DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
KCC den aldığım mail doğrultusunda 4 Mart saat 09:00`da mülakat aldığımı belirtmek isterim👀...
-
4 Mart 7.30 a mülakat tarihim verildiğine dair mail aldım detayları hakkında görüşebileceğim birisi var mı forumda?
-
4 Mart 7.30 am tarihine Ankara da mülakat tarihim belirlendi sağlık raporu için Ankara’ya gitmeyi düşünüyorum İstanbul’dan doktor randevu ile mi alıyor öyleyse kaç gün sonrasına verir tarihi tahminen?
-
böyle bir hata alıyoruz bilen var mı? -
Ben de 2NL mailini aldım, 4 Mart tarihine mülakat verilmiş. Birkaç saat önce CEAC’tan baktığımda dosya hâlâ KCC’de görünüyordu. Süreç başından beri gerçekten sürprizlerle dolu.
Önce Ankara’nın performansı nedeniyle çoğumuz dosya taşıdı. Dosya taşıma şartlarıyla ilgili düzenlemeler değişti, bu yüzden herkesin durumu tam net değildi. Daha sonra yeni düzenlemelerle, önceden dosya taşıyanlara mülakat verileceği açıklandı. Ankara’nın geçen yıllara göre daha iyi performans göstermesiyle de bazılarımız, benim gibi, yeniden dosya taşıma yoluna gitti.
Şimdi mülakat almış olmak sevindirici ama yarın ne olacağını yine bilmiyoruz. Süreç boyunca beklenmedik çok şey yaşandı; bundan sonra olmayacağının da garantisi yok. Umarım süreç sorunsuz ilerler ve herkes vizelerini alır. -
@Fatime-İncebaş reschedule yapmaya çalışıyormuşsunuz, hatalı ilerlemişsiniz.
-
Ben çok sevindim açıkçası Mart ayına mülakatların dağıtılmasına, Ankara bu çünkü, yapmayabilirdi de..
Son bülten yine 11k da kaldı sanırım, 104xx cn da mülakat aldığına göre, tekrar bültenle uyumlu çalışmaya döndüler 1 aylık bir aranın ardından.
Her zaman temkinli olmakta fayda var elbette, ancak hep diyorum gün doğmadan neler doğar.. :) -
@aysegul evet onu anlayıp düzelttik ama bu sefer fotoğrafını paylaştığım şekilde hata alıyoruz onu biliyor musunuz?
-
@Fatime-İncebaş gördüğüm kadarıyla youtube videosundan bakarak yapıyorsunuz kaydınızı, o videolardan fayda arayıp, aldıkları hataların çaresini de forumda arayan çok arkadaşımız oldu burada. Az önceki reschedule hatası da yine o videolarda seçtirilen yanlış seçeneklerle ilerlediğinizde oluyor. Siz yine erken farketmişsiniz durumu, birçok kişi o şekilde tamamladığını sanıyor başvurusunu, 2 gün sonra bir email geliyor ki aslında bambaşka birşey için yapılmış başvuru.. Herneyse, ama bu hata mesajını ilk kez görüyorum, bu "endif" coding ile ilgili birşey, malesef bu hatayı neden aldığınızı bilemiyorum, forumun arama kutusunu da denedim çıkmadı birşey.
-
Ankara bu sene hızlı ilerliyor herhalde 10binlere kadar 2nl maili gelmiş
-
@Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aysegul evet onu anlayıp düzelttik ama bu sefer fotoğrafını paylaştığım şekilde hata alıyoruz onu biliyor musunuz?
İnternet browserınızı değiştirip deneyin.
-
Mülakatlarınız hayırlı olsun umarım herkes sorunsuz atlatır.
-
@aysegul tekrardan rahatsız ediyorum özür dilerim
Doğru mu yaptım diye teyit amaçlı soruyorum reschedule siz bunun yerine hangisini seçmiştiniz -
@Fatime-İncebaş estağfirullah, ne özrü rica ederim, aşağıdaki linkte çok detaylı anlatımı var, kendi yaptıklarınızla bir kıyaslayın bakalım belki farkı o şekilde çıkarabilirsiniz veya sıfırdan yeni başvuru yapın daha sağlıklı olabilir. Kolaylıklar ve bol şans dilerim.
https://yesilkartforum.com/forum/post/513067
Edit : reschedule kısmını sormuşsunuz zaten şimdi farkettim; ank2 yerine ank4 seçtiriyordu galiba video çeken vatandaş, oradan kaynaklı bu reschedule hatası olayı. Burada yapmaya çalıştığımız şey tekrar randevu almak değil, belge teslim kaydını yapmak, parantez içindekileri bile okusanız anlaşılır aslında.
Bir de siz BNK da gireceksiniz sanırım değil mi? Belki ülke bazlı farklılıklar olabilir, ona da dikkat etmek gerekir. Benim iletimden hemen sonra Tayland için de link verilmiş, onu referans alabilirsiniz bnk için.
-
@aysegul çok teşekkür ederim ☺️
-
Ankara bile hızlı ilerlerken son bültende EU bölgesini hiç arttırmamış olmaları çok sinir bozucu.
-
Dosyami hong kongdan ankaraya taşıyacağım ankara da sıra gelecek gibi
-
@zakaria çok teşekkürler inşallah beklemedeyim
-
@Fatime-İncebaş Merhabalar şimdi denediğimde ben de aynı hatayı almaktayım, nedenini bulabildiniz mi ve çözebildiniz mi acaba?
-
@Peyk74 😏 Kişi başı 330 $ iyi para ödeme alınıyor görüşme bankosunda kusura bakmayın vizenizi basamıyoruz diyorlar olay bu kadar.Benim mülakata girdiğim gün o kadar çok İran vatandaşı vardı ki geneli ellerinde pasaportlarla dışarı çıkıyorlardı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum