Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @GRKM Ben şöyle bir mail yazdım ve olumlu cevap aldım bu taslak üzerinden yazarsanız olumlu dönüş alacağınızı düşünüyorum.
    "Dear KCC Officer,

I kindly request the transfer of my Diversity Visa (DV) case from the U.S. Consulate in Bangkok, Thailand, to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.
    As a Turkish citizen and permanent resident of Turkey, I would like to attend my interview at my country of residence.

Name - Surname: xxx xxx xxx
    Case Number: 2026EU00009xxx
    Date of Birth: xx/xx/19xx
    Email Address: [email protected]
    Address: xxx xxx xxx xxx , xxx/ Xxx, Turkey

Please accept my transfer request and let me now after the transfer process

Thank you for your assistance.

Best regards,
    Xxx xxx xxx"

• @Murat-Dündar numaram ilk bültende current olmasına rağmen hala mülakatı bekliyorum 😔
    Amman Ocak ayı için 5500'e kadar mülakat dağıtmış, bu performansla devam ederse 2 ay daha bekleyebilirim. Her gün Ankara'ya aldırsam mı diye düşünüyorum.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   zakaria zakaria 

• Bu ileti silindi!

• @Guven4627 Hayırlı olsun 🙂 Dosyanızı hangi tarihte Ankara’ya taşımıştınız acaba?

• @aysegul hayır, ''transaction completed'' olmuyor. Bütün endişem tamamlanmaması. Acaba kaydı iptal edip eşimin hesabından DV1 vize seçeneğini seçerek denesem olurmu ? Tek CN üzerinden ayrı ayrı kayıt oluşturabilirmiyim, bunu tecrübe eden oldumu ?

• Merhaba arkadaşlar. Sizce yeni bültende sıçrama olur mu? Current olamama korkusu moralimi çok bozmaya başladı bu aralar. Fikir belirtenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

• İnşallah yarın Bangkok'a uçuyorum dostlar, orada olan arkadaşımız var mı forumdan?

• @Bugra0666 Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Güzel haber. Hayırlı olsun. İnşallah vizenizi de alırsınız. Ne zaman Viyana’dan Ankara’ya taşımıştınız dosyanızı?

• @hkilic Ekim ayının son zamanlarıydı taşıdım.

• green cardların mülakatta verilen adrese ulaşması ne kadar sürüyor?

• @Ege-Bey daha önce başka bir konu başlığında aynı şekilde sorduğunuz soruya yanıt verildi

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

• @nurettinx hayır bize de vermedıler hatta bende esıme sordum sankı sarı zarf vermeleri gerekmıyormuydu dıye

• @Haksta-0 Sarı zarfi pasaportla birlikte teslim alacaksınız.

• Ya mülakat mektubumu çıkartacaktım şu site 4 gündür açılmıyor https://dvprogram.state.gov/ESC

• @ATS16
    İlginiz için teşekkürler

• @Omerfarukyilmaz öncelikle hayırlısı olsun hocam. Yeni hayatınızda bol şans..
    Aklıma takılan şu oldu borç para bulup onu göstermelik hesaba atıp 1 gün sonra geri çekmek bana göre riskli geldi biraz :)) ama sorun olmamış anlaşılan

• @B_E_L_G_I_N Hong Kong kimden oturum izni istedi tam olarak? Biz böyle bir örnek görmedik henüz.

Bu kadar insan Hong Kong'u beklerken siz kesin konuşmuşsunuz. Bir bildiğiniz varsa söyleyin.

• Herkese merhaba, mülakatımız 19'undaydı ve onayımızı almıştık. Ertesi gün saat tam 17:00'da teslim seçeneğine dair, 21 Kasımda ise pasaportlarımızın büyükelçilikten teslim alındığına dair mail aldık.

İş yoğunluğundan ancak şimdi teslim için gerekli işlemleri yapabiliyoruz.

@swadze siz önce premium pick up seçip, bir gelişme olmadığı için sonradan premium delivery seçmek zorunda kalmıştınız sanırım. Pasaportunuz teslim edildi mi?

@aysegul Ayşegül Hanım sizin de kendi pasaportunuz geç teslim edilmişti sanıyorum.

Acaba diğer arkadaşlarımızdan premium pick up seçenlerin süreçleri nasıl ilerledi ?

• @Ibrahim-K bey, hayırlı olsun. umarım herşey gönlünüzce olur. ben de RCMP'den criminal check almak zorundayım ve şu an Tr deyim. siz aracı firma olarak hangisine başvurdunuz acaba ? ben ontarıo bölgesinde kaldım orada, cevabının benim için çok önemli. sağlıcakla kalın

• @B_E_L_G_I_N Umarım ben de bu tarz bir deneyim yaşarım haftaya ☺️, bence de Hong Kong konusunda biraz erken ve kesin söyleminiz Hong Kong’daki arkadaşlarımızı kontrol edebilir. Tebrikler vizeniz hayırlı olsun!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |