Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ATS16 teşekkürler yardımınız için

• @Serapp ssn numaramız gün içerisinde gelecekmiş. Yanında kaldığımız arkadaşa mail geldi gün içerisinde mektubunuz teslim edilecek diye içeriğine baktı ben ve kızımın ssn numaraları var

• @ATS16 Aslında ben konferansın yetkilisi ve organizatörüyüm.

• ⭐⭐⭐⭐

@Akrap o zaman bir meeting planner olarak konferansin gerceklesecegi venue ile veya size hizmet verecek local DMC/PCO ile aranizda bir sozlesme vardir. Bu ve benzeri kanitlar ile seyahat etmek, giris esnasinda CBP memuru tarafindan sorulacak olasi sorulari bertaraf etmek icin faydaniza olacaktir.

• @rhabdo girdim ama olmuyor yine aynı hatayı veriyor “Your search did not return any data.” Anlamadım ben de neden olduğunu.

• @fearless1717 soyisim ve pasaport kiminse Na yazın oluyor

• merhaba arkadaşlar. 1 ocak itibariyle açıklanan datalar bize neyin bilgisini veriyor ? NA giriyoruz diye yazılan veriler sanırım. ben de girip bakmak istiyorum. hangi siteden neye bakacağım rica etsem bilgilendirebilir misiniz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@apexcruel Süreci sorunsuz geçirip ilk girişi yapıp dönmüşsünüz bile.
    Diğer başlıkta ikinci girişi sormuştunuz. Pasaporta basılan GC yerine geçen mühür ile sorunsuz girileceğini düşünüyorum. Ayrıca, ABD'de kartları teslim alacak olan adres eğer bir yakınınız ise ve TR'ye gelecek olan birisi ile ulaştırma imkanı varsa bu da bir seçenek olarak aklınızda dursun.
    Vizeniz hayırlı uğurlu olsun, tebrikler.

• @yunustg birkaç mesaj geri giderseniz detay veriyor arkadaşlar

• @B_E_L_G_I_N cevabınız için teşekkürler, bir türlü olmayınca eşim beni silip bana ayrı hesap açmaya çalıştı Case numarasını son denemede oldu ama bu sefer de bilgilerimi girip beni kendi üstüne ekleyemiyor sürekli hata veriyor

• Merhaba arkadaşlar. Abd’nin Venezuelayı vurması bizim için bir sorun oluşturabilir mi?

• @bahadir90s Olmaz diye düşünüyorum sonuçta o ABD Savaş Bakanlığının işi.

• @bahadir90s hayır olusturmaz

• @yunustg ceac.state.gov sitesine gir orda ds260 formu doldurduğun yerin altıdan status check yazan yere gidiyorsun, dosyanız no aktif curent "olmamışsa", açılan sayfaya case yani dosya numaranı giriyorsun örnek:2026EU11000 gibi, senin numaran neyse onu yaz tabi ki ve pasaport, soy isim kısmlarına "NA" yaz, sonra da altta ki resimde olan "gatcha" kontrol şifresini de girip onayla, dosyanın nerede hangi aşamada veya işlemde olduğunu görebilirsin.

Dosya aktif olmuşsa pasaport ve soy isim kısmını da yazman gerekli "Your search did not return any data" hatası bundan sanıyorum.

@gucarslan daha geride bir mesajda çok detaylı bilgi vermişti oradan durumun nedir kendin çözebilirsin...

benim dosyamın çevirisi
    Screenshot_20260103-150206_Brave~3.png
    Resim eklemeyi de bir ara çözerim umarım!
    Sanırım oldu... 😋

Düzenlendi...

• @kemal85 "Your search did not return any data" ben bu uyarıyı alıyorum.

• CEAC'e girince bilmediğiniz bir şey görmeyeceksiniz neden bu kadar mesele oldu anlamadım.

• merhaba, bende ön lisans ve lisans olarak iki diplomam var ama lisans diplomam açık öğretimden olduğu için digital olarak verildi basılı bir diplomam yok ben kendim yazdırıyorum bunu bu şekilde kabul ediyorlar mı ?

• Arkadaşlar UStraveldocs nasıl kayıt olunuyor link ve yönlendirme bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Firat-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar UStraveldocs nasıl kayıt olunuyor link ve yönlendirme bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

@Firat-0

Arama butonu çok kıymetli.
    Anahtar kelimeler: ustraveldocs, VFS, UID, barkod, UPS

https://yesilkartforum.com/forum/post/513067

• @Kamile-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85 "Your search did not return any data" ben bu uyarıyı alıyorum.

Bende meraktan girdim siz de dahil yapılamıyor neden acaba dedim, bende oldu ve emin olmamakla birlikte sanırım benim dosyam hala kcc de yada nvc de ya, yani daha aktif değil, sizin case 2026EU9000 aktif olduysa pasaport ve soy ad kısmını da doldurman gerekiyor olabilir.

Umarım kısa sürede dosyanız görüşmeye hazır olur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |