Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Gündem
1.1k 190 70.7k 223

  • @sencansinaygun girip cikacagim


  • @mhmtkz green card'inizi size ulastirabilecek birisi oldugundan emin olun, risk almak istemezsiniz


  • @EzgiLera haklısınız. Bilmediğim için soruyorum, daha önce böyle bir durum yaşanmadı gerçi ama şimdi bir panikle bilet alıp gitsek ve kapıdan bu karar yüzünden geri çevrilsek ancak 1-2 ay sonra bu karar bozulsa o zaman tekrar bu vizeyi kullanabilir miyiz yoksa hakkımız yanmış mı olur? Açıklamayı yarım yamalak yaptıkları için insanın hakkında türlü türlü senaryo canlanıyor 😔


  • @mhmtkz ben giriş çıkış yaptım. Yine de sorun çıkabilme ihtimalini yazan çok kişi oldu.


  • @ucangeyik bir ara öyle bir söylenti vardı ama size herhangi bir kagıt uzatırlarsa imzalamazsınız


  • @Seher-Mart evet ben de oyle dusunuyorum, zorla imzalatacak halleri yoktur sonucta :D


  • Homeland security yeni tweet atmış dv pause ile ilgili


  • Lütfen giriş yapabilen varsa bizi güncellesin


  • @Göktuğ-Yılbaşı benim nisan ayinda aldigim bilet ve yarin icin aldigim biletler tamamen ayni fiyat bu arada, bir kontrol edin isterseniz.


  • Rubio canlı konuşuyor, umarım içimize su serper.


  • @proahmet, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

    @EzgiLera
    Yani ben acele karar verip orda plan olmadan gidip hem masraf yapıp hemde plan olmadan rezil olma durumundan bahsettim elbette bu riski alıp gitmek isteyenlere lafımız yok. Ben biletimi 1 ay önce aldım şahsen daha olayların ne olduğu belli olmadan böyle bir risk alıp apar topar gitmek istemiyorum. Zaten trump böyle bir karar aldıysa halihazırda greencardı olanlarıda iptal eder isterse bu yüzden acele karar vermeden önce bu riskler değerlendirilmeli.

    yeşil kartları trump istesede iptal edemez diye biliyorum (%99.9) , iptal etme yetkisi hakim kararlarına bağlı değil mi? Mahkeme kararları harici kimsenin borusu ötemez

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @proahmet, içinde söyledi: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

    @EzgiLera
    Yani ben acele karar verip orda plan olmadan gidip hem masraf yapıp hemde plan olmadan rezil olma durumundan bahsettim elbette bu riski alıp gitmek isteyenlere lafımız yok. Ben biletimi 1 ay önce aldım şahsen daha olayların ne olduğu belli olmadan böyle bir risk alıp apar topar gitmek istemiyorum. Zaten trump böyle bir karar aldıysa halihazırda greencardı olanlarıda iptal eder isterse bu yüzden acele karar vermeden önce bu riskler değerlendirilmeli.

    @proahmet

    ABD’de yaşamayı ve çalışmayı istemişsiniz ki çekilişe başvurmuşsunuz, şükür ne mutlu ki çok güzel bir CN ile kazanan olmuşsunuz, sonuçların açıklandığı tarih olan Mayıs 2025 tarihinden bu yana süreci takip etmişsiniz kendi kaynaklarınızdan ve forumdan, evraklarınızı eksiksiz hazırlamışsınız ailenizden ve kendi özel zamanınızdan harcayarak, sağlık kontrolüne gitmişsiniz masraf yapmışsınız, Ankara’nın Kasım ayı soğuğunda sıra beklemişsiniz mülakat için, biraz heyecan biraz stres yapmışsınız mülakat esnasında ama vizeniz sorunsuz AP işleme takılmaksızın veya sponsor bulmanıza gerek olmaksızın onaylanmış, değişen pasaport teslim sürecinde forumu okuyarak ve araştırarak pasaportunuzu teslim almışsınız, elinizde binlerce kişinin imrendiği ABD’de yasal olarak yaşamaya ve çalışmaya izin veren göçmen vizeniz hazır dururken çekilişe hiç başvurmamış bir kişi ile aynı statüdesiniz şu an ABD’ye ilk girişi yapmadığınız sürece ve tasarının yasalaşması için önününüzde hala zaman varken. Sadece bir defa giris & cikis yaparak yasal gocmen surecinizi baslatabilirsiniz, bir sifirdan her daima buyuktur en azindan giris tarihi ve saatinizdeki duzenlemelere gore yasal bir gocmen unvanini alabiliyorken.

    Nasip bu işler, alın yazısında varsa olur, sizinde mutlaka kendinize göre ölçüp tarttığınız hususlar vardır. Sürecinizin gönlünüzce olması dileğiyle 🙏🏻


  • Marco Rubio , Kristi Noem ile henüz konuşmadık ama soz konusu Portekizli adamın vize görüşmesinde neleri kacirdik bunu anlamamız lazım ki ayni hataları yapmayalım. Bu yüzden süreci duraklattigimizi düşünüyorum. Bu kisimlari netleştirdikten sonra surecin devam edeceğine inanıyorum ben dedi.


  • Rubio az önce açıklama yaptı. Henüz detayların konuşulmadığını söyledi.


  • @ucangeyik biraz az detay vermisim, karti alip cikmayi dusunuyorum yani :)


  • Marco rubionun konusmasina istinaden ; alınmıs vizelerde sorun olucakmis sizce

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ucangeyik evet aynen; mart ayı için daha önce kontrol ettiğimiz fiyatla, 25 aralık-10ocak arasına ist-houston için bilet bulabiliyoruz şuan, ama 1-2 gün oynatsak fiyat 2-3 katına çıkabiliyor, yani bilet fiyatlarına esnek bakmak lazım.


  • @Göktuğ-Yılbaşı ben de aynı şeyi merak ediyorum.


  • ABD Dışişleri Bakanı Rubio şöyle bir açıklama yapmış, ben artık neyi nasıl yorumlayacağımı şaşırdım. Bırakiyorum linki arkadaşlar


  • @ucangeyik sizin deneyimleriniz merakla bekliyor olacağız


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum