[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Merhabalar herkese, az once mulakat mailini aldik. 7 Mayis'a verildi tarih. Bekleyen arkadaslar maillerinizi kontrol edin :)
-
@keysnambır Haklısınız. Tekrar teşekkürler. :)
-
@burakdal DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@keysnambır Teşekkürler. Gelen mailde ayrıca orijinali ve kopyasıyla birlikte evlilik belgesi istiyor. Bu istenen belge Aile Cüzdanı mı oluyor öyleyse kopyası derken ne kastediliyor? Bu konuda bilginiz var mı?
Copy dediği bildiğimiz fotokopi işte
-
20 mayis mulakat tarihi :) 19xxx
-
merhabalar,mülaket tarihinizi ne zaman önce verdiler
-
Ben records indicate mailini 2 saat once aldim, normalde numaram mayis ayi icin aktif oldu, 19xxx, records indicate mailinden sonra randevu maili gelmedi, bu benim randevum haziran ayina kaldi mi demek oluyor simdi?
-
-
1 saat once geldi
-
Arkadaşlar az önce randevu maili geldi 10 mayıs 17xxx umarım butün bekleyenlere gelir
-
hayırlı olsun inşallah mayıs ayında bizimde tarih belli olucak :)
-
@denizbilmez inş.sizin numara kac?
-
Mülakat tarihi alan herkese hayırlı olsun. Bir çırpıda vizelerinizi almanızı temenni ederim. Gözünüz aydın.
-
Bu ileti silindi! -
Biz tarih alamadık yahu :) Ds260'ı erken dolduranlar mı aldı yoksa yarın da gelebilir mi? Ne dersiniz?
-
@ssari32 size haziran ayında mülakat verilecektir. mayıs ayı geçti artık sizin için.
-
@nevergiveup teşekkürler
-
@burakdal sorun olmaz aynilarini da goturebilirsiniz, guncel olanlari da. Farkli bilgiler mi yer alacak belgelerde? Eger durumunuda guncelleme olduysa o durumda guncel belgelerle gitmelisiniz.
Mulakat belgeleri icin bu konunun ilk iletisini incelemelisiniz.
-
@ssari32 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Ben records indicate mailini 2 saat once aldim, normalde numaram mayis ayi icin aktif oldu, 19xxx, records indicate mailinden sonra randevu maili gelmedi, bu benim randevum haziran ayina kaldi mi demek oluyor simdi?
Olabilir ya da olmayabilir, bunu kesin olarak bilmek mumkun degil. KCC'den bilgi gelmesini beklemelisiniz.
-
@denizbilmez DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@nahya123 biz f4 kardeş vizesi aldık,numaramız yok geçerlilik tarihimiz var. visa bulletin de o tarih gelirse current oluyoruz.19 ocak 2006 da amcam başvuru yapmış 18 aralık 2018 de onay geldi evrakları doldurduk kabul edildi.vize veriş tarihi mayıs ayına gözüküyor bakalım hayırlısı
Yanlis konudasiniz, butun surecler birbirinden farkli bir timeline'da isliyor, bilginize.
-
@crazycells
https://yesilkartforum.com/forum/post/13128
Selamlar,
Bu gönderiyi okumadan Ais kaydı yaptım ancak, "Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım" seçeneğini değil de "Konsolosluk bölümünden randevu zamanı almayla ilgili talimatlar içeren bir mektup aldım" seçeneğini işaretledim ve kaydı tamamladım.Bu işlemi iptal etmeme gerek var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum