Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.3k 770

• @yunustg evet oldu 17 aralıkta.

• @eceslc Aradım sordum. Eşimin pasaport numarasını sordular sistemde kontrol ettiler. Sorun yok doğru bir başvuru yapmışsınız ve Pasaport, posta seçimi, eş bilgisi gibi bilgiler görünüyor dediler.

• Askerlik ve ya çok dilli tercümesi olmayan evrakları tercüme ettirmemiz gerekiyor mu lise diplomasının orijinal halini tercüme mi ettirmemiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

• @yasinkoç Nereye ve nasıl sordunuz bilgi verirmisiniz?

• @aysegul IMG-20251102-WA0014.jpg

Bu seçenekler vardı ANK 2 seçmiştim.

• @eceslc çok teşekkürler. Sizde ds260 form değişikliğini sadece [email protected] email adresine durumu belirten bir email atarak mı ilerlediniz? 10 gün önce email attık ancak henüz dönüş alamadık.

• @aysegul teşekkürler Ayşegül hanım. Bende application status closed dediği için, acaba mülakatınızın geldigini kendi sisteminde görmedi de - ondan mı ilerlememize izin vermedi mi diye düşündük. Çünkü biraz bekleyin mülakatı açıklandıktan sonra, öyle AIS kaydı yapin diyorlarda ondan dedim.

• @cncncnr hocam bundan sonra aklinizda bulunsuz bandrollu bandrolsuz $50 lik banknotlari asla almayin. Ne banka, ne de doviz burolari geri aliyor. Aldigim dovizciden degistirmesini talep ettigimde almadi. Kuyumcular normal degerinden daha dusuge aliyor. Bende WAT kaydi icin cekmistim.

• @cncncnr merhabalar, teb bankası kabul ediyor. Ben bizzat 15 gün önce yatırdım. Eğer hesabınız varsa orayı deneyebilirsiniz. Ya da hesap açabilirsiniz. Mobilden hızlı oluyor.

• @se-du merhabalar, konsolosluk sayfasinda navigator kismi var. Orada ne yapmak istediginizi secerek ilerlediğinizde size hangi konu başlığı ile mail atmanız gerektiğini söylüyor. M33 UNLOCK CASE … gibi bir konu başlığı veriyor. O şekilde atarsanız daha hızlı geri dönüş oluyor. Diğer türlü işleme almıyorlar sanıyorum.

• @eceslc Kaydı tamamlamadan eşinizi eklediğiniz gibi bırakmak derken; "Transcation Completed" i görmeden hata alınan aşamaya (en son girilen case numarası ile tamamlanan aşama) bırakmayı mı kastediyorsunuz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-m Ben ank2 yerine all ıv göründü sandım, o başka birşey demekki.
    Tamam o zaman hiç sorun yok.

• @eceslc Cok sagolun Ece hanim. Bizde M99 CASE OTHER QUESTION basligindan ilerledik donmuyorlar.

• Merhaba arkadaslar,

image.png

Visa durumunu kontrol etmek isterken boyle birsey ile karsilasiyorum. Invalid case number diyor. Sorun nedir bilen varmi? Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du bu kısım dv2026 talihlileri için 1 ocak 2026 dan itibaren aktif olacak. Şuan oradan herhangi bir şey kontrol etmeniz mümkün değil.

• A aysegul bu başlıktan bahsetti

• @aysegul tamamdir sagolun.

• @Hasan-Sevinç tamamdır, teşekkürler 🙏🏻

• Diplomanın aslı var ama aslı gibidir de lazım olacak mı Ankara için?

• ⭐⭐⭐⭐

@cake aslı ve fotokopisi yeterli.

• @cake Hayır aslı varsa normal fotokopi yeterli olacaktır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k