Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Eyupp tebrikler , bol sans 🙂

• @Ege-Bey Öncelikle hayırlı olsun Ege Bey. USTravel pasaportunuzun takibini yapmak ve konsolosluklardan konsolosluklara degisen bir sey Viyana istemiyor Ankara istiyor. Detayli anlatımın yazısı zaten görmüssünüz.

USCIS ucreti mevcut vizeyi aldiktan sonra Ülkeye giris yapmadan önce ödenmesi tavsiye edilen zorunlu bir ödeme (235$) vAmerikaya giris yapinca SSN ve Green Cardınızın gönderim surecine baslamak icin gecerli bir odeme

Vize Mülakatı : 330$ konsoloslukta vezneye ödüyorsunuz. Taze bankadan yeni cikmis banknotlar götürmeniz tavsiye ediliyor. Tam para götürmeye özen gosterin gerekiyorsa ekstra para götürün

Saglik Muayene Ücreti : Bunu hem karttan hemde Baht olarak ödeme yapabiliyorsunuz diye biliyorum. Aşı olabileceginiz ekstra tetkik istenebilecegi icin bir ucret vermem dogru olmaz.

Gitmeden önce ödenmesi gereken Uçak biletiniz ve otel ücretiniz. Şans hep sizden yana olsun 🥳

• Ben hala ustraveldocs da yaşanan vaka numarası probleminden kurtulamadım, iletişime geçtim, mail attım, inceleniyor dediler ama bir sonuç alamadım. Çözüm bulan var mı acaba ?

• @Ege-Bey @Ege-Bey selamlar. Elçilik gişesinde ödemeniz gereken kişi başı $330 dışında bir ödeme yapmayacaksınız henüz. Elçilikte dolar, baht veya kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz. Ben olurda kartta bir sıkıntı çıkar diye yanımda dolar götürdüm ve nakit ödedim.

Ustraveldocs kaydını yapmanız lazım, biraz uğraştırıyor, takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırız.

Sağlık muayenesinin baz ücreti 11.500 baht fakat ekstra aşı/tetkik vs bu fiyatı arttırabilir. Kart ya da baht ile ödeme yapabiliyorsunuz.

• Eski pasaportların aslını mı fotokopisini mi goturuyoruz bir de kayıp olan varsa arada ne yapılıyor acaba bilginiz var mı?

• @hkos81 Merhaba, arkadaşımın bahsettiği gibi ben de Ankara'da girdim. Ankara mahkemeniz varsa onların evraklari harici her belgede Türkçe kabul ediyor ve apostil istemiyor. Yalnızca arşiv kayıtlı adlî sicil belgesi e devlet'ten İngilizce alınabildiği için onu İngilizce aldım. Kalan belgelerim Türkçe. Hiçbiri apostilli değildi. Hiçbir sorun yaşamadım.

• @ozangules62 Vizeniz için tebrikler, bir sorum olacaktı bende USTravel de bende bir sorun yaşadım barkodlu sayfam gelmedi, siz orada nasıl bir sorun yaşamıştınız ve o sorunu çözdünüz ?

• @ATS16 eşim için olan kısmı doldurduk ama hala submid etmedik, etmeden tekarar mail attım kendim olan kısmında açılmasını talep ettim. Aslında eksik beyan ettiğimi sanmıyorum

My name is Emine YALCIN, and after marriage my name is Emine AYGAZ. I received an email regarding my visa interview for the 2026 Diversity Visa (DV2026) Program, scheduled for 19/11/2025.

I got married on 27/08/2025. Due to my marriage, my surname has changed, my passport has been renewed, and my residential address has changed. Therefore, I need to update my DS-260 form and add my husband to my case.

I kindly request your assistance and guidance to complete the procedure for including my husband in my case. Attached are the Full Population Registration Record, Marriage Certificate, and my husband's passport information for your review.

Please let me know if there are any missing documents or if you have any questions. I would greatly appreciate it if the necessary steps could be taken as soon as possible to ensure that my husband is added to my case and can attend the visa interview with me.
    Gönderdiğim mail bu şekildeydi aşağıyada kendi ve eşimin bilgilerini yazdım pdf olarakta evlilik cüzdani ve değişen bilgilerimin PDF’ini bıraktım ama sadece eşiminkini açmışlar, dediğim gibi henüz submit etmedik, benimkinide açmaları için mail attım umarım doğru yapmışımdır

• @Ege-Bey bende 9 aralık saat 8 bangkok

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey

Gözünüz aydın, bir çok detay ve püf noktası DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığında Bangkok deneyimlerinde mevcut. Bir demlik çay eşliğinde sakince tümünü okumak ve not almak sizin yararınıza olacaktır. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes

Eski/kayıp olan pasaportlarınızda herhangi bir ABD vizesi yok ise götürmenize gerek yok. Güncel pasaportunuzla mülakata katılabilirsiniz.

• Arkadaşlar Merhaba herkese

Az önce 5 Kasımda mülakatım olduğunu belirten reminder maili aldım. Sizinle paylaşmak isterim

• Merhabalar, az önce Viyana’daki mülakatımızı başarıyla tamamladık. En kısa sürede mülakat deneyimlerimizi ekleyeceğiz. Herkese bu süreçte bol sabır ve kolaylıklar diliyorum 💛
    image.jpeg

• Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
    5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@m4rtcan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Agır ceza mahkemesinde tanık olarak gösterilmişim şubatta dava süreci ve yeni ögrendim
    5 kasımda vize görüşmem var bu durum bi negatif etki yaratırmı ?

Adli sicil kaydınızda görünmeyen hiç bir durum için endişe etmeniz gerekmez.

• Bu ileti silindi!

• IMG_6295.jpeg

Arkadaşlar herkese merhaba hatırlatma amaçlı böyle bir mail aldım paylaşmak istedim bilginize

Ustraveldocs.com'daki belge teslim hizmetleri için kayıt kanıtı (kayıt tamamlandıktan sonra görüntülenen "İşlem Tamamlandı" sayfasının çıktısı yeterlidir).

• Merhaba. bugün gerekli belgeler mailide geldi. ama hala ustraveldocs nvc/kcc vaka numarası geçersiz problemi devam ediyor. bekar tek erkek, ilk kayıt pasaportumla sonradan çıkarttığım pasaport bilgileri farklı olduğundan diye düşünüyorum. ilk kayıt pasaportuyla aynı ustraveldocsa kayıt yapanlar olduğu halde vaka no geçersiz problemini yaşayan var mı? bu son 1 haftada kaydı tamamlayanlar ne yaptığını söylerse bizde onu yapalım. bu sorun can sıkmaya başladıda.

• Ustraveldocsta herşeyi tamamlayıp sona gelince geçersiz vaka numarası diye bir hata alıyorum, forumda önceki sayfalarda da benzer sorunu yaşayanlar var ama çözümünü göremedim, çözüm bulabilen varsa paylaşabilir mi acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@SKUKAAN pasaport teslim sürecinizi de paylaşabilirseniz süper olur, çünkü pasaport teslimatlarında sıkıntı yaşanabiliyor (bir ihtimal). Bence bu deneyimleriniz de önemli olacak.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 11427
  • 642
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |