DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@miraculum Siz 13.11'de sağlık muayenesine katıldınız ve sarı zarfınızı aldınız mı? Aldıysanız mülakatta bir sorun çıkmayacaktır.
Bahsettiğiniz konu sadece haber niteliğinde diye biliyorum. Kesin bir karar olmadığı sürece boşuna endişelenmeyin lütfen. -
Selam herkese. Siteyi çok aradım ama 2026'ya ait excel tablosunu bulamadım. Nereden erişebilirim?
-
@Umut-P bu basligin ilk iletisinde bulabilirsiniz
-
@Serapp merhaba, kızımız İtalyadan geleceği için mülakatımızı yarına 17.11.2025'e aldırdık. Yarın sağlık muayenemizi olabileceğiz. Haberde karar tüm büyükelçiliklere iletildi gibi yazıyordu. Bakalım 3 güne herşey netleşecek. Sevgiler
-
@nurettinx istediginiz sekilde verebilirsiniz .İkiside kabul ediliyor
-
@miraculum, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp merhaba, kızımız İtalyadan geleceği için mülakatımızı yarına 17.11.2025'e aldırdık. Yarın sağlık muayenemizi olabileceğiz. Haberde karar tüm büyükelçiliklere iletildi gibi yazıyordu. Bakalım 3 güne herşey netleşecek. Sevgiler
İmzanız güncel değilmiş, neyse düzeltmişsiniz. Sağlık muayenesinden geçip zarfınızı aldığınız zaman netlik kazanmış olacak merak etmeyin, geçmiş olsun ve bol şanslar!
-
Benim DV sürecim AP sürecine girdi fakat benim Türkiyeye dönmem gerektiği için pasaportumu Türkiyeden kargolatacağım. Pasaportum bende olmayacağı için tekrar Taylanda dönemeyeceğim bu sebepten dolayı Bangkokta yaşayan Türk çevirmen veya pasaportumu zamanında teslim alabilecek biri varsa beni bu konuda bilgilendirir misiniz?
-
Merhabalar,
Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. -
Bu ileti silindi! -
Bankadan imzalı hesap dökümü aldım fakat hesaptan ufak bi miktar çekmem gerekli tekrar mı çıkarmam gerekli veya para çekiminden önceki hesap dökümü ile görüşmeye girsem sorun olur mu ?
-
@mert267 sorun olmaz, elinizdeki mevcut hesap dökümü ile mülakata katılabilirsiniz.
-
@tywish merhaba. sürecinizde kolaylıklar dilerim. imzanınıza vize onay tarihi girmişsiniz. sonradan mı bir şey oldu ? nasıl gelişti durum ?
-
Arkadaşlar selam, Büyükelçiliğe giderken 6 aylık banka hesap özetini tercümesi zorunlu mu?
-
@tywish umarım süreciniz sıkıntısız şekilde sonuçlanır.
İkinci Pasaport hakkınız var. Kimse yardımcı olamaz iş başa düşerse, kısa süreli (örn 1-2 yıllık) pasaport seçeneği değerlendirilebilir
-
@Gökçe-Çetin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar,
Ben yeni karar öncesi dosyamı Bangkoka taşımıştım fakat sonrası malum. Şu an güncel olarak Dubaiye taşındım. Oturumum, kira kontratım, ehliyetim, telefon faturam gibi oturumumu kanıtlayabilecek dosyalarım mevcut. Yeni karar ile birlikte dosyam güncel olarak Bangkok da mıdır, Ankara ya mı gönderildi? Şu an dosyamı Abu Dhabi ye taşımak için ne yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Karar öncesi taşıyanlara halen mülakat veriliyor, bu nedenle Bangkok’ta beklemek de mümkün. Ancak dosyanızı Abu Dhabi’ye taşımak isterseniz, KCC’ye ikamet durumunuzu gösteren belgeleri ekleyerek dosya taşıma talebinizi iletebilirsiniz.
-
@tywish Pasaportunuza vizenin ne zaman basılacağı belli değilse, şimdiden birini bulmanız zor olabilir (tercüman dışında). Pasaportunuzu istediklerinde, yani kargolattıktan sonra teslim alabilecek kişi ihtiyacı doğduğu zaman da mutlaka sorun, o tarihlerde orada mülakatta olacak birileri olabilir, hem excelden takip edersiniz, hem buradan yazarsınız o zaman, inşallah çıkar yardımcı olabilecek birileri.
@elbruz un dediği gibi en kötü ihtimalle 1 yıllık pasaport ve malesef bir yolculuk masrafıyla çözmek durumunda kalabilirsiniz.
İnşallah en kısa sürede vize onayınızı alırsınız. -
@aysegul Tercüman Emre bey ile görüştük ve anlaştık şu an süreci beraber ilerletiyoruz. Teşekkür ederim herkese yardımları için.
-
@SKUKAAN
evet her adımda burdan bilgilendirmeye çalıştım ve finalde kargo ile gönderdiğim vize ve paketini Ankara konsolosluktan tekrar vfs şirketi teslim almış
cuma gününe randevu oluşturdum Ankara'dan abim yine kimlik fotokopim ile teslim alıp getirecek.
(Ankara'dan abim geldi türküsünü açıp dinleyeyim) -
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım sürecinizi sorunsuz tamamlarsınız. Çok özel değilse sürecinizin nasıl AP'ye kaldığı hakkında detayları aktarabilmeniz mümkün müdür acaba?
-
@yasinkoç İlgili ülkeden çıkış yaptıktan sonra zaten giriş yapmadığınız için aldığınız evrak aldığınız güne kadar olan sicili içeriyor olacak. Bu yüzden geçerlilik süresi değil de ülkeden çıktığınız tarihe kadar olan bir süreci kapsaması yeterlidir. Sonuçta ülkeden çıktınız ve çıktığınız tarihe kadar olan süreçteki sicilinizi gösteriyor olacak. Yanlış mı düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.