Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Açıklanan istatiksel verilere göre yorumunuz nedir kıymetli yönetici arkadaşlarımız ? Ben biraz daha ümitvâr oldum kendimce, hole dosya sayısı sanki güzel gibi. Şahsen benim 21xxx case number ile önümde 9600 küsür dosya var, arkamda ise 10300 küsür dosya..yine sizlerin yorumları daha doğru ve daha gerçekçi olacak eminim..

• @oktay3847 Bence o istatiklere şu an çok güvenmemek gerekiyor. Benim CN HOLE görünüyor ki bizim case approve oldu bile. Sadece vize basılmadı.

• @yuceezgi aynı mail bana da geldi. bekleyeceğiz.

• Yasaklı

@Akrap benim de hole görünüyor. Eş ekleme ve değişiklik yaptığım için mi bilmiyorum. Ama sizinki çoktan approved olmus

Edit: 0'lar olmadan girmek gerekiyor şimdi oldu. Ama veriler ne kadar doğru bilmiyorum.

CEAC için de hem 0 olmadan hem de pasaport ve soyada NA girmek gerekiyor.

• @Utku-Pehlivan bri ablam diş hekimi diğeri doktor. ikisi de otomatik olarak yüksek lisans mezunu. Türkiye'de 4 yılı aşan lisans eğitimleri yüksek lisans olarak kabul ediliyor. amerika eğitim sistemini bilmiyorum.

• İyi akşamlar ben ceac e girmeye çalıştığım zaman benden pasaport numarası istiyor ama ben forumda pasaport numarası belirtmemiştim ne yapmam gerekiyor

• @maskrein O kısımlara NA yazarak deneyin.

• @Ecesu ilk sistem yazdığınızda otomatik yazıyordu silip yazdık hızlı şekilde onaylamistik

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tolga-ozfidan ankara size viyana'nın verdiği tavsiyeyi vermeyi bırakın, mailinize cevap dahi vermez.
    böyle iyi niyetli bir konsolosluk varken ankara'ya dönmek;

"bilemiyorum altan, bilemiyorum.."

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@moboz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@moboz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, 22.15te ESC sayfamızı kontrol etmemiz için mail gelmiş. Viyana'dan 3 Şubat 2026 tarihine randevumuz oluşturulmuş.

Selamlar, vize tarihleri dolayısıyla ufak bir erteleme talebinde bulunduk Viyana konsolosluğundan. 10 Şubat Salı gününe revize edildi randevu tarihimiz. Fakat sağlık muayenesi için henüz randevu almamamızı, gerekli açıklamayı mülakat sırasında yapacaklarını bildirdiler. Biz de bir değişiklik olması halinde bilgilendirme beklediğimizi ilettik. Yazının orjinal hali:
    Please don't take the medical exam yet, we will give you further explanations at the time of the interview.

Viyana'da mülakata girecek arkadaşların bilgisine...

normalde konsolos değilim ama; yukarıdaki tavsiyeyi yasaklar açıklanınca vermiştim.
    muhtemelen viyana konsolosluğu da forumu takip ediyor 🙂

işin şakası, bu kadar iyi niyetli konsoloslukların olması umut veriyor bana.
    keşke hepsi viyana gibi olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Coestar, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar Merhaba sağlık muayanesi ücreti ortalama olarak ne kadar tutuyor 550 600 dolar arası deniliyor. bu ne kadar doğru. bide mülakat tarihi aldıktan sonrasında sağlık muayanesi dışında kayıt olmam gereken başka bir yer veya bir site varmıdır acaba çok bilmiyorum forumu yardımcı olursanız sevinirim.

çok bilin diye kurduk forumu zaten.
    okuyun efendim, okuyun. okumak için ücret almıyoruz forumda..

• @gucarslan hocam iyi seneler oncelikle. Viyana yine daha az maliyetli Bangkok, Hong Konga gore. Aile icin ozellikle. Viyana su anda en mantikli konsolosluk hem maliyet hem yakinlik hem konsolosluk iyiligi acisindan. Peki biz bangkokcular hongkongcular ne yapalim? Surec ilerlerse Bangkok kesinlikle daha yardimci ve iyi niyetli olucaktr diye dusunuyorum ama arada kaldik su anki durum ve maliyet yuzunden sormak istedim. Saygilar hocam

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@earslann maliyet konusunda bir yorum yapamam ne yazık ki, dosyaya göre.
    ama iletişim konusunda iyi oldukları net, ankara'ya nazaran elbette.

• @gucarslan tesekkur ederim hocam sagolasin hakkin odenmez

• @gucarslan bilgilenmek adına yeni mülakatlarına girmiş tarihteki arkadaşlara ithafen yazıyorum.
    Daha dikkatli bakarım Genede yardımınız için teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Coestar

https://yesilkartforum.com/forum/post/514073

Arama butonu inanın çok işinize yarıyor merak ettiğiniz spesifik konularda. Anahtar kelimeler Unganlar, Düzen, Röntgen, Aşı

• @fearless1717 soyad ve passport kısmının ikisinede NA girdiğinizde oluyor..

• @Akrap aynı durumdayım..dv talihlisi olduğumuz için turist vizesi ne alaka deme ihtimalleri yokmu kapıda? Bilgilenme alırsanız lütfen haber verebilirmisiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Akrap, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@burakcan ben aylardır her türlü kontrol ettim. Hep Invalid Case Number verdi. Sıfırlı sıfırsız her türlü denedim. Aynı sonuç aldım.
    Bu arada herhangi bilgi var mı vizeler ne zaman basılabilir?

Bilgisi olan var mı acaba, turist vizesi olan arkadaşlar acaba bu PAUSE uzun sürerse , B1/B2 vize ile seyahat edebilir miyim. Çok önemli bir konferansım var yakında.

CN: 2026EU 6xxx
    DS : Eylül 2025
    Mülakat : 3 December 2025
    Case: approved
    Vize: Basılmadı
    Sağlık : 1 December 2025

@Akrap

ABD’ye girişte pasaport kontrolünüzü yapacak olan CBP memuru DS260 doldurarak yapmış olduğunuz göçmen vize başvurunuzu görebilir. B1/B2 vizesi ile yapacağınız seyahatinizi hangi amaçla gerçekleştireceğinizi, kalış sürenizi (otel rezervasyon konfirmasyon mektubu), dönüş uçuşunuzu sorgulayabilir/sorgulamayabilir de zira bu vizenin seyahat amacı kısa süreli iş veya turistik ziyaret.

Sizde konferans yaka kartınızı/davetiyenizi/kayıt belgenizi kanıtlayarak bu seyahat sonrası ikamet ettiğiniz ülkeye geri döneceğinizi beyan edebilirsiniz. Bahsi geçen durum haricinde aksi/farklı bir durum yok ise ülkeye girişinizde sorun olmayacaktır. Bahsi geçen seyahatinizin amacını kanıtlayan evraklar doğrultusunda hazırlıklı seyahat etmeniz yararınıza olacaktır.

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |