Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Coestar topa tuttukları şahıslara üşenmedim baktım çoğu on yılı aşkın süredir bu süreclerin içinde binlerce case takip etmiş veya sürecleri yaşamış kişiler ve bu süreçte inanın öyle şeyler yaşandı hayal dahi etmek güç şeyler @gucarslan arkadaşımızın kendi yaşadığı hazin süreç gibi benzer neler yaşandı ki bahsi geçen arkadaşlar gerçekten binlerce case de emeği olan kılavuzluk yapmış arkadaşlar lütfen " ben demiştim" moduna girmek yerine durumu analiz edip ileriki dosyalarda faydalanmaya odaklanalım. Bu arada yazdıklarımın tamamı senin özelinde değil genele söylenmiş kısmıda var saygılar.

• Bu forum sayesinde yıllardır o kadar çok işlem, muayene.erteleme,AP, mülakat deneyimleri okuyoruz ki forum yöneticileri demek ki herşeyi okuyor ve bir fikirleri oluyor.Ama bazen konsoloslukların o gün ne karar vereceği tahmin edilemez.Benim forumdaşlara tavsiyem mülakat mailinizde ne yazıyorsa ona göre hazırlık yapalım.Allah herkesin gönlüne göre esenlik versin.Herkese bol şanslar..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zakaria hayır yok. görebilirsiniz..
    ama öncesinde @Utku-Pehlivan ile iletişme gecin.
    ona yapması gerekenleri tek tek anlattım. siz de aynı şekilde devam edip sürecini bu şekilde ilerletebilirsiniz.

eksik kalan bir nokta varsa bana özelden ulaşın lütfen.

• @Serapp merhaba aceleyle yazmıştım detay vermemişim. Ds260 formunda mülakat yerini bangkok işaretlemiş eşim yanlışlıkla kafası karışmış. Mail kcc den gönderilmiş.

• @Ceyda-Altun maalesef sizin üzerinizden tecrübe etmiş bulunduk. Salı günü olan mülakatımdan sonra yine burdan tecrübelerimi aktarıyor olacağım. Sanki gözümüzün üstünde kaş var diye zorluk çıkartılıyor hissiyatı geldi. Tekrar adınıza üzgünüm. Umarım aynı tecrübeleri yaşamayız.

• @zakaria merhabalar, yaşadığınız olumsuz durum inanın bizi de çok üzdü. Umarım en kısa sürede durum çözüme kavuşur. Aynı durumu yaşamamamız için sizden istenilen belgeleri istememde sakınca var mıdır? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

• @ugurksknbck teşekkürler yorumunuz için. İnanın herkesin kolay güzel bir yolla GC tı direk almasını istiyorum. Süreçte çok zorlu geçiyor dosya taşıması ayrı ankara hızlancakmı veyahut current oluncakmı sorunu ki şimdide pause sıkıntısı var 😃
    cidden burda çok iyi insanlar tanıdım hiçbir beklentisi olmadan yardımcı olmaya çalışıyor kalkınmaya çalışıyor herkes. Bilgi ve Tecrübe açısından minnettarım kesinlikle. Bu ben dedim o dedi önemli olan o değil sadece çözüm odaklı davranmamız lazım benim şahsi fikrim bu sadece. Herkese Hayırlı Güzel Bir Yıl Ve Bol Macera Dolu Amerikalı Bir Sene Diliyorum...

• Bugün ben de viyanadan gerekli evrakları ve sağlık kontrolüne girmemem gerektiğini söyleyen maili aldım. Mailin ilk cümlesine ithafen, confirm etmek için o tarihte orada hazır bulanacağımı söyleyen bir cevap göndermem yeterlidir değil mi? Forumda arattığımda geçen yıldan böyle bir soru geldiğini gördüm ancak cevaplayan kişi admin değildi. Ayrıca @Eyupp Almanya'da 10 ay kaldığı ama polis belgesi getirmediği için Bangkok'ta AP'ye bırakılmıştı. Ben de bu yaz 4 aya yakın amerikadaydım, üstelik çalıştım ve gelir elde ettim (çalışma iznim vardı, herhangi bir illegal aktivite söz konusu değil). Resmiyette gerek olmasa da ne olur ne olmaz diye amerikada bulunduğum süre boyunca suç işlemediğimi gösteren bir belgeyi temin edebilir miyim?

1.png

• Bu ileti silindi!

• @Hasan-Eren-Çolak hocam aşağıdaki linkte police certificates kısmına bakarsanız daha önce Amerika’da bulunmuş kişilerin bir belge alması gerekmediğine dair bir ibare var. Bu kadar net yazılmışken bir gerek olmaz büyük ihtimalle, beklenmedik bir şey çıkarsa da sonradan tamamlarsınız

• Selamlar herkese
    bugün sonunda bir UPDATE verdi CEAC. Eşim ve ben APPROVED olmuştuk ancak bu PAUSE nedeniyle vize basılmadı. Bizim case muhtemelen tam bir talihlinin talihsizliğidir. Am bu PAUSE kalacak ve kalkması gerekiyor kanunen. Siz değerli arkadaşlarla bunu paulaşmak istedim. Hep brincil olarak eşim bilgilerinii giriyordum CEAC'e ve hiç bir sonuç alamıyordum. Bugün kendi bilgilerimi gireyimdedim. ve sonuç fotoda paylaşılmıştır. Demek istediğim o ki işlem bir kaç hafta sürüyor AP'ye koyulana kadar.
    2.jpeg
    1.jpeg

• @Hasan-Eren-Çolak buna nereden bakıyorsunuz? caec girdiğimda böyle bir ekran yok bir yer var visa status check ama orada visa case number ne gireceğiz?

• @Akrap, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese
    bugün sonunda bir UPDATE verdi CEAC. Eşim ve ben APPROVED olmuştuk ancak bu PAUSE nedeniyle vize basılmadı. Bizim case muhtemelen tam bir talihlinin talihsizliğidir. Am bu PAUSE kalacak ve kalkması gerekiyor kanunen. Siz değerli arkadaşlarla bunu paulaşmak istedim. Hep brincil olarak eşim bilgilerinii giriyordum CEAC'e ve hiç bir sonuç alamıyordum. Bugün kendi bilgilerimi gireyimdedim. ve sonuç fotoda paylaşılmıştır. Demek istediğim o ki işlem bir kaç hafta sürüyor AP'ye koyulana kadar.
    2.jpeg
    1.jpeg

CN: 2026EU6xxx
    DS-260 Gonderimi: 15/09/2025
    Mülakat Yeri:Ankara
    Saglik Muayenesi: 01/12/2025
    Vize Mulakati: 03/12/2025
    Vize Onayi: 03/12/2025
    Pasaport Teslimi: xxxx
    ABD Ilk Giris: xxxxx

• @Akrap merhaba anladığım kadarıyla 3 aralıkta mülakata girdiniz vizeniz onaylandı ama şimdi kontrol edince red mi edilmiş?

• Yasaklı

@gulsensatici4 oradaki refused 221g yani AP. Reddedilmemisler herkes gibi AP verilmis.

• @Umut-P 3 aralıkta vize onayı alınmış neden ap olarak düzeltilmiş onu anlayamadım

• @gulsensatici4 hayır ... Bir eksik evrak vardı. Onu gönderene kadar PAUSE'a yakalandık.

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Eren-Çolak 10xxx yerine 10xx şeklinde girmiş olabilir misiniz case number bilginizi?

• ⭐⭐⭐⭐

@excan visa case number'a case number'ınızı gireceksiniz. yani 2026EU88xx gibi, tabi x ile değil açık olarak yazacaksınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |