Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• green cardların verilen adrese ulaşması ne kadar sürüyor

• ⭐⭐⭐⭐

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   E elbruz 

• green cardlar gelene kadar ssn olmadan ev kiralıyamıyoruz bildiğim kadar, nasıl bir çözüm üretmeliyiz?

• ek olarak drop-off/pickup location ile ilgili bir yazı göremedim orada tanıdığımız veya belirli bir adresimiz yoksa USPS'in böyle bir hizmeti var mıdır varsa nasıl başvurulur?

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey

https://yesilkartforum.com/forum/post/66892

Arama butonunu kullanmak ücretsiz 👍

• @ATS16 Anahtar kelimeleri bulamamıştım teşekkürler 😭🙏

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @evrentnrkl Merhaba. Biz ilk girişimizi 9 Eylül'de Atlanta'dan yaptık ve karayoluyla Austin'e geldik. SSN'lerimiz 10 gün içinde elimize ulaştı. Benim green card'ım Ekim ortalarında postaya verilmiş görünüyordu ancak eşiminki hâlâ ödeme alındı aşamasındaydı sizinki gibi. Nihayetinde green card'ım 22 Ekim tarihinde geldi ancak aynı tarihte eşime 27 Ekim'de USCIS'te biyometrik randevusu olduğunu belirten mektup geldi. Gitti ve yeniden fotoğraf çektiler. Şu an takip için girdiğimizde yapmanız gereken bir şey yok diyor, yani biyometrik işlemleri tamamlandı ancak hâlâ kart basılıp postaya verilmiş değil. Aynı anda girmiş olmamıza rağmen böyle bir saçmalık yaşandı, sebebini bilmiyoruz. Size de USCIS'ten biyometrik randevusu gelmiş olabilir mi?

• @pinark Selamlar, gelen herhangi bir mail yada email yok henüz bekliyoruz salı günü telefonla arayacağım.

• @evrentnrkl Merhaba. Aradınız mı ve bir sonuç alabildiniz mi merak ettim. Dediğim gibi eşimin biyometrik randevusu üzerinden 5 hafta geçti ancak kart hâlâ basılmış değil.

• Selamlar Salı günü aradık fakat çok ama çok zor bağlana bildik live agent'a onun harici otomasyon sesde çok takıldık. Ulaştığımızda ise şuan sistemlerinde sorun olduğunu 2 saat sonra tekrar aramızı söylediler fakat tekrar aramadık bugün yarın tekrar ararız.

• @pinark ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Dün itibariyle kartlar basıma girmiş çok şükür. Ekstra hiç bir şey yapmadım bu arada basımı için

• Girişten kaç gün sonra basıma girdi acaba?
    @evrentnrkl

• @evrentnrkl Teşekkürler. Eşiminki de basıma girmiş görünüyor.

• @Nacrumates Merhaba. Benimki 40 gün sonra geldi, eşiminki ise maksimum süre olan 90 gün sonra basıma girdi ama öncesinde biyometrik randevusu kağıdı geldi. Ofise gidip tekrar fotoğraf çektirdi. 90 günden önce endişeye gerek yok diye anlıyorum bu nedenle.

• Abd giriş yaptık, şuandan itibaren ssn ve greencard posta takibini nasıl yapabileceğimi bulamadım. Usps tracking website hizmet dışı olarak görünüyor. Yardımcı olabilecek var mı

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077

SSN’i takip edebileceğiniz bir sistem yok.
    Permanent resident kart için aşağıdaki uygulamayı indirebilirsiniz veya web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

https://egov.uscis.gov/

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• https://egov.uscis.gov/ receipt number ı yazıp check status dediğimde sayfa yükleniyor gibi görünüyor ama herhangi bir şey gelmiyor, bunu yaşayan var mı?

• @mhmtkz Update: mobil uygulamadan görebildim 🙂

• Arkadaşlar ekimde giriş yapmıştık eşimle. Eşimin kartı geldi benimki “card is being produced” aşamasındayken biyometrik randevusu aldım aralık ayının başında.

Türkiye’de olmamız nedeniyle, uğraşlar sonunda ankara uscis saha ofisi ile yazışarak randevu yerini ankara’ya aldırdım ve bugün gittim randevuya.
    Fotoğrafımda sıkıntı varmış, fotoğrafımı çektiler, parmak izi almadılar.
    Şu an sorguladığımda “case is still being processed” şekline döndü.

Merak edilen konuya gelirsek, ankara uscis ofisi mülakatı ankara’ya almak için geçerli bir sebep istiyor. Çocuğunuzun okulu veya uçak biletinin pahalılığı geçerli bir sebep değil diye belirtmişler bu arada ben pahalılıkla ilgili hiç bir şey söylemememe rağmen.

Gelişmeler oldukça tekrar yazarım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |