Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@ucangeyik Merhaba, USPS’ten nasıl sorguluyorduk acaba? Ben kaçırdım sanırım o kısmı.

@bkio

Informed Delivery by USPS

• @bkio USPS Informed Delivery icin kaydolursaniz size gun icinde gelecek olan postalarin neler oldugunu iletiyorlar

• Merhabalar,
    20 Aralıkta ilk girişimizi yapmıştık biz de. Az önce kontrol ettiğimde greencard durumumuz Card Is Being Produced şeklinde güncellenmiş. Hem eşimin hem benimkisi. Uygulamada gözükmüyor güncel hali ama tarayacıdan kontrol ederseniz gözüküyor. Bilgi vermek istedim.

• @ucangeyik "this service is currently unavailable" uyarısı alıyorum nedense. Anlayamadığım için soruyorum, nasıl eşleştiriyor SSN postası ile, sadece isimle mi? Yoksa ilave bir eşleştirme yaptınız mı?

• @bkio SSN postasi ile eslestirmiyorsunuz. Kayit olmaniz gerekiyor sadece, yanlis hatirlamiyorsam e-mail, telefon numarasi, isim soyisim ve adresinizi yaziyorsunuz kaydolurken. Gun icerisinde size teslim edilmesi planlanan postalar her sabah e-mail olarak geliyor. "This service is currently unavailable" hatasi hakkinda bir bilgim yok acikcasi

• @ucangeyik Bu şekilde kaydoldum, ilgili postayı nasıl eşleştirdiğini anlayamadım sadece. Biraz daha bakayım, teşekkürler.

• @bkio anladim. eslestirmenize gerek yok. ekteki gorsel tarzinda bir email gelince postalarinizi goruntuleyebiliyorsunuz, kim tarafindan gonderilmis vs. fotograf seklinde sizinle paylasiliyor. bugun kaydoldugunuz icin muhtemelen yarin sabahtan itibaren email almaya baslarsiniz. bunun disinda siteden de kontrol saglayabilirsiniz.

aec3c3de-29a5-4fde-96ef-90e03a440d59-image.png

• @eceslc Hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 detay bir bilgi olacak ama şöyle sorayım belki bilginiz vardır, sign up olurken vereceğimiz adres kartların teslim edileceği adres olmalı sanırım, sevdiğimiz (hatta gidip tanışınca daha da sevdiğimiz) ama çok da yakınımız olmayan bir ahbabımızın adresini vermiştik, şimdi onun adresiyle üyelik oluşturursam onların şahsi postalarının da bilgisi bana gelir mi(öyleyse ayıp olur çünkü), yoksa hem isim hem adres olarak match edip bildirimleri o adrese sadece benim adıma gelen postalar için mi yapar usps?
    İnşallah doğru izah edebilmişimdir meramımı :))

• @aysegul onlarin da postalarinin bilgisi geliyor. belki onlarin kaydolup (eger kayitli degillerse) takip etmesini rica edebilirsiniz eger siz kaydolmak istemiyorsaniz bu durumda.

• ⭐⭐⭐⭐

@ucangeyik tamam, almış oldum cevabı sizden, teşekkürler 🙂

• merhaba arkadaşlar 25 aralıkta Boston da giriş yapmıştık ve 1 ocakta da çıkış yapmıştık. Az önce arkadaşımız aradı ve SSN zarfları adrese teslim edilmiş 🙂

• @ucangeyik Şimdi ben de anladım, adresle eşleştiriyor yani.

• @bkio evet, karisik anlattiysam kusura bakmayin 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@ATS16 detay bir bilgi olacak ama şöyle sorayım belki bilginiz vardır, sign up olurken vereceğimiz adres kartların teslim edileceği adres olmalı sanırım, sevdiğimiz (hatta gidip tanışınca daha da sevdiğimiz) ama çok da yakınımız olmayan bir ahbabımızın adresini vermiştik, şimdi onun adresiyle üyelik oluşturursam onların şahsi postalarının da bilgisi bana gelir mi(öyleyse ayıp olur çünkü), yoksa hem isim hem adres olarak match edip bildirimleri o adrese sadece benim adıma gelen postalar için mi yapar usps?
    İnşallah doğru izah edebilmişimdir meramımı :))

Cok iyi anladim meraminizi 🙂 USPS Informed Delivery, isme göre değil, adrese göre çalışır, yani beyan edeceginiz emaile gelecek bildirim adrese gelen postalar için yapar. O adrese gelen posta kime hitaben olursa olsun (siz, eşiniz, ahbabiniz, o adreste onceden oturan ancak informed delivery uzerinde adresini degistirmeyen önceki kiracı vs.), sistem taradığı tüm mektupların fotograflarini emailde bildirimde size gösterir. Ayip olacak bir durum yok bence, sonucta sadece isim ve adresin yazdigi on yuzunun fotografini cekiyor ve size bildiriyor informed delivery 🙂 kendi ikametgah adresiniz belli olunca goc edince, gerekli guncellemeyi yaparsiniz informed delivery sistemi uzerinden.

• @Selimdiskaya52 çok teşekkür ederim 🙂

• merhabalar biz de 28 inde giriş yaptık fakat case tracker siteden girip baktığımızda son faliyet olarrak sadece giriş yapmadan önce ödeme yaptığmızın bilgisi var , giriş yapıldı - basım aşamasında vs hiç bir bilgi yok . Bu durum normal mi yoksa problem mi anlam veremedik

• @Uğur-Çelik Muhtemelen bir problem yok, bizlerin de bugün güncellenmeye başladı. "Giriş yapıldı" gibi bir safha olmadı. Basıma gönderildiği güncellemesinden önce ödeme yapıldığı bilgisi vardı bizde de.

• Teşekkür ederim bir sorum da şu olucak , uscisin kendi sitesinde dosyayı takip etmek için dosya ekle kısmından IOE ile başlayan kodu girdikten sonra access kod u soruyor fakat bu kodu bir yerde bulamadım . Hangi kod oluyor acaba yanlış yerde miyim

image.png

• @Uğur-Çelik Buradan sadece IOE ile başlayan kod ile sorgulama yapabilirsiniz.

https://egov.uscis.gov/

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |