Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 516.0k 770

• @ozangules62 Vizeniz için tebrikler, bir sorum olacaktı bende USTravel de bende bir sorun yaşadım barkodlu sayfam gelmedi, siz orada nasıl bir sorun yaşamıştınız ve o sorunu çözdünüz ?

• @ATS16 eşim için olan kısmı doldurduk ama hala submid etmedik, etmeden tekarar mail attım kendim olan kısmında açılmasını talep ettim. Aslında eksik beyan ettiğimi sanmıyorum

My name is Emine YALCIN, and after marriage my name is Emine AYGAZ. I received an email regarding my visa interview for the 2026 Diversity Visa (DV2026) Program, scheduled for 19/11/2025.

I got married on 27/08/2025. Due to my marriage, my surname has changed, my passport has been renewed, and my residential address has changed. Therefore, I need to update my DS-260 form and add my husband to my case.

I kindly request your assistance and guidance to complete the procedure for including my husband in my case. Attached are the Full Population Registration Record, Marriage Certificate, and my husband's passport information for your review.

Please let me know if there are any missing documents or if you have any questions. I would greatly appreciate it if the necessary steps could be taken as soon as possible to ensure that my husband is added to my case and can attend the visa interview with me.
    Gönderdiğim mail bu şekildeydi aşağıyada kendi ve eşimin bilgilerini yazdım pdf olarakta evlilik cüzdani ve değişen bilgilerimin PDF’ini bıraktım ama sadece eşiminkini açmışlar, dediğim gibi henüz submit etmedik, benimkinide açmaları için mail attım umarım doğru yapmışımdır

• @Ege-Bey bende 9 aralık saat 8 bangkok

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey

Gözünüz aydın, bir çok detay ve püf noktası DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında Bangkok deneyimlerinde mevcut. Bir demlik çay eşliğinde sakince tümünü okumak ve not almak sizin yararınıza olacaktır. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes

Eski/kayıp olan pasaportlarınızda herhangi bir ABD vizesi yok ise götürmenize gerek yok. Güncel pasaportunuzla mülakata katılabilirsiniz.

• Arkadaşlar Merhaba herkese

Az önce 5 Kasımda mülakatım olduğunu belirten reminder maili aldım. Sizinle paylaşmak isterim

• Merhabalar, az önce Viyana’daki mülakatımızı başarıyla tamamladık. En kısa sürede mülakat deneyimlerimizi ekleyeceğiz. Herkese bu süreçte bol sabır ve kolaylıklar diliyorum 💛
    image.jpeg

• Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
    5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@m4rtcan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
    5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ?

Adli sicil kaydınızda görünmeyen hiç bir durum için endişe etmeniz gerekmez.

• Bu ileti silindi!

• IMG_6295.jpeg

Arkadaşlar herkese merhaba hatırlatma amaçlı böyle bir mail aldım paylaşmak istedim bilginize

Ustraveldocs.com'daki belge teslim hizmetleri için kayıt kanıtı (kayıt tamamlandıktan sonra görüntülenen "İşlem Tamamlandı" sayfasının çıktısı yeterlidir).

• Merhaba. bugün gerekli belgeler mailide geldi. ama hala ustraveldocs nvc/kcc vaka numarası geçersiz problemi devam ediyor. bekar tek erkek, ilk kayıt pasaportumla sonradan çıkarttığım pasaport bilgileri farklı olduğundan diye düşünüyorum. ilk kayıt pasaportuyla aynı ustraveldocsa kayıt yapanlar olduğu halde vaka no geçersiz problemini yaşayan var mı? bu son 1 haftada kaydı tamamlayanlar ne yaptığını söylerse bizde onu yapalım. bu sorun can sıkmaya başladıda.

• Ustraveldocsta herşeyi tamamlayıp sona gelince geçersiz vaka numarası diye bir hata alıyorum, forumda önceki sayfalarda da benzer sorunu yaşayanlar var ama çözümünü göremedim, çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN pasaport teslim sürecinizi de paylaşabilirseniz süper olur, çünkü pasaport teslimatlarında sıkıntı yaşanabiliyor (bir ihtimal). Bence bu deneyimleriniz de önemli olacak.

• aynı sorun bendede var.

• @Omerfarukyilmaz henuz bu sorunu yasamis olan kimse cozume ulasamadi sanirim.

• @ucangeyik geribildirim oluşturdum eğer sonuç alırsam paylaşacağım burada

• @Omerfarukyilmaz ben de ayni sekilde, donus bekliyorum

• Merhabalar DS260 düzeltmek için mail gönderdim bu şekilde dönüş yaptılar. Fakat ds260'ın açılacağına dair bir bilgi yok üstelik USTRAVEL'e kayıt oluşturamıyorum CEAC'a giremiyorum ikisinde de bilgilerin hatalı diyor ne yapmalıyım nerede hata yapıyorum. Acaba gerekli belgelerin istendiği 2. mailimi beklemeliyim.

aaa.png

• Öncelikle vizelerine kavuşan arkadaşları çok tebrik ederim, yolunuz açık olsun.

USTravelDocs kaydı sırasında son adımda "Invalid Case Number" hatası alıyorduk. Ticket oluşturmuştum ve dönüş yapmışlar. Birazdan deneyeceğim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların dikkatine.

Ekran görüntüsü 2025-10-16 175617.png

Benzer Başlıklar

• 40 Oy
    12k İleti
    677k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k