkeye gidemiyoruz.
-
Merhaba, bizim uscis F2A dosyamızda nihayet gelişme oldu. Fakat Uscis dosyayı NVC Ankara ye göndermesi gerekirken bize 4 Mart 2026 uscis new jersey ofisinde mülakat randevusu verdi. Ben Türkiye’deyim. Sistemsel ya da memur hatası olduğunu düşünüyoruz. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Başına gelen var mı acaba?
-
Selamlar turist vizeleri 2 sene sonraya veriliyordu artik bikac hafta sonraya randevu veriyorlar. F2a icin de surec hizlanir mi veya hizlandi mi bekleyenler icin?
-
24 haziran 2022'de başvurumuzu yaptık, 21 ağustos 2025 uscis onayı geldi, biraz yavaş olsa da temkinli dikkatli bir şekilde evrak sürecini halledip bütün evraklarımızı 23 ocak 2026 tarihinde sisteme yükledik ve 3 şubat sabahın köründe dq maili geldi.
şu an mülakat tarihi bekliyoruz, bunu yazarken farkettim, dün almışız maili sanki günler geçmiş gibi geliyor. zaman şu an akmıyor gibi bana.
mülakatı da atlatalım, çok bekledik.
-
Dosyamın hangi service center de olduğuna nereden bakabilirim
-
Arkadaslar selam,
Esim icin F2A surecindeyiz ve ben henuz vatandas degilim benim greencardim uzerinden baslattik. Bugun USPSden gelen bildirimlerde esimin adina I-387 yazan bir zarf gelecegini gorduk, henuz elimize ulasmadi ama acikcasi anlamadik.O kodla herhangi bir form ne USCIS sayfasinda var ne de baska bir sistemde. Bunu sekilde bir form alanlar oldu mu? Avukata da yazdik. Bekliyoruz. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
-
@aysthehk ben form ile ilgili böyle bir bilgi buldum google dan bakınca, gözünüzden kaçmış olabilir.
“Form I-387, "Report of Detainee's Missing Property," is an U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) document completed by facility staff when a newly arrived detainee reports that their personal property was lost or left behind at a previous location. This form ensures missing items are documented, investigated, and tracked”
-
Merhaba arkadaslar,
Esim ive cocuklarım icin F2A surecindeyiz benim greencardim uzerinden baslattik. Uzun bir aradan sonra NVC den olumlu bir cevap geldi belglerimizin yuklememizi istediler.
Sponsor belgesi harici butun belgeleri sorunsuz bir sekilde sisteme yukledik. Ek sponsor eklememiz gerekiyor ama bir turlu basaramadık.
Aile birleşimi ile ilgili sistemde sponsor belgelerini ekledikten sonra joint sponsor eklenmesi için bir button var orada “add joint sponsor” deyip bilgi ve belgeleri
yüklediğimizde sistem kapanıyor ve işleme almıyor bir süre sonra tekrar giriş yaptigimizda sponsor eklenmemiş oluyor.
Bir türlü çözemedik. Mail attık yaklaşık 15 gün oldu dönüş yapmadılar.
Bu konu ile ilgili bir bilginiz öneriniz olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim. -
Merhabalar,
Esim ive cocuklarım icin F2A surecindeyiz benim greencardim uzerinden baslattik. Uzun bir aradan sonra NVC den olumlu bir cevap geldi belglerimizin yuklememizi istediler.
Sponsor belgesi harici butun belgeleri sorunsuz bir sekilde sisteme yukledik. Ek sponsor eklememiz gerekiyor ama bir turlu basaramadık.
Aile birleşimi ile ilgili sistemde sponsor belgelerini ekledikten sonra joint sponsor eklenmesi için bir button var orada “add joint sponsor” deyip bilgi ve belgeleri yüklediğimizde sistem kapanıyor ve işleme almıyor bir süre sonra tekrar giriş yaptigimizda sponsor eklenmemiş oluyor.
Bir türlü çözemedik. Mail attık yaklaşık 15 gün oldu dönüş yapmadılar.
Bu konu ile ilgili bir bilginiz öneriniz olur mu acaba?
Çok teşekkür ederim. -
Herkese tekrardan selamlar buraya girmeyeli uzun zaman olmustu asagidaki gibi amerika seruvenimi gorebilirsiniz emin olun beklemesi ayri dert burada tutunmasi ayri bir dert deneyimlemeden hicbir seyi bilemezsiniz vel hasil su an visa bultain de aciklama yok sizce tahmini ilerleme ne olur bilgisi olan var mi ayrica government shut down immigration sureclerini etkilemeyecek diye biliyorum yada etkiliyor mu ek olarak suan b1-b2 turist visalari kac gun sonraya appointment yapilabiliyor herkese bol sans
-
@KAFKAS26 selamlar farkli bir tarayicidan denediniz mi ?
-
@canwdb hem safariden hem choromedan hem de telefondan denedik hatta cerezleri temizleyip bir kez de oyle denedik ama sonuc hep ayni oldu "your request cannot be processed at this time" uyarisi geliyor ve joint sponsoru eklemiyor
-
@KAFKAS26, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
@canwdb hem safariden hem choromedan hem de telefondan denedik hatta cerezleri temizleyip bir kez de oyle denedik ama sonuc hep ayni oldu "your request cannot be processed at this time" uyarisi geliyor ve joint sponsoru eklemiyor
Merhaba, ekteki videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Adim adim butun surecleri anlatiyor. Belki ordan birseyler yakalarsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=bTX9s0SvfhA&t=675s
Ayrica, dosya buyukleri ve tiplerini kontrol ettiniz mi? Dosyanin hacmi icin sinirlar. Hatirlatmak icin soyluyorum, belki gozden kacmistir. Veya CEAC portali bazen guncelleme aliyor ve o saatlerde duzgun calismiyor. Umarim bir kesinti donemine gelmemistir.
Kolay gelsin.
-
Hatırlattıgınız icin cok tesekkur ederim. Dediklerinizin hepsini yaptık ama yine maalesef cozum uretemedik .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum