Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @GRKM Ben şöyle bir mail yazdım ve olumlu cevap aldım bu taslak üzerinden yazarsanız olumlu dönüş alacağınızı düşünüyorum.
    "Dear KCC Officer,

I kindly request the transfer of my Diversity Visa (DV) case from the U.S. Consulate in Bangkok, Thailand, to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.
    As a Turkish citizen and permanent resident of Turkey, I would like to attend my interview at my country of residence.

Name - Surname: xxx xxx xxx
    Case Number: 2026EU00009xxx
    Date of Birth: xx/xx/19xx
    Email Address: [email protected]
    Address: xxx xxx xxx xxx , xxx/ Xxx, Turkey

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process

Thank you for your assistance.

Best regards,
    Xxx xxx xxx"

• @Murat-Dündar numaram ilk bültende current olmasına rağmen hala mülakatı bekliyorum 😔
    Amman Ocak ayı için 5500'e kadar mülakat dağıtmış, bu performansla devam ederse 2 ay daha bekleyebilirim. Her gün Ankara'ya aldırsam mı diye düşünüyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   zakaria zakaria 

• Bu ileti silindi!

• @Guven4627 Hayırlı olsun 🙂 Dosyanızı hangi tarihte Ankara’ya taşımıştınız acaba?

• @aysegul hayır, ''transaction completed'' olmuyor. Bütün endişem tamamlanmaması. Acaba kaydı iptal edip eşimin hesabından DV1 vize seçeneğini seçerek denesem olurmu ? Tek CN üzerinden ayrı ayrı kayıt oluşturabilirmiyim, bunu tecrübe eden oldumu ?

• Merhaba arkadaşlar. Sizce yeni bültende sıçrama olur mu? Current olamama korkusu moralimi çok bozmaya başladı bu aralar. Fikir belirtenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

• İnşallah yarın Bangkok'a uçuyorum dostlar, orada olan arkadaşımız var mı forumdan?

• @Bugra0666 Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Güzel haber. Hayırlı olsun. İnşallah vizenizi de alırsınız. Ne zaman Viyana’dan Ankara’ya taşımıştınız dosyanızı?

• @hkilic Ekim ayının son zamanlarıydı taşıdım.

• green cardların mülakatta verilen adrese ulaşması ne kadar sürüyor?

• @Ege-Bey daha önce başka bir konu başlığında aynı şekilde sorduğunuz soruya yanıt verildi

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• @nurettinx hayır bize de vermedıler hatta bende esıme sordum sankı sarı zarf vermeleri gerekmıyormuydu dıye

• @Haksta-0 Sarı zarfi pasaportla birlikte teslim alacaksınız.

• Ya mülakat mektubumu çıkartacaktım şu site 4 gündür açılmıyor https://dvprogram.state.gov/ESC

• @ATS16
    İlginiz için teşekkürler

• @Omerfarukyilmaz öncelikle hayırlısı olsun hocam. Yeni hayatınızda bol şans..
    Aklıma takılan şu oldu borç para bulup onu göstermelik hesaba atıp 1 gün sonra geri çekmek bana göre riskli geldi biraz :)) ama sorun olmamış anlaşılan

• @B_E_L_G_I_N Hong Kong kimden oturum izni istedi tam olarak? Biz böyle bir örnek görmedik henüz.

Bu kadar insan Hong Kong'u beklerken siz kesin konuşmuşsunuz. Bir bildiğiniz varsa söyleyin.

• Herkese merhaba, mülakatımız 19'undaydı ve onayımızı almıştık. Ertesi gün saat tam 17:00'da teslim seçeneğine dair, 21 Kasımda ise pasaportlarımızın büyükelçilikten teslim alındığına dair mail aldık.

İş yoğunluğundan ancak şimdi teslim için gerekli işlemleri yapabiliyoruz.

@swadze siz önce premium pick up seçip, bir gelişme olmadığı için sonradan premium delivery seçmek zorunda kalmıştınız sanırım. Pasaportunuz teslim edildi mi?

@aysegul Ayşegül Hanım sizin de kendi pasaportunuz geç teslim edilmişti sanıyorum.

Acaba diğer arkadaşlarımızdan premium pick up seçenlerin süreçleri nasıl ilerledi ?

• @Ibrahim-K bey, hayırlı olsun. umarım herşey gönlünüzce olur. ben de RCMP'den criminal check almak zorundayım ve şu an Tr deyim. siz aracı firma olarak hangisine başvurdunuz acaba ? ben ontarıo bölgesinde kaldım orada, cevabının benim için çok önemli. sağlıcakla kalın

• @B_E_L_G_I_N Umarım ben de bu tarz bir deneyim yaşarım haftaya ☺️, bence de Hong Kong konusunda biraz erken ve kesin söyleminiz Hong Kong’daki arkadaşlarımızı kontrol edebilir. Tebrikler vizeniz hayırlı olsun!

Benzer Başlıklar

• 153
  • 730
  • 57
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |