Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    @Erkan-0 @bkio sizlerle birlikte bu hafta mülakata girecek herkese bol şans 🥳 sorunsuz bir şekilde vizelerinize ve pasaportlarınıza kavuşmanızı diliyorum, hadi görelim sizi 🤩


  • @aysegul Çok teşekkürler Ayşegül hanım, 5 Kasımda sizlerin verdiği gibi bizler de güzel haberler veririz umarım 🙂


  • @aysegul hanım çok çok teşekkür ederim 🙏🙏


  • @bkio inşallah 🙏

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bkio eminim öyle olacak 🎊🎉🎊 @Erkan-0


  • @bkio teşekkür ederim


  • @bkio ev/otomobil ile ilgili herhangibir şey istemediler bizden. zaten talep ettikleri belgeler mülakat zamanı hatırlatma mailinde var. haricinde herhangibir şey talep edilmedi.bizden sadece banka hesap dökümü yazısını istedilerdi imzalı kaşeli, bunları teslim ettik.


  • @Subutay evet evet mailde yok, ben destekleyici bir belge olarak tapuyu da götürsem mi diye düşünmüştüm geçmiş deneyimlerde götürüldüğünü görmüştüm. Teşekkürler yanıtınız içim.


  • @harun-can
    Merhaba, apostil zorunlu değil ancak tercüme edilmiş belgeler için noter vb. gereksinimleri ben de bilmiyorum.


  • Yurt dışından alınan sicil belgelerinin bir geçerlilik süresi oluyormu? Çünki bu belgelere ulaşmak bazan zor olabiliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @miraculum Siz 13.11'de sağlık muayenesine katıldınız ve sarı zarfınızı aldınız mı? Aldıysanız mülakatta bir sorun çıkmayacaktır.
    Bahsettiğiniz konu sadece haber niteliğinde diye biliyorum. Kesin bir karar olmadığı sürece boşuna endişelenmeyin lütfen.

  • Yasaklı

    Selam herkese. Siteyi çok aradım ama 2026'ya ait excel tablosunu bulamadım. Nereden erişebilirim?


  • @Umut-P bu basligin ilk iletisinde bulabilirsiniz


  • @Serapp merhaba, kızımız İtalyadan geleceği için mülakatımızı yarına 17.11.2025'e aldırdık. Yarın sağlık muayenemizi olabileceğiz. Haberde karar tüm büyükelçiliklere iletildi gibi yazıyordu. Bakalım 3 güne herşey netleşecek. Sevgiler


  • @nurettinx istediginiz sekilde verebilirsiniz .İkiside kabul ediliyor

  • ⭐⭐⭐⭐

    @miraculum, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp merhaba, kızımız İtalyadan geleceği için mülakatımızı yarına 17.11.2025'e aldırdık. Yarın sağlık muayenemizi olabileceğiz. Haberde karar tüm büyükelçiliklere iletildi gibi yazıyordu. Bakalım 3 güne herşey netleşecek. Sevgiler

    İmzanız güncel değilmiş, neyse düzeltmişsiniz. Sağlık muayenesinden geçip zarfınızı aldığınız zaman netlik kazanmış olacak merak etmeyin, geçmiş olsun ve bol şanslar!


  • Benim DV sürecim AP sürecine girdi fakat benim Türkiyeye dönmem gerektiği için pasaportumu Türkiyeden kargolatacağım. Pasaportum bende olmayacağı için tekrar Taylanda dönemeyeceğim bu sebepten dolayı Bangkokta yaşayan Türk çevirmen veya pasaportumu zamanında teslim alabilecek biri varsa beni bu konuda bilgilendirir misiniz?


  • Merhabalar,
    Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


  • Bu ileti silindi!

  • Bankadan imzalı hesap dökümü aldım fakat hesaptan ufak bi miktar çekmem gerekli tekrar mı çıkarmam gerekli veya para çekiminden önceki hesap dökümü ile görüşmeye girsem sorun olur mu ?


Benzer Başlıklar

  • 180
  • 11427
  • 153
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum