Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bkio Öyle yaptım. Kendimin başvurusunu oluşturm önce sonra, eş ve çocuğu ayrı tamamlayıp kendime UID ile ekledim , ancak hata vermeye devam ediyor. Herkesin ayrı ayrı başvuru tamamlaması dışında başka bir seçenek kalmadı ama ona da pek güvenemiyorum açıkcası.

• @eceslc Eşimle green kart sonrası evlendik ve sonra dosyayı açtırıp eşimi ekletmiştim. Ayrı ayrı başvuru bir seçenek ancak çocukta var, 3 ayrı başvuru normal vize de olsa sıkıntı çıkmaz ama immigrant vizesinde sonuçta tek talihli var diğerleri ona bağlı, tek tek başvuruyu kabul eder mi yoksa sadece asıl talihli ve çocuğu kabul eder eşi etmez sıkıntı yaratır mı bilemiyorum. Eş ve çocuğu ekleyebiliyorum (UID ile) ancak son tamamlanma aşamasında hata veriyor. Belki sıkıntı olmayacak sisteme kayıt oluyor ancak "Transaction Completed i göremiyoruz

• @cncncnr almayabilirler banknotları değiştirmenizi tavsiye ederim!

• @ucangeyik Onu da alamıyoruz sıkıntı orada 😟

• @Murat-Dündar kuyumcuya sorduk bandrolsüz dolar almadıklarını söylediler. Döviz bürosuna sorduk, değişim yapmadılar. Çektiğimiz banka değişim yapar mı acaba?

• Screenshot_20251103_170022_Chrome.jpg

Kaydımı yaptım ama bunun böyle gözükmesi normal mi?

• @cncncnr Benzer bir şey benim başıma gelmişti birkaç ay önce. Kapalı çarşıda kurun %3 düşüğünden almışlardı benden, aldığım banka kabul etmedi kendi verdiği parayı 🙂

Yeni basım para temin edin bir şekilde, sıkıntı çıkmasın.

• @Arthur-Morgan bankanın verdiğ parayı almaması harika gerçekten, stres oldum şuan 😅

• @Emre-m benim de bu şekilde gözüküyor. Tek fark eşim olduğu için bakmakla yükümlü olunan kişi sayısı 1 yazıyor ve alta onun da pasaport numarasının son 4 hanesi yer alıyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-m ANK2 yerine mi ALL IV seçmişsiniz acaba, ALL IV ün yanında parantez içinde ne yazıyordu menüde acaba. Onun haricinde genel olarak doğru.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio

Bahsi geçen tarih yazım hatasi ABD’ye ilk girişte önünüze çıkacak bir engel veya sorun değil, içiniz rahat olsun.

ABD’deki yaşamınız esnasında velev ki tekrar bir tetanoz aşısı olmanız gerekirse (tetanoz aşısının geçerlilik süresi 10 yıl), herhangi bir Walgreens veya CVS’de $40-$80 ücret karşılığında bir hatırlatma dozu olabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben sizin yerinizde olsam ulaşılamayan Unganlar’a bu konuda tekrar ulaşmaya çalışmazdım, tercih sizin. Yaptıkları hatayı bildirmek için email atmak da isterseniz tabii ki hakkınız zira ödemesini eksiksiz yaptınız aldığınız hizmet karşılığı.

• @yunustg evet oldu 17 aralıkta.

• @eceslc Aradım sordum. Eşimin pasaport numarasını sordular sistemde kontrol ettiler. Sorun yok doğru bir başvuru yapmışsınız ve Pasaport, posta seçimi, eş bilgisi gibi bilgiler görünüyor dediler.

• Askerlik ve ya çok dilli tercümesi olmayan evrakları tercüme ettirmemiz gerekiyor mu lise diplomasının orijinal halini tercüme mi ettirmemiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

• @yasinkoç Nereye ve nasıl sordunuz bilgi verirmisiniz?

• @aysegul IMG-20251102-WA0014.jpg

Bu seçenekler vardı ANK 2 seçmiştim.

• @eceslc çok teşekkürler. Sizde ds260 form değişikliğini sadece [email protected] email adresine durumu belirten bir email atarak mı ilerlediniz? 10 gün önce email attık ancak henüz dönüş alamadık.

• @aysegul teşekkürler Ayşegül hanım. Bende application status closed dediği için, acaba mülakatınızın geldigini kendi sisteminde görmedi de - ondan mı ilerlememize izin vermedi mi diye düşündük. Çünkü biraz bekleyin mülakatı açıklandıktan sonra, öyle AIS kaydı yapin diyorlarda ondan dedim.

• @cncncnr hocam bundan sonra aklinizda bulunsuz bandrollu bandrolsuz $50 lik banknotlari asla almayin. Ne banka, ne de doviz burolari geri aliyor. Aldigim dovizciden degistirmesini talep ettigimde almadi. Kuyumcular normal degerinden daha dusuge aliyor. Bende WAT kaydi icin cekmistim.

• @cncncnr merhabalar, teb bankası kabul ediyor. Ben bizzat 15 gün önce yatırdım. Eğer hesabınız varsa orayı deneyebilirsiniz. Ya da hesap açabilirsiniz. Mobilden hızlı oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |