Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 784 513.8k 769

• @rhabdo girdim ama olmuyor yine aynı hatayı veriyor “Your search did not return any data.” Anlamadım ben de neden olduğunu.

• @fearless1717 soyisim ve pasaport kiminse Na yazın oluyor

• merhaba arkadaşlar. 1 ocak itibariyle açıklanan datalar bize neyin bilgisini veriyor ? NA giriyoruz diye yazılan veriler sanırım. ben de girip bakmak istiyorum. hangi siteden neye bakacağım rica etsem bilgilendirebilir misiniz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@apexcruel Süreci sorunsuz geçirip ilk girişi yapıp dönmüşsünüz bile.
    Diğer başlıkta ikinci girişi sormuştunuz. Pasaporta basılan GC yerine geçen mühür ile sorunsuz girileceğini düşünüyorum. Ayrıca, ABD'de kartları teslim alacak olan adres eğer bir yakınınız ise ve TR'ye gelecek olan birisi ile ulaştırma imkanı varsa bu da bir seçenek olarak aklınızda dursun.
    Vizeniz hayırlı uğurlu olsun, tebrikler.

• @yunustg birkaç mesaj geri giderseniz detay veriyor arkadaşlar

• @B_E_L_G_I_N cevabınız için teşekkürler, bir türlü olmayınca eşim beni silip bana ayrı hesap açmaya çalıştı Case numarasını son denemede oldu ama bu sefer de bilgilerimi girip beni kendi üstüne ekleyemiyor sürekli hata veriyor

• Merhaba arkadaşlar. Abd’nin Venezuelayı vurması bizim için bir sorun oluşturabilir mi?

• @bahadir90s Olmaz diye düşünüyorum sonuçta o ABD Savaş Bakanlığının işi.

• @bahadir90s hayır olusturmaz

• @yunustg ceac.state.gov sitesine gir orda ds260 formu doldurduğun yerin altıdan status check yazan yere gidiyorsun, dosyanız no aktif curent "olmamışsa", açılan sayfaya case yani dosya numaranı giriyorsun örnek:2026EU11000 gibi, senin numaran neyse onu yaz tabi ki ve pasaport, soy isim kısmlarına "NA" yaz, sonra da altta ki resimde olan "gatcha" kontrol şifresini de girip onayla, dosyanın nerede hangi aşamada veya işlemde olduğunu görebilirsin.

Dosya aktif olmuşsa pasaport ve soy isim kısmını da yazman gerekli "Your search did not return any data" hatası bundan sanıyorum.

@gucarslan daha geride bir mesajda çok detaylı bilgi vermişti oradan durumun nedir kendin çözebilirsin...

benim dosyamın çevirisi
    Screenshot_20260103-150206_Brave~3.png
    Resim eklemeyi de bir ara çözerim umarım!
    Sanırım oldu... 😋

Düzenlendi...

• @kemal85 "Your search did not return any data" ben bu uyarıyı alıyorum.

• CEAC'e girince bilmediğiniz bir şey görmeyeceksiniz neden bu kadar mesele oldu anlamadım.

• merhaba, bende ön lisans ve lisans olarak iki diplomam var ama lisans diplomam açık öğretimden olduğu için digital olarak verildi basılı bir diplomam yok ben kendim yazdırıyorum bunu bu şekilde kabul ediyorlar mı ?

• Arkadaşlar UStraveldocs nasıl kayıt olunuyor link ve yönlendirme bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Firat-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar UStraveldocs nasıl kayıt olunuyor link ve yönlendirme bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

@Firat-0

Arama butonu çok kıymetli.
    Anahtar kelimeler: ustraveldocs, VFS, UID, barkod, UPS

https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• @Kamile-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 "Your search did not return any data" ben bu uyarıyı alıyorum.

Bende meraktan girdim siz de dahil yapılamıyor neden acaba dedim, bende oldu ve emin olmamakla birlikte sanırım benim dosyam hala kcc de yada nvc de ya, yani daha aktif değil, sizin case 2026EU9000 aktif olduysa pasaport ve soy ad kısmını da doldurman gerekiyor olabilir.

Umarım kısa sürede dosyanız görüşmeye hazır olur.

• @kemal85 teşekkür ederim Kemal Bey. verileri girdiğimde "Your search did not return any data." hatası veriyor.

• @rhabdo Merhaba, ben NA girdiğimde oldu. Karşıma ufak bir pencere çıktı bu şekilde. Doğru mu yaptım yanlış mı anlamadım.Ekran Resmi 2026-01-03 22.47.10.png

• Selamlar, ustraveldocs kaydı yaparken "Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor. Lütfen Bakmakla Yükümlü Olduğunuz Kişileri Yönet sayfasına geri dönün ve başvurunuzdaki başvuru sahiplerinin sayısının doğru olduğundan emin olun." hatası aldık. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• @Utku-Pehlivan İkiniz de ayrı ayrı kayıt oluşturup sayfayı ingilizceye çevirip tekrar giriş yaparak barkod almanız konsolosluk için yeterli oluyor

Benzer Başlıklar

• 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k