DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar,
Gündem sonrası hızlıca giriş yapmıştık ancak tekrar çıkmamız gerekiyor çoğu arkadaşımız gibi, henüz kartımız elimizde olmadığı için çıkışta almamız gereken bir belge ya da yapmamız gereken bir başvuru var mıdır? -
Merhaba, bu konuda bizden bilgi bekleyen arkadaşlarimiz oldugu için forumu bilgilendirmek istedik. Bugun itibariyle Gc’larimiz elimize ulaştı.
Bu süreçte asil önemli olan şu birkaç günde girişini gerçekleştiren arkadaşlarımiza kartlarinin ulasma süreçleri. Biz de heyecanla ve en küçük iyi gelişmeyi görebilmek umuduyla sürekli takipteyiz.
-
@emels Emel hanım bilgilendirme için çok teşekkürler,tebrik ediyorum sizleri,DV-2026 talihlileri arasında yeṣil kartına ulaṣan ilk talihli siz olabilirsiniz,bu geliṣme pasaportuna vize basılanlara çok büyük bir umut ıṣığı oldu,temennim Ap ye kalan ve mülakatı bekleyen forum dostlarımın da aynı süreci sizler gibi mutlu bir ṣekilde tamamlaması,ben inanıyorum ki bu pause süreci biticek ve sonrasında herkes sizler gibi green kartlarına kavuṣacak,yeni kıtada baṣarılar diliyorum,sağlıcakla

-
@Umut-P, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
"diyelim ki ağustos-eylül başında vize basmaya başladılarsa ilk ap iler eritilir ve bu normal randevulardan daha hızlı olur çünkü ap ler gerçek ap değil."
6'lı kristal salon takımlarına yemin ederim ki AP'ler gerçek AP.
onların beyanındaki daha sıkı güvenlik soruşturması eften püften bir yorum değil.
gerçekten de bu soruşturmaları yapacaklar. eskisinden daha sıkı yapacaklar hem de. -
@apexcruel hayır yok. sadece çıkış yapmadan önce sizi oraya bağlayacak ev kira sözleşmesi, banka hesabı vb işleri halletmeye çalışın.
onun dışında pasaportunuz ile çıkış yapabilirsiniz. -
@Umut-P Tiflis'te 10 haziran 25 te girdiğim mülakat sonrası güvenlik soruşturmasına kaldım ve yaklaşık 3 ay süren inceleme 2 eylül 2025 te pasaport istemiyle son buldu.
-
@gucarslan kiymetli hocam anladigim bu sorusturma adayin arastirilmasi gecmisi temiz soy agacindakilerde temiz ak pak biri icin sizce sorun olurmu ? Yoksa vermemek icin bu arastirma bahanelerimi mali yil bitene kadar arastiracaklarmi ?
-
@kucurizm bence bazı kişiler dosyayı nasıl kullanacağı hakim değiller, yanlış tuşlara basarak bilgileri siliyorlar sanırım.
-
@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan kiymetli hocam anladigim bu sorusturma adayin arastirilmasi gecmisi temiz soy agacindakilerde temiz ak pak biri icin sizce sorun olurmu ? Yoksa vermemek icin bu arastirma bahanelerimi mali yil bitene kadar arastiracaklarmi ?
herhalde böyle bir şeyin cevabını bilsek şu ana kadar paylaşılırdı. bahane mi ? değil mi ? süreç ilerledikçe belli olacak şu an kimse bir şey bilmiyor.
-
@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan gecmisi temiz soy agacindakilerde temiz ak pak biri icin sizce sorun olurmu ?
"masum değiliz, hiçbirimiz.. "
-
@excan soy ağacına bakmaz diye biliyorum. Bireysel araştırma yapacaklar. Ailesinden veya akrabalarından suçlu olanlar talihliyi etkilemez. Hukuken de bağlayıcılığı yoktur.
-
@gucarslan ne dersek diyelim, kimsenin bir şey bildiği yok. Neredeyse kesin olan bir sey var o da sürecin davalık olduğu
Umarım ona da gerek kalmaz. -
@Umut-P valla ben bildiğim için konuşuyorum.
başkalarını bilemem.. -
@Umut-P dava süreci baslarsa cok bekleriz gibi..
-
Herkese merhaba, Bugün UPS kargodan vize basılı pasaportumu ve sarı zarfı teslim aldım. Mülakatım 17 Aralıkta idi. Vize onayım ise 18 aralık olarak görünüyor. Yani DV durdurma kararından 1 gün önce vizemi aldım. Pasaportumda vize iptali veya yanlış bir bilgi yok kontrol ettim. Kargo süreci 6 iş günü sürdü. Türkiyedeki işlerimi ivedili bir şekilde hallederek Amerikaya giriş yapacağım. Bu süreçde bana destek olan başta @gucarslan olmak üzere herkeze teşekkür ederim. Sürecin devamımda öz kardeşime ve diğer talihlilere başarılar dilerim. İnşallah herkes vizesini alır.
-
@yasinkoç, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba, Bugün UPS kargodan vize basılı pasaportumu ve sarı zarfı teslim aldım. Mülakatım 17 Aralıkta idi. Vize onayım ise 18 aralık olarak görünüyor. Yani DV durdurma kararından 1 gün önce vizemi aldım. Pasaportumda vize iptali veya yanlış bir bilgi yok kontrol ettim. Kargo süreci 6 iş günü sürdü. Türkiyedeki işlerimi ivedili bir şekilde hallederek Amerikaya giriş yapacağım. Bu süreçde bana destek olan başta @gucarslan olmak üzere herkeze teşekkür ederim. Sürecin devamımda öz kardeşime ve diğer talihlilere başarılar dilerim. İnşallah herkes vizesini alır.
Tebrikler, bu şansınızın tüm hayatınız boyunca devam etmesini dilerim.
Vize onayı 18/12 demişsiniz, imzanızda 17 olarak görünüyor.
-
@emels Emel Hanım çok sevindim. Dediğiniz gibi, bizim gibi karar sonrası girenlerin geliş süresi gerçekten çok önemli. Ama sizlerle ilgili işlemlere yavaşlatılmadan devam edilmesi de çok güzel haber. Dilerim iyiye işarettir.
Geçmiş olsun, bol şans

-
Peki, sosyal medyaları herkese açık yapalım mı? Diğer vize türlerinde inceliyorlar biliyorsunuz.
-
@hkos81 merhabalar bir ser sormak istiyorum bende almanya dogumluyum 6-7 yaşlarıma kadar orda kaldım doğum belgemi temin ettim birde polis belgesi diyorlar ama 18 yaşından küçük olarak tc ye döndüğüm icin gerek yok dediler siz sadece dogum belgesinimi temin ettiniz birde aldığımız belge almanca ingilizceye yeminli tercüman ile ceviri yapmamız gerekiyor mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.