Texas,Dallas
-
.....seattle de bir hafta tatil yaptim,insanlari frendly cana yakin,fena sehir degil,lakin kendi kanaatimca kanadaya bir kac saatlik mesafede yani kis mevsimi amerikanin asagilarina gore daha cok sert olur diye dusunuyorum...
-
@sir-altan anladım teşekkür ederim bende daha önce kasım gibi ziyaret ettim soguktu ☺️
-
@Gizem-Arslan merhaba bizimde küçük bir bebeğimiz var temmuz gibi taşınacağız demişsiniz. Taşındınız mı acaba? Eğer taşındıysanız kısa da olsa bir öneri ya da tecrübenizi paylaşabilir misiniz ?
-
Merhaba, Amerikalı bir arkadaşım Carrollton Castle Hills bölgesinde yer alan evinin üst katını (1+1) her şey dahil aylık $1000’a kiralamak istiyor. Dallas bölgesine yerleşmek isteyenler için, başlangıç için uygun olabilir. Benden özellikle Türk arkadaşlarıma duyurmamı istedi, sanırım kültürümüzü kendisine yeterince iyi tanıttım :)
Ev aileye de uygun, kendisi yalnız yaşıyor, fen bilimleri öğretmeni. Hem İngilizce pratik yapabilir hem de bölge ve Amerika hakkında konuşup bilgi alabilirsiniz. Ben çok şey öğrendim kendisinden.
İlgilenen olursa diye ilanın detaylarını bırakıyorum, teşekkürler.
https://www.facebook.com/share/1F8ucwPewH/ -
Merhaba, Dallas'ta içme suyu sorununu nasıl çözebiliriz? Araştırmalarıma göre çeşme suyunda zararlı kimyasallar bulunuyor. Eve filtre sistemi taktırmak çözüm olur mu, yoksa aylık damacana aboneliği almak daha mı mantıklı?
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Dallasta önerebileceğiniz bir dealer var mı? Carmaxten alacağım aksi takdirde ama fiyatlar çok yüksek. Herkese de güvenemiyorum, görüştüğüm bir kaç türk arkadaş dolandırmaya çalıştı açıkcası
-
@ugur077, içinde söyledi: Texas,Dallas> Dallasta önerebileceğiniz bir dealer var mı? Carmaxten alacağım aksi takdirde ama fiyatlar çok yüksek. Herkese de güvenemiyorum, görüştüğüm bir kaç türk arkadaş dolandırmaya çalıştı açıkcası
Merhaba, carvana, carmax vb yerler pahali, dealerlarda da milliyeti farketmiyor her turlu oyun donuyor. Biz o yuzden tum arabalarimizi fb marketplace veya craiglistten aliyoruz.
Reitingi dusuk olmayan, ispanyolca degil de ingilizce aciklamasi olan ve surekli araba alip satmayan kisileri deneyebilirsiniz. Gecmis satislarina ve degerlendirmelerind mutlaka bakin. Bol sanslar
-
Merhaba, haberi internette sans eseri gordum, Bilal beyi tanimiyorum, kendisini burdan tebrik edip haberi paylasmak istedim.
Kisaca, UT Dallas muhendislik bolumunde calisan Dr. Bilal Akin elektirikli araclar ve endusturiyel otomasyon sistemi icin gelistirdigi yuksek verimli enerji donusum sistemleri projeyle Texas Tip, Muhendislik, Bilim ve Teknoloji Akademisinin 2026 Edith ve Peter O’Donnell odulune layik gorulen bes isinden biri olmus.
-
Öncelikle herkese merhaba, ben Türkiye'de hemşire olarak bir devlet hastanesinde görev yapıyorum. Dv26 talihlilerinden biriyim. Bu süreçte hemşire olarak çalışabileceğim yerleri araştırıyorum Texas'ta önerilen yerler arasında. Hemşirelik koşulları ya da eyaletteki genel yaşam koşulları hakkında öneri verebilir misiniz?
-
@Dundar21 https://yesilkartforum.com/forum/topic/112/amerika-da-hemşirelik?_=1765954632352
Dallas özelinde cevap istiyorsanız ayrıca cevap gelecektir belki ama genel başlık olarak eğer bakmadıysanız linkini bıraktığım başlığa bir bakın lütfen, Kenan Hemşire Houston'da yıllardır hemşirelik yapıyor. Faydanıza olacaktır.
Ayrıca arama kutusuna hemşire hemşirelik gibi kelimeler yazarak da arama yapabilirsiniz, belki farklı deneyimlere de ulaşabilirsiniz. -
@Dundar21 merhaba Kenan abinin yöneticisi olduğu bir grup var Telegram üzerinden kendisine yazarsanız sizi gruba dahil edecektir. Hayırlı olsun.
-
Merhaba yakında kedimle dallas'a geleceğim, ev tutma vs halledene kadar kedimi emanet edebileceğim güvenilir bir yer var mı acaba 1-2 hafta? Doğru başlığa yazıyorumdur umarım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum