Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Utku-Pehlivan şuanda tatil döneminde olduklarından dönüş yapılmıyor. 5inden itibaren dönüş yapılacaktır. Eğer 5 ocak haftasının bitiminden sonra da dönüş yapılmaz ise tekrar mail atmanızı öneririm.

• @Bugra0666 Dün dönüş yaptılar, Dün tekrar yazdım bugün de yazdım. Bugün tatilde değiller diye biliyorum.

• Bu ileti silindi!

• @Utku-Pehlivan tatilde olduklarından değil saat farkından, şuan orda sabaha karşı mesaileri başlamadı biraz bekleyin dönüş olucaktır

• @meral Selamlar, Ankara'ya yazıyoruz dün saat 13.30 civarı dönüş yaptılar. Add applicant açık olmadığı için bir daha mail attık ama cevap alamadık bu sefer.

• Uscis için ödemeyi yapmaya çalışıyorum fakat you did not submit your uscis immigrant fee hatası alıyorum. Ne yapmalıyım

• @FROG-FROG
    Dosya henüz USCİSE gitmemiştir 3-4 gün bekleyip tekrar dene eğer hala aynı hatayı veriyosa ISCISE mail atabilirsin ya da ABD ye gidince USCISLE konuşursun endişe etmene gerek yok.

• Merhaba AP kalma durumunda turistik vizenin akıbeti ne oluyor bilen var mı? Ya da turistik vize olan pasaport dışında yeni bir pasaportla DV mülakatına katılsam bunun faydası olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@FROG-FROG

İmzaniz çıkmıyor iletinizde, kontrolünüz ricadır.

25.11.25 tarihinde mülakata girmişsiniz, aşağıdaki ileti ve konu başlığı inceleyerek tekrar ödeme işlemini denemeniz yararınıza olacaktır. ABD’ye ilk girişten önce ödeme yapmanız faydalı olacaktır.

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

https://yesilkartforum.com/forum/post/523845

66fc206a-db22-4075-9c7b-deffb314dd6a-image.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 O halde eylüle 6 aydan az süre kala mülakata girecek olan talihlilerin, sağlık muayenesi almama gibi bir trick oynamasına gerek yok değil mi?

@Scythep

Sağlık muayenesi tarihi itibariyle 6 ay, vizeniz basılırsa ABD’ye ilk girişi yapabileceğiniz en geç tarihtir.

Mevcut kurallar çerçevesinde vizenin basılabileceği en son tarih 30.09.26 Çarşamba olduğuna göre, en geç bu tarihte vizeniz basılırsa 01.10.26 Perşembe saat 23:59’a kadar ABD’ye giriş yapma planınız var ise, 01.10.26 tarihinden 6 ay (180 gün) çıkarırsak suspension süresince mülakat öncesi bir defa muayeneye katılmak isteyenler için en erken sağlık muayenesi randevu tarihi 04.04.26 Cumartesi günü olur.

Bu benim hesaplamam ve mevcut kurallar çerçevesinde yaptığım bir hesaplama. Her talihlinin süreci okuyarak, kendi hesaplamalarını yaparak, planlamaları ve şartları doğrultusunda ilerlemesi yararına olacaktır. Hiç bir talihliyi yanlış yönlendirmek istemem. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba @Serapp Hanım, sağlık randevusunu sizce hangi tarihe almalıyım ?

Sağlık randevusunu mülakat tarihinden en geç 2 gün öncesine kadar herhangi bir güne alabilirsiniz. Unganlar raporu 1 gün sonraya verebiliyor.
    Raporun 6 aylık geçerlilik süresi olduğu için, 16 Şubat’ta muayene olursanız, sağlık raporunuzun süresi Ağustos ortasında sona erer.

Ancak mevcut durumda mülakatların AP’ye bırakılması söz konusu olduğu için, boşa masraf yapmamak adına sağlık muayenesine girmeden mülakata katılmak da mümkündür.

Eğer AP süreci daha sonra ortadan kalkarsa, o aşamada sağlık randevusu alıp raporu konsolosluğa iletebilirsiniz.

Yok benim için masraf önemli değil, AP durumunun olası kalkması durumunda sağlık raporum hazır olsun diyenler ise şu yolu izleyebilir:

Mülakat günü (örneğin 18 Şubat) sağlık raporu olmadan mülakata girilir. Daha sonra, sağlık raporunun 6 aylık geçerlilik süresi mali yılın son günü olan 30 Eylül içinde olacak şekilde, Nisan sonrasında sağlık muayenesine girilip rapor konsolosluğa iletilir.

Bu yöntemle hem 6 aylık süre garanti altına alınmış olur hem de AP durumu ortadan kalktığında vize doğrudan basılabilir.

• öncelikle mülakat tarihi alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. mülakat tarihlerinin verilmeye başlanması , bekleyerekte aksayarakta olsa vize basımınında önümüzdeki süreçte gerçekleşeceğini düşündürüyor. aşırı karamsarlığa kapılmadan , mümkün olduğunca sakin beklemek en doğrusu olacaktır.

• @Utku-Pehlivan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, eşimi eklemek için yolladığım soru formuna cevap geldi, dosyamı açtılar fakat add applicant seçeneği gözükmüyor. Dosyamda medeni halimi güncelledim ve eşimin bilgilerini ekledim. Eşiniz de sizinle amerika'ya göçecek mi diye bir seçenek vardı onu da işaretledim fakat submit etmedim formu daha. Eşim için DS 260 formu oluşturulması için konsolosluğun mail adresine yazdım ve soru formu da oluşturdum fakat dönüş alamıyorum. Formu submit edince add applicant açılır mı bilen var mı? forumda geçmiş deneyimleri okudum fakat mail yoluyla ulaşılmış hep. Bu durum için farklı bir çözüm var mı bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim çok az vaktimiz kaldı.

Farklı browser kullanarak deneyin, add applicant seçeneği gözükebilir

• @Serapp Hanım tam anlayabilmek adına soruyorum. mülakata sağlık raporuyla gidip daha sonra süreyi uzatmak için ikinci bir sağlık muayenesi daha olup süreyi uzatmamız mümkün yani diğmi ?

• @bravist soru formu aracılığıyla ulaştım sonunda. Kendileri eklediler. Teşekkür ederim tavsiye için.

• ⭐⭐⭐⭐

@mechtws yeni pasaportlada katılsanız mülakata içinde abd vizesi olan pasaportunuzu götürmek zorundasınız

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hanım tam anlayabilmek adına soruyorum. mülakata sağlık raporuyla gidip daha sonra süreyi uzatmak için ikinci bir sağlık muayenesi daha olup süreyi uzatmamız mümkün yani diğmi ?

Sağlık raporunuzun süresi bittiğinde ikinci bir rapor konsolosluk onayı ile mi ya da nasıl alınıyor bu konuda yeterli bilgim yok maalesef. Bilenlerin aydınlatması rica olunur🌸

• Merhaba. Dün KCC’ye mülakat tarihimin ne zaman olduğuna dair bir soru maili attım. Bugün şu şekilde cevap verdiler;
    Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Dava numaranız artık mülakat işlemi için güncel. Mülakat tarihiniz planlanıyorsa, https://dvprogram.state.gov'u kontrol etmek için e-posta yoluyla bildirim alacaksınız. DS-260'ınızda değişiklik yapmanız gerekiyorsa, görüşme yapacağınız konsolosluk bölümüyle iletişime geçmeli veya değişikliklerinizle ilgili bilgileri mülakat randevunuza getirmelisiniz. Davanız planlanmaya hazır olduğundan, KCC artık başvurunuzun kilidini açamaz.

• @yuceezgi Sıranız geldi ama henüz mülakat almadınız anlamına geliyor bu.

Viyana'dan ses seda yok mu? Var mı mülakat alan?

• ⭐⭐⭐⭐

@yuceezgi 4.tip mail almışsınız (bu iletiyi inceleyebilirisiniz). Verilecek vize numarası ayrılmış. Sadece mülakat tarihi almayı beklemeniz gerekiyor. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle.

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 2655
  • 57
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |