Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @SKUKAAN hayırlı olsun öncelikle 😊 unganlarda muayeneniz 10 ekimdeymiş, sonuçlarınızı ise 14 ekimde almışsınız. Bunun sebebi nedir acaba? Herhangi bir sıkıntı mı yaşadınız muayenede yoksa kendiniz mi geç almayı tercih ettiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@cncncnr muayeneden sonra 1 gün daha ankarada kalamayacak olanlar, mülakattan bir gün önce gidip raporlarını teslim alabiliyorlar. Genelde talihlilerin tercih ettiği bu yönteme unganlar da anlayış gösteriyorlar.

• Bu ileti silindi!

• @Zeynep_Oz 75xx ankara 17 aralik verdi ise 7750 kadar dosyalari bitirecek ankara elindeki.

• @excan geçen sene 8300 lerde kapatmışken şimdiden 7500 leri görmesi çok umut verici umarım Ankara böyle devam eder

• @ygzsays Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ? 😞

• Merhabalar. Sorum özellikle Ankara'da mülakata giren arkadaşlara. Asıl talihli benim. Ankara bu güzel performansını devam ettirirse eşimle beraber inşallah sıramız gelecek ve Ankara'da mülakata gireceğiz. Ancak eşimin İngilizcesi yok , benim ise bu konuda bi sıkıntım bulunmuyor. Eşim için herhangi bi aksiyon almamız gerekiyor mu ? Yani mülakata onun için tercüman ile mi girmemiz gerekiyor yoksa asıl talihli ben olduğum için buna gerek yok mu ? Benzer bir durum yaşayan var mı acaba ?

• @mertd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Sorum özellikle Ankara'da mülakata giren arkadaşlara. Asıl talihli benim. Ankara bu güzel performansını devam ettirirse eşimle beraber inşallah sıramız gelecek ve Ankara'da mülakata gireceğiz. Ancak eşimin İngilizcesi yok , benim ise bu konuda bi sıkıntım bulunmuyor. Eşim için herhangi bi aksiyon almamız gerekiyor mu ? Yani mülakata onun için tercüman ile mi girmemiz gerekiyor yoksa asıl talihli ben olduğum için buna gerek yok mu ? Benzer bir durum yaşayan var mı acaba ?

bizimde aynı. benim ingilizcemde sorun yok (asıl talihli) eşimin zayıf. Rahatlık ve süreç açısından Türkçe tercih edeceğiz. Görevli İngilizce isterse ve eşime bişe sorup benim çevirmemi uygun görürse de problem olmaz bizim için.

• @swadze
    Evet benzer bi durumdaymışız. Eşime eğerki bi soru soracaklarsa uygun görmeleri halinde ben tercümanlık yapabilirim ama işte uygun görürler mi bilemedim. Ancak ,
    SKUKAAN 'ın paylaşmış olduğu https://yesilkartforum.com/forum/post/515349 gönderisinde Türkçe seçip ona göre de ilerleyebildiğimizi görmüş olduk. Zaten , GreenCard kazanma şartlarında bildiğim kadarıyla İngilizce bilmek de bulunmuyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertd Ankara için ikiniz de İngilizce bilmiyor olsaydınız bile tercümana ihtiyaç yok. Evrak teslimi aşamasındaydı sanırım, onlar soruyorlar mülakatı Türkçe mi İngilizce mi yapmak istersiniz diye, seçiminize göre onlar ayarlıyorlar. Bazen Türkçe bilen konsolosluk görevlisiyle direk yapıyorsunuz mülakatı, o yoksa tercümanlık yapabilecek birini mülakatınız aşamasında onlar sizin yanınızda bulunduruyorlar zaten. O konuyu merak etmeyin.

• @aysegul evet biliyorum, biz de 1 gün kalacak şekilde ayarladık zaten. Ama beyefendi 10 gün kalacak şekilde ayarlama yapmış, o yüzden merak ettim

• merhaba arkadaşlar ankara konsolosluk için gerekli evraklar nelerdir bilginiz var mı bir de e devletten çıkartsak geçerli midir

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zakaria hiçbirini değiştirmeye gerek yok.
    abd adresini mülakatta bildiririsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alperaracli benim bilgim var.
    sizin de olması için forumdaki başlıkları okuyabilirsiniz.

• @gucarslan Abi merhabalar sizce benim gibi CN numararsı 10k 9k ve 8k olanlar için dosyasıyı 28 ağustos öncesi taşımış arkadaşlara ne gibi bi öneride bulunursunuz. Şuan ANK tarihin belkide en hızlı işemlerini yapıyor ve kafam karıştı benimde açıkcası. Temmuz ayında HK ye taşıdım dosyamı ama hala HK ve BK için oturum izni sorulup sorulmayacağı belli değil. Şuanki Süreçte Kıpırdamadan Dosyaları Viyana Dışındaki (HK ve BK) da bekletmek hala doğrumu yoksa ANK ya sizce erkenden alsakmı. Aldık diyelim mülakatın sırasını cutt off olmamışken taşırsak sıramızı geriye atarmı kafalarda baya bir soru işareti var. Bilginize Güvenerek Cevabınızı Göre Haraket Edicez.
    Saygılarımla...

• @ozangules62 Detaylı açıklamanız için teşekkür eder, yeni hayatınız için sizleri tebrik ederim. Küçük bir sorum olacak, ingilizce mülakata girdiğinizi düşünüyorum, herhangi bir belgeyi ingilizceye çevirdiniz mi veya apostil yaptırdınız mı? Türkçe belgeler yeterli oldu mu?

• BANGKOK 2 ARALIK SAAT 8:00'a RANDEVUMU ATADI DOSTLAR

• @Eyupp çok güzel haber tebrikler 👏👏

• @gucarslan görüntüleyemedim belki de gözden kaçırdım işaretleme imkanınız var mıdır

• @ATS16 tesekkurler yorumunuz icin. Yolculugu gozumde buyutmuyorum acikcasi zaten gitmeyi planladigim bir destinasyondu vesile oldu gozuyle bakiyorum. İlk 3 ay icin bultenler bu sene de gecen seneyle paralel ilerledi bir anda current olup surecin netlestigini currentken gormek konfor alanini azaltiyor. Evet her yil gercektense farkli bir hikaye elimizde ki imkanlar bunlar hosumuza gitse de gitmesede

Umuyorum zaman gecip netlestiginde kuruntu yapmisiz diyebiliriz 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |