Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @se-du merhabalar, konsolosluk sayfasinda navigator kismi var. Orada ne yapmak istediginizi secerek ilerlediğinizde size hangi konu başlığı ile mail atmanız gerektiğini söylüyor. M33 UNLOCK CASE … gibi bir konu başlığı veriyor. O şekilde atarsanız daha hızlı geri dönüş oluyor. Diğer türlü işleme almıyorlar sanıyorum.

• @eceslc Kaydı tamamlamadan eşinizi eklediğiniz gibi bırakmak derken; "Transcation Completed" i görmeden hata alınan aşamaya (en son girilen case numarası ile tamamlanan aşama) bırakmayı mı kastediyorsunuz ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-m Ben ank2 yerine all ıv göründü sandım, o başka birşey demekki.
    Tamam o zaman hiç sorun yok.

• @eceslc Cok sagolun Ece hanim. Bizde M99 CASE OTHER QUESTION basligindan ilerledik donmuyorlar.

• Merhaba arkadaslar,

image.png

Visa durumunu kontrol etmek isterken boyle birsey ile karsilasiyorum. Invalid case number diyor. Sorun nedir bilen varmi? Tesekkurler.

• ⭐⭐⭐⭐

@se-du bu kısım dv2026 talihlileri için 1 ocak 2026 dan itibaren aktif olacak. Şuan oradan herhangi bir şey kontrol etmeniz mümkün değil.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• @aysegul tamamdir sagolun.

• @Hasan-Sevinç tamamdır, teşekkürler 🙏🏻

• Diplomanın aslı var ama aslı gibidir de lazım olacak mı Ankara için?

• ⭐⭐⭐⭐

@cake aslı ve fotokopisi yeterli.

• @cake Hayır aslı varsa normal fotokopi yeterli olacaktır.

• Selam arkadaslar. Dvprogram sitesinde confirmation numberla girince yukarida “ At Kcc for scheduling purposes” tarzi birsey yaziyordu. Simdi yazmiyor ben yanlis yeremi bakiyorum yoksa bu problemi yasiyan varmi?

• @se-du ben de ustraveldocsta yaşadığım barkodlu sayfa sorunu için m99 konu başlığı ile mail attım 4 kez. 2si ulaştı, 2si iletilmedi. Başka nasıl bir taslak ile mail atmam gerek bilmiyorum. Bu konuda fikri olan var mı?

• @ozangules62 “Transaction completed “ sayfasını görmüş müydünüz ? Yoksa o aşamadan öncesinde mİ hata almıştınız ?

• @cncncnr barkodlu sayfa alamiyorsaniz bir sey yapmaniza gerek yok. transaction completed yazan sayfayi pdf olarak kaydedip ciktisini alabilirsiniz. bir cok kisi ayni problemi yasiyor ve bunun mulakatta sorun teskil etmedigi bir cok kez soylendi

• @eceslc Ayrı ayrı tamamlayıp ayrı ayrı mı başvuru yaptınız yoksa ayrı ayrı tamamladıktan sonra UID ile eşinizi ekleyip başvurdunuz ?

• @maskrein ilgili konsolosluktan daha once mulakata girenlerin deneyimlerine bakarsaniz. Hangi dilde evrak istediklerini ogrenebilirsiniz.

• @Abuzittin benim bu konuda bir fikrim yok tek basima aldigim icin vizeyi. ama benzer problemi yasayan arkadaslar vardi. eger son birkac sayfayi okursaniz bir cozum var mi yok mu gorebilirsiniz diye dusunuyorum. kolay gelsin

• Merhabalar @ucangeyik ustraveldocta kullanici olustururken ad soyad Ingilizce karakterlerle yazdik ancak sonra farkettik pasaport ile ayni olmak zorunda denmis. Sizce sorun olurmu? Degisim icin talep olusturmamiza gerek varmi? Tesekurler.

• @ATS16 çok teşekkürler. Girişte ya da mülakatta sorun olmasından endişe ediyorum, tekrar aşı olmakla hiç problemim yok 🙂

Yanlış anlamayın, anlamak açısından soruyorum, neden sorun olmayacağını düşünüyorsunuz? Mülakatta ve girişte zarfın/raporun varlığına mı bakılıyor yalnızca?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |