Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugur077, içinde söyledi: Texas,Dallas> Dallasta önerebileceğiniz bir dealer var mı? Carmaxten alacağım aksi takdirde ama fiyatlar çok yüksek. Herkese de güvenemiyorum, görüştüğüm bir kaç türk arkadaş dolandırmaya çalıştı açıkcası

Merhaba, carvana, carmax vb yerler pahali, dealerlarda da milliyeti farketmiyor her turlu oyun donuyor. Biz o yuzden tum arabalarimizi fb marketplace veya craiglistten aliyoruz.

Reitingi dusuk olmayan, ispanyolca degil de ingilizce aciklamasi olan ve surekli araba alip satmayan kisileri deneyebilirsiniz. Gecmis satislarina ve degerlendirmelerind mutlaka bakin. Bol sanslar

• Merhaba, haberi internette sans eseri gordum, Bilal beyi tanimiyorum, kendisini burdan tebrik edip haberi paylasmak istedim.

Kisaca, UT Dallas muhendislik bolumunde calisan Dr. Bilal Akin elektirikli araclar ve endusturiyel otomasyon sistemi icin gelistirdigi yuksek verimli enerji donusum sistemleri projeyle Texas Tip, Muhendislik, Bilim ve Teknoloji Akademisinin 2026 Edith ve Peter O’Donnell odulune layik gorulen bes isinden biri olmus.

• Öncelikle herkese merhaba, ben Türkiye'de hemşire olarak bir devlet hastanesinde görev yapıyorum. Dv26 talihlilerinden biriyim. Bu süreçte hemşire olarak çalışabileceğim yerleri araştırıyorum Texas'ta önerilen yerler arasında. Hemşirelik koşulları ya da eyaletteki genel yaşam koşulları hakkında öneri verebilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dundar21 https://yesilkartforum.com/forum/topic/112/amerika-da-hemşirelik?_=1765954632352
    Dallas özelinde cevap istiyorsanız ayrıca cevap gelecektir belki ama genel başlık olarak eğer bakmadıysanız linkini bıraktığım başlığa bir bakın lütfen, Kenan Hemşire Houston'da yıllardır hemşirelik yapıyor. Faydanıza olacaktır.
    Ayrıca arama kutusuna hemşire hemşirelik gibi kelimeler yazarak da arama yapabilirsiniz, belki farklı deneyimlere de ulaşabilirsiniz.

• @Dundar21 merhaba Kenan abinin yöneticisi olduğu bir grup var Telegram üzerinden kendisine yazarsanız sizi gruba dahil edecektir. Hayırlı olsun.

• Merhaba yakında kedimle dallas'a geleceğim, ev tutma vs halledene kadar kedimi emanet edebileceğim güvenilir bir yer var mı acaba 1-2 hafta? Doğru başlığa yazıyorumdur umarım

Benzer Başlıklar

• 19
  • 104
  • 76
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |