Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar abd ye 12 ekimde giriş yaptım ssn im 10 günde geldi fakat green cardım hala elime ulaşmadı bütün yolları deniyorum uscisa telefonla ulaşmaya çalışıyorum müşteri danışmanına bağlanmıyor bir türlü canlı destek emma da yardımcı olmuyor sürekli online statüye yönlendiriyor orda da hala ödemenizi aldık yazıyor yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ? Sizce araya tatiller falan girdi diye gecikme olabilir mi

• @dogukan-altn merhaba ben de 3 kasım'da giriş yaptım ancak henüz bir güncelleme yok. sanırım 90 güne kadar bir şey yapmanıza gerek yok 90 günden sonra destek kısmına yazmayı düşünüyorum ben de.

• Arkadaşlar

• Selamlar.
    Uscis’ten Emma’ya “live agent” yazıp canlı desteğe bağlanın.
    Bir kaç soru soracak. Onları cevapladıktan sonra canlı desteğe bağlanacaksınız.
    Bağlanınca adınıza bir bitometric randevusu planlanıp planlamadığını sorun.
    Planlanmadıyaa mecbur bir süre daha bekleyeceksiniz.

@dogukan-altn, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Arkadaşlar abd ye 12 ekimde giriş yaptım ssn im 10 günde geldi fakat green cardım hala elime ulaşmadı bütün yolları deniyorum uscisa telefonla ulaşmaya çalışıyorum müşteri danışmanına bağlanmıyor bir türlü canlı destek emma da yardımcı olmuyor sürekli online statüye yönlendiriyor orda da hala ödemenizi aldık yazıyor yardımcı olabilir misiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa ? Sizce araya tatiller falan girdi diye gecikme olabilir mi

• @cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

@cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

Henuz 90 gun olmamis ama 🙂 Ilk giris tarihiniz 12.10.25 ise, 90 gunun bitecegi 10 Ocak 2026 tarihini beklemeniz gerekiyor, 11 Ocak 2026 tarihinde irtibata gecmeniz ve yonlendirecekleri adimlari takip etmeniz gerekiyor.

• @ATS16 Anladım peki o zaman teşekkür ederim 😊

• Bizim de 20 gün oldu ancak ne SSN’den haber var, GC için ise payment fee received olarak beklemekteyiz. Biz adres beyanımızı formda bildirmemiştik, konsoloslukta da sorulmadığı için biz de unuttuk. Giriş yaparken de görevli adresimizi almadı. Sonuç olarak girdikten sonra USCIS den adres girişi yapabildik. Bu konu etkilemiş olabilir mi?

• Emma'dan canlı yardıma bağlanıp biyometrik randevunuzu sorabildiniz mi? Biyometrik randevusu tanımlanmamışsa evet biraz daha beklemelisiniz.

@cttl Uscis ile iletişime geçtim ama 90 günü brkleyin diyor kartın ne durumda olduğunu söylemiyor 90 günü geçerse bugünde zaten abd ye gireli nerdeyse 90 gün olmak üzere receipt numberla kontrol ettiğimde hala ödemeniz alındı diyor herhangi bir güncelleme yok vaka sorgusu gönderin diyor bi link atarak

• @cttl Biyometrik randevusu ilgili hiç bir şey söylemedi canlı destek ekibi bilgilerimi istiyor sorguluyor 90 günü bekleyin deyip vaka sorgulaması için link atıyor ve offline olup çıkıyorlar ya bu bencr çok düşük bir ihtimal neden tekrar fotoğraf istensin ki çünkü ben Hong Kongdayken bile işimi sağlama alıp orada yeniden bir biometrik çektirdim ve konsolosluğa sundum kabul ettiler onlarda

• @apexcruel ds260 formunda adresinizi görüyor konsolosluk sarı zarfın beyaz olan görünen kısmında bilgilerinizin yazdığı kısımda da yazar adres ama havalimanında sormuş olmaları lazım adresinizi doğrulamak için

• @dogukan-altn DS-260 formuna adresimizi sonra ileteceğiz diye girmiştik ki burada da yapılabilir diye okuduğumu hatırlıyorum. Havalimanı girişinde ise ısrarla vermek istememize rağmen benimle alakası yok diyip alınmadı.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E elbruz 

• @apexcruel Keşke ds260 formunda bir adres bulup yazsaydınız durumunuza net bir yorum malesef yapamıyorum.İnşallah en kısa sürede ssn ve gc niz gelir

• ⭐⭐⭐⭐

@levent07, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@mhmtkz aynı durum bende de var 27.11.2025 girdim hala ne Ssn ne de card dan bi haber yok. My uscis de de bişey görünmüyor. My case in içinde de herhangi bişey görünmüyor. Daha once ekledim aslınd ama yeniden eklemek istediğimde Onlie acses code istiyor

buradan cevaplayayım, konu buradan devam etsin daha doğru olur, accountunuzdan yeni case olarak eklemeye çalışmayın, https://egov.uscis.gov/ bu linkten sadece IOE ile başlayan numaranızı sorgulayın.

• Merhabalar, eşim ve benim Green Card’larımız bugün elimize ulaştı. Ülkeye giriş yapmadan önce USCIS immigrant fee ödemelerini gerçekleştirmiştik ve 4 Aralık’ta ABD’ye giriş yapmıştık. Geçen haftaya kadar USCIS sisteminde durum “fee was received” olarak görünüyordu. Hafta başında “produced”, ardından “mailed” olarak güncellendi ve bugün çok şükür USPS ile teslim edildi. Bekleyen herkes için en kısa sürede olumlu sonuçlar dilerim. 🙏🏼

• @aysegul ordanda bakıyorum sadece ödemenizi aldık diye bir yazı var. Case de bilgilerimi girdiğim halde add case var benim eklediğim görünmüyor. Bu gecikme bunla alakalı olabilir mi acaba çünkü aralık ayında girenlerin ssn ve cartı bile gelmiş

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• Arkadaşlar, ben ABD’ye girerken sınır polisi adresimi değiştirmedi, bunu USCIS sitesinden değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben de oradan adres değişikliğini yaptım ancak Green Card’ım ve SSN kartım yine de yeni adresime gelmedi. USPS’e gittiğimde bana yardımcı olamayacaklarını söylediler; çünkü bu postaların takip numarası yokmuş. Velhasıl kelam, bu iki kart da elime ulaşmadı.

SSN kartımı SSA ofisiyle hallettim fakat Green Card için yeniden form doldurdum ve 6 Ocak’ta tekrar parmak izi verdim. Ancak sistemden takip ettiğimde hâlâ “dosyanız işleme alınıyor” ibaresi görünüyor. USCIS sitesinde, belirli işlemlerin ne kadar sürede sonuçlandığını gösteren bir hizmet var; orada benim sürecimin ortalama 9 ay sürdüğü yazıyor.

Forumlarda bu tarz Green Card kayıp ve yenileme işlemleri yapmış olup ne kadar sürdüğünü bilen var mı? Gerçekten en az 9 ay mı sürüyor?

• @rasitcenngiz ilk girişiniz sonrası GC hiç basım aşamasına geçti mi?

• @apexcruel aynı sekilde ds260da sonra vericem dedim, mülakatta adresi almadı. girerken verdik biz ama 16. gün bizim de gelmedi. aynı zamanda giriş yaptıgımız arkadaşların geldi hep. bakalım ofise gidip tekrar girmeyi denicem randevusuz.

• @ebd Merhabalar "fee was received” , “produced” kisimlarini Add case yaptiktan sonra mi gorebiliyorsunuz ve ben online access code gelmedi nasil add case yapabilirim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |