Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@alperaracli https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/4?page=1
    bu başlığın ilk iletileri;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri
    bu başlığın ilk iletisi(özellikle evraklar için) ve devamı;

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/2653
    bu başlığın da tamamını,

okumanız sürecinize hakim olmanızı sağlar.

mümkünse bütün sayfalarını okuyun sürecinize hakim olmak istiyorsanız.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A aysegul 

• @Eyupp Tebrikler :))

• @Eyupp

Merhaba,
    Tebrik ederim. 🌿

Acaba CEAC üzerinde dosyanız "YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC" olarak mı görünüyor?

Bir de, bu bilgiyi KCC’ye mail atarak mı öğrendiniz?
    Çünkü benim CEAC üzerinde herhangi bir değişiklik görünmüyor.

• @koci You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

maili geldi, ESC'ye girdiğimde mülakat bilgilerimi öğrendim ama sizin için CEAC'ı kontrol ettim orada hala KCC gözüküyor.

• Anlık olarak 9 aralık saat sabah 8 e mülakat almış bulunmaktayım gönlünüz gibi olsun .

• @Eyupp

Eyüp Bey, tekrardan tebrik ederim, darısı başımıza diyordum ki benim de ESC sayfam güncellenmiş. 🎉

23 Aralık günü randevum set edilmiş.

Darısı tüm talihlilerimizin başına diyerek güncelliyorum. 🌿

Merak edenler olacaktır; benim CN, Eyüp Bey’inkinden ufak bir numara.
    Yani diğer arkadaşlar da randevu bilgilerini paylaştıkça, dağıtılmış olan maksimum sayıyı daha net görebileceğiz.

• IMPORTANT UPDATE: Derivative children under the age of 14 are no longer required to appear in person for their visa interview. This means that if your child is not the principal applicant of an IV case, such as IR2, CR2, FX, and F22, F24 and IR4 they are not required to appear in person for the interview. Principal applicants, including children under 14 are required to appear for an interview. If you have any questions or concerns regarding this update, please do not hesitate to contact us via e-mail.

Gecen gun de sormustum mail de boyle bir update var acaba biz de kapsıyor mu? Baska vize türleri için mi çocuk goturmesek de oluyor 14 yas altı?

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes geçen verilen cevap hala geçerli çocuklarınızıda götürmeniz gerekiyor

• ankara mülakatında abd de tanıdığınız var mı diye soruluyor mu ? eğer soruluyorsa kart için abd adresini vermenizi nasıl açıklıyorsunuz acaba ?

• @Emre-Kurtulmuş bir umut 🙂

• @bketcrsur evet son aktarılan mülakatta sorulmuş.
    ABD’de tanıdığınız yoksa Hangi eyalete gideceksiniz? veya Neden orayı seçtiniz? gibi sorular da olabilir.

• @zakaria işte bu durumda bizden abd de green cardın gideceği bir adres istiyorlar ya onu veriyoruz o adresi nereden buldun demez mi ? tam olarak ne cevap verilir anlayamadım. madem kimseyi tanımıyorsun adresi nereden buldun gibi 🙂

• Arkadaşlar unganlardan randevu alırken "Amerika'da Yaşamayı Planladığınız Adres" sorusuna ne yazacağımı bilemedim çünkü şuan öyle bir adres yok yani nasıl birşey yapmalıyım tecrübeli arkadaşlardan biri cevaplarsa sevinirim.. Arama da aradığım kadarıyla bir cevap bulamadım muhtemelen daha önce sorulmuştur ama göremedim yani

• @Zeynep_Oz bence bunun sebebi asil talihli kazananlarin az olmasi

• @cncncnr
    Çok teşekkür ederim
    muayeneden sonra pazartesi alabilirsiniz dediler ben Ankara'da gezmekten gidemedim 😀Cumartesi gününe dönüş bileti aldım bir ihtimal o güne kadar vfs globalden mesaj gelirse elden teslim alırım yoksa kargo ile devam edeceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın

Eşiniz beyefendi için adına açılan formu kimlik ve kişisel bilgilerine göre doldurup güvenlik sorularını cevaplayarak submit etmeniz gerekiyor. Konsolosluk ile tekrar irtibata geçerek principal applicant olan sizin için daha önce submit edilen DS260 formun açılmasını, medeni durum ve değişen kimlik bilgilerini güncellemek istediğinizi beyan etmeniz gerekiyor. İlk mesajınızda talebinizi eksik mi yazdınız acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur

“Gönderilecek resmi evrakların (SSN, permanent resident kart) güvenli bir şekilde ulaştırılacağına inandığım bir fiziksel adreste yaşayan ortak arkadaşım sayesinde tanıdığım kişi” diye cevaplayabilirsiniz.

Nereye yerleşeceksiniz sorusuna ise “yaşam planlamalarım ve araştırmalarıma göre göç etmeyi planladığım şehir ….., göçmen vizemiz onaylanırsa araştırmalarıma devam edeceğim” şeklinde cevap verebilirsiniz. Vereceğiniz cevap mesela Dallas olabilir ama sonra isterseniz Hawaii’ye de göç edebilirsiniz, mülakatta vereceğiniz cevap kararınızı bağlamaz.

• ⭐⭐⭐⭐

• @hkos81 size soruyorlar ankaradaysa mülakatınız ingilizce mi türkçe mi yapmak istersiniz mülakatı diye biz türkçe talep ettik karşımdaki kadın az biraz biliyordu türkçe ama çevirmen de vardı yanında belgelerim için açıkçası ben apostil yaptırdım gerek varmıydı yokmuydu emin değilim çünkü ben garantör biriyim ama @emels e devlet çıktılarını verdi yani türkçelerdi diye düşünüyorum.

• 2NL aldık!!🥳🥳🥳 9 Aralık'ta saat 8.30 da Bangkok başkonsolosluğunda mülakatım olacak. akşam eve gidince direkt hastaneye WhatsApp'tan yazmayı düşünüyorum. ustraveldocs diye bişey varmış ne işe yarıyor bilmiyorum ama @LG-LM6300 galiba uzun uzun nasıl yapıldığını yazmıştı akiam ondan ya yapıcaz eğer gerekliyse. Mülakat ücretlerini nereden nasıl ödiyeceğimi galiba CEAC sayfasında gördüğüm o seçenekten diye zannediyorum. Onun dışında konsoloslukta da galiba vezneye ödememiz gereken bir miktar var. Yanımızda nakitle oraya gideceğiz ama gitmeden yapacağımız ödemeleri nerelere neler yapmamız gerektiğini, ustraveldocs olayını biraz detaylı bir şekilde biri açıklayabilir, ya da gerekli forma yönlendirebilir mi rica etsem?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |