Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• hergün bakıyordum unganların sitesine şuan randevuyu bulup aldım ancak biz 4 kişiyiz sadece eşim adına almam yeterli mi yoksa kendim ve 2 çocuk içinde ayrı ayrı almam gerekiyor mu

• @ucangeyik Spouse ve Child için adımları tamamladım ve UID numaraları ile kendime (asıl talihli) ekledim, bunlar sistemde gözüküyor ancak başvuruyu tamamla dediğimde hata alıyorum.

Asama 1.jpg

Asama 2.jpg

Dependent Mismatch Error.jpg

• @maskrein Evet alabiliyorsunuz.

• Selamlar,
    eş eklemek için dosya açtırma işlemi yaptırdık dosyamız açıldı akşam bilgileri doldurup hemen göndereceğiz. Docrun randevusunu submit ettiğimiz o an oluşturabiliyor muyuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın Size daha önce örnek olarak verilen mülakat deneyimini gerçekten okumadığınızı düşünüyorum yoksa bu soruyu sormaz sağlık randevunuzu almış olurdunuz.

• Ben hong kong da mülakata girecem askerlik belgesini tercüme ettirmem gerekiyor mu ve orijinal belgeyi mi tercüme ettiriyoruz QR kodlu olarak mı tercüme ediyorlar bir örnek gösterebilecek var mı

• @bkio biz de yaotık ama barkodlu belgeyi nasıl tekrar alabilirim onu bulamıyorum bana cıkmamıstı ilk kayıt yaparken

• @Serapp orada diğer işlemleri sırasıyla yapmaya çalışırken bi eksikliğimiz olmuş. Add aplicant yapmadan sistem ikimizi tanımayacak diye sanmıştım o yüzden sisteme de giriş yapmamıştık bi hata yapmamak adına

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB o son kullanma tarihi önemli değil.
    UID; ustraveldocs kaydı yaparken, oluşturduğunuz profilinize atanmış bir id numarası diyebiliriz. Kayıt işlemlerini yaptığınız sırada, bir aşamadan sonra kaydı bitirene kadar sayfanın sağ üstünde görünür.

• @Abuzittin merhabalar, dün itibariyle kendi profilimden eşimi bakmakla yükümlü oldukları kısmında kaldırıp ikimiz için de ayrı ayrı tamamladım kayıtları. Aynı hatayı almaya devam ediyordum. Bu şekilde en azından kayıtlar tamamlanmış oldu. Eşim için dv2 kendim için ise dv1 seçtim.

• @bkio ben ilk kayıt olurken de sizin dediğiniz gibi ilerlemiştim. Uid çıktığı gibi süreci orada bırakıp eşimi kendi hesabımdan eklemiştim. Burda şöyle bi şey var. Greencarddan sonra evlenmiş dahi olsa bu uyarı almayan arkadaşlarımız da oldu sizin gibi. Hata nereden kaynaklanıyor bilemiyorum ama ben ayrı ayrı tamamladım son olarak bu kaydı.

• @Meliha-Yalın merhaba, yaklaşık 10-15 sayfa o önce kendi tecrübelerimi kısım kısım paylaşmıştım. Hatta size de yazmış olabilirim tam hatırlayamadım ama eşinizi eklemeden sağlık randevusu alabilirsiniz sorun olmuyor. Ben o şekilde yaptım. Mülakata kadar eklemiş olmanız yeterli olacaktır. O sebeple bir an önce sağlık mülakatınızı almanız yararınıza olur.

• @eceslc Ben yeni kişi ekle diyerek eşimi eklemiştim UID ile değil. Peki sizce bende güncellem yaparak UID ile mi kayıt yapmalıyım?

• @yasinkoç eğer completed yazısı gördüyseniz hiç dokunmayın. Eğer hata alıyorsanız benim gibi iki secenek var. Ya tek tek kaydı tamamlamak ya da kaydı tamamlamadan eşinizi eklediğiniz haliyle bırakmak. Şu anki tecrübeler ikisi için de olumlu. Nasıl yapmak istediğiniz size kalmış. Ben en azından tamamlanmış olsun diye düşünerek ayrı kayıtları tamamladım. Ama dediğim gibi siz hangisini isterseniz tecrübeleri de okuyarak o şekilde tamamlayabilirsiniz.

• Merhabalar, Konsolosluğun gönderdiği maildeki belge listesini tekrar kontrol ediyordum da aklıma bir şey takıldı. Evlilik belgesinde orginal ve çeviri diye not düşmüşler. (and/or gibi bir ayrım yok) Mesela diploma kısmında ise belge türkçe ise çeviriye gerek yok demişler. Evlilik cüzdanını çevirtmemiz gerekiyor mu? (Çevirtmiyoruz diye biliyorum ama bu açıklama kafamı karıştırdı son dk)

Documents and/or Actions Required:

•Marriage Certificate (Original and English translation).
    •High school or University Diploma (Original and English translation), English translation is not needed for the Turkish documents.

• @yasinkoç merhaba Yasin Bey, sizin mülakat tarihiniz belli oldu mu acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@eceslc doğru biliyorsunuz, Ankara için çevirtmiyorsunuz 👍🏻

• Ben hong kong da mülakata girecem askerlik belgesini çok dilli alınamayan bütün belgeleri İngilizce tercüme ettirmemiz gerekiyor mu lise diplomasının orjinalini tercüme ettirmemiz gerekiyor mu örnek fotoğraf gösterebilecek var mı

• @eceslc yok ben değilmişim teşekkür ederim

• Merhaba, bir sorum olacak. Çarşamba günü mülakatımız var. 2 kişi için 660 dolar ödeme yapacağız. Nakit olarak vereceğimiz paraların bandrollü olması gerekiyor mu? Bankadan çektiğimiz 50 dolar ve 10 dolar basım yılı 2017 ve bandrolsüz. Bu sıkıntı yaratır mı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |