DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bketcrsur evet son aktarılan mülakatta sorulmuş.
ABD’de tanıdığınız yoksa Hangi eyalete gideceksiniz? veya Neden orayı seçtiniz? gibi sorular da olabilir. -
@zakaria işte bu durumda bizden abd de green cardın gideceği bir adres istiyorlar ya onu veriyoruz o adresi nereden buldun demez mi ? tam olarak ne cevap verilir anlayamadım. madem kimseyi tanımıyorsun adresi nereden buldun gibi

-
Arkadaşlar unganlardan randevu alırken "Amerika'da Yaşamayı Planladığınız Adres" sorusuna ne yazacağımı bilemedim çünkü şuan öyle bir adres yok yani nasıl birşey yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan biri cevaplarsa sevinirim.. Arama da aradığım kadarıyla bir cevap bulamadım muhtemelen daha önce sorulmuştur ama göremedim yani
-
@Zeynep_Oz bence bunun sebebi asil talihli kazananlarin az olmasi
-
@cncncnr
Çok teşekkür ederim
muayeneden sonra pazartesi alabilirsiniz dediler ben Ankara'da gezmekten gidemedim
Cumartesi gününe dönüş bileti aldım bir ihtimal o güne kadar vfs globalden mesaj gelirse elden teslim alırım yoksa kargo ile devam edeceğim -
Eşiniz beyefendi için adına açılan formu kimlik ve kişisel bilgilerine göre doldurup güvenlik sorularını cevaplayarak submit etmeniz gerekiyor. Konsolosluk ile tekrar irtibata geçerek principal applicant olan sizin için daha önce submit edilen DS260 formun açılmasını, medeni durum ve değişen kimlik bilgilerini güncellemek istediğinizi beyan etmeniz gerekiyor. İlk mesajınızda talebinizi eksik mi yazdınız acaba?
-
“Gönderilecek resmi evrakların (SSN, permanent resident kart) güvenli bir şekilde ulaştırılacağına inandığım bir fiziksel adreste yaşayan ortak arkadaşım sayesinde tanıdığım kişi” diye cevaplayabilirsiniz.
Nereye yerleşeceksiniz sorusuna ise “yaşam planlamalarım ve araştırmalarıma göre göç etmeyi planladığım şehir ….., göçmen vizemiz onaylanırsa araştırmalarıma devam edeceğim” şeklinde cevap verebilirsiniz. Vereceğiniz cevap mesela Dallas olabilir ama sonra isterseniz Hawaii’ye de göç edebilirsiniz, mülakatta vereceğiniz cevap kararınızı bağlamaz.
-
-
@hkos81 size soruyorlar ankaradaysa mülakatınız ingilizce mi türkçe mi yapmak istersiniz mülakatı diye biz türkçe talep ettik karşımdaki kadın az biraz biliyordu türkçe ama çevirmen de vardı yanında belgelerim için açıkçası ben apostil yaptırdım gerek varmıydı yokmuydu emin değilim çünkü ben garantör biriyim ama @emels e devlet çıktılarını verdi yani türkçelerdi diye düşünüyorum.
-
2NL aldık!!🥳🥳🥳 9 Aralık'ta saat 8.30 da Bangkok başkonsolosluğunda mülakatım olacak. akşam eve gidince direkt hastaneye WhatsApp'tan yazmayı düşünüyorum. ustraveldocs diye bişey varmış ne işe yarıyor bilmiyorum ama @LG-LM6300 galiba uzun uzun nasıl yapıldığını yazmıştı akiam ondan ya yapıcaz eğer gerekliyse. Mülakat ücretlerini nereden nasıl ödiyeceğimi galiba CEAC sayfasında gördüğüm o seçenekten diye zannediyorum. Onun dışında konsoloslukta da galiba vezneye ödememiz gereken bir miktar var. Yanımızda nakitle oraya gideceğiz ama gitmeden yapacağımız ödemeleri nerelere neler yapmamız gerektiğini, ustraveldocs olayını biraz detaylı bir şekilde biri açıklayabilir, ya da gerekli forma yönlendirebilir mi rica etsem?
-
@Eyupp tebrikler , bol sans

-
@Ege-Bey Öncelikle hayırlı olsun Ege Bey. USTravel pasaportunuzun takibini yapmak ve konsolosluklardan konsolosluklara degisen bir sey Viyana istemiyor Ankara istiyor. Detayli anlatımın yazısı zaten görmüssünüz.
USCIS ucreti mevcut vizeyi aldiktan sonra Ülkeye giris yapmadan önce ödenmesi tavsiye edilen zorunlu bir ödeme (235$) vAmerikaya giris yapinca SSN ve Green Cardınızın gönderim surecine baslamak icin gecerli bir odeme
Vize Mülakatı : 330$ konsoloslukta vezneye ödüyorsunuz. Taze bankadan yeni cikmis banknotlar götürmeniz tavsiye ediliyor. Tam para götürmeye özen gosterin gerekiyorsa ekstra para götürün
Saglik Muayene Ücreti : Bunu hem karttan hemde Baht olarak ödeme yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Aşı olabileceginiz ekstra tetkik istenebilecegi icin bir ucret vermem dogru olmaz.
Gitmeden önce ödenmesi gereken Uçak biletiniz ve otel ücretiniz. Şans hep sizden yana olsun 🥳
-
Ben hala ustraveldocs da yaşanan vaka numarası probleminden kurtulamadım, iletişime geçtim, mail attım, inceleniyor dediler ama bir sonuç alamadım. Çözüm bulan var mı acaba ?
-
@Ege-Bey @Ege-Bey selamlar. Elçilik gişesinde ödemeniz gereken kişi başı $330 dışında bir ödeme yapmayacaksınız henüz. Elçilikte dolar, baht veya kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz. Ben olurda kartta bir sıkıntı çıkar diye yanımda dolar götürdüm ve nakit ödedim.
Ustraveldocs kaydını yapmanız lazım, biraz uğraştırıyor, takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.
Sağlık muayenesinin baz ücreti 11.500 baht fakat ekstra aşı/tetkik vs bu fiyatı arttırabilir. Kart ya da baht ile ödeme yapabiliyorsunuz.
-
Eski pasaportların aslını mı fotokopisini mi goturuyoruz bir de kayıp olan varsa arada ne yapılıyor acaba bilginiz var mı?
-
@hkos81 Merhaba, arkadaşımın bahsettiği gibi ben de Ankara'da girdim. Ankara mahkemeniz varsa onların evraklari harici her belgede Türkçe kabul ediyor ve apostil istemiyor. Yalnızca arşiv kayıtlı adlî sicil belgesi e devlet'ten İngilizce alınabildiği için onu İngilizce aldım. Kalan belgelerim Türkçe. Hiçbiri apostilli değildi. Hiçbir sorun yaşamadım.
-
@ozangules62 Vizeniz için tebrikler, bir sorum olacaktı bende USTravel de bende bir sorun yaşadım barkodlu sayfam gelmedi, siz orada nasıl bir sorun yaşamıştınız ve o sorunu çözdünüz ?
-
@ATS16 eşim için olan kısmı doldurduk ama hala submid etmedik, etmeden tekarar mail attım kendim olan kısmında açılmasını talep ettim. Aslında eksik beyan ettiğimi sanmıyorum
My name is Emine YALCIN, and after marriage my name is Emine AYGAZ. I received an email regarding my visa interview for the 2026 Diversity Visa (DV2026) Program, scheduled for 19/11/2025.
I got married on 27/08/2025. Due to my marriage, my surname has changed, my passport has been renewed, and my residential address has changed. Therefore, I need to update my DS-260 form and add my husband to my case.
I kindly request your assistance and guidance to complete the procedure for including my husband in my case. Attached are the Full Population Registration Record, Marriage Certificate, and my husband's passport information for your review.
Please let me know if there are any missing documents or if you have any questions. I would greatly appreciate it if the necessary steps could be taken as soon as possible to ensure that my husband is added to my case and can attend the visa interview with me.
Gönderdiğim mail bu şekildeydi aşağıyada kendi ve eşimin bilgilerini yazdım pdf olarakta evlilik cüzdani ve değişen bilgilerimin PDF’ini bıraktım ama sadece eşiminkini açmışlar, dediğim gibi henüz submit etmedik, benimkinide açmaları için mail attım umarım doğru yapmışımdır -
@Ege-Bey bende 9 aralık saat 8 bangkok
-
Gözünüz aydın, bir çok detay ve püf noktası DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında Bangkok deneyimlerinde mevcut. Bir demlik çay eşliğinde sakince tümünü okumak ve not almak sizin yararınıza olacaktır. Bol şans

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum


Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.