DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@aysegul evet biliyorum, biz de 1 gün kalacak şekilde ayarladık zaten. Ama beyefendi 10 gün kalacak şekilde ayarlama yapmış, o yüzden merak ettim
-
merhaba arkadaşlar ankara konsolosluk için gerekli evraklar nelerdir bilginiz var mı bir de e devletten çıkartsak geçerli midir
-
@zakaria hiçbirini değiştirmeye gerek yok.
abd adresini mülakatta bildiririsiniz. -
@alperaracli benim bilgim var.
sizin de olması için forumdaki başlıkları okuyabilirsiniz. -
@gucarslan Abi merhabalar sizce benim gibi CN numararsı 10k 9k ve 8k olanlar için dosyasıyı 28 ağustos öncesi taşımış arkadaşlara ne gibi bi öneride bulunursunuz. Şuan ANK tarihin belkide en hızlı işemlerini yapıyor ve kafam karıştı benimde açıkcası. Temmuz ayında HK ye taşıdım dosyamı ama hala HK ve BK için oturum izni sorulup sorulmayacağı belli değil. Şuanki Süreçte Kıpırdamadan Dosyaları Viyana Dışındaki (HK ve BK) da bekletmek hala doğrumu yoksa ANK ya sizce erkenden alsakmı. Aldık diyelim mülakatın sırasını cutt off olmamışken taşırsak sıramızı geriye atarmı kafalarda baya bir soru işareti var. Bilginize Güvenerek Cevabınızı Göre Haraket Edicez.
Saygılarımla... -
@ozangules62 Detaylı açıklamanız için teşekkür eder, yeni hayatınız için sizleri tebrik ederim. Küçük bir sorum olacak, ingilizce mülakata girdiğinizi düşünüyorum, herhangi bir belgeyi ingilizceye çevirdiniz mi veya apostil yaptırdınız mı? Türkçe belgeler yeterli oldu mu?
-
BANGKOK 2 ARALIK SAAT 8:00'a RANDEVUMU ATADI DOSTLAR
-
@Eyupp çok güzel haber tebrikler 👏👏
-
@gucarslan görüntüleyemedim belki de gözden kaçırdım işaretleme imkanınız var mıdır
-
@ATS16 tesekkurler yorumunuz icin. Yolculugu gozumde buyutmuyorum acikcasi zaten gitmeyi planladigim bir destinasyondu vesile oldu gozuyle bakiyorum. İlk 3 ay icin bultenler bu sene de gecen seneyle paralel ilerledi bir anda current olup surecin netlestigini currentken gormek konfor alanini azaltiyor. Evet her yil gercektense farkli bir hikaye elimizde ki imkanlar bunlar hosumuza gitse de gitmesede
Umuyorum zaman gecip netlestiginde kuruntu yapmisiz diyebiliriz 🙂
-
@alperaracli https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları/4?page=1
bu başlığın ilk iletileri;https://yesilkartforum.com/forum/topic/7665/dv2026-mülakat-deneyimleri
bu başlığın ilk iletisi(özellikle evraklar için) ve devamı;https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/2653
bu başlığın da tamamını,okumanız sürecinize hakim olmanızı sağlar.
mümkünse bütün sayfalarını okuyun sürecinize hakim olmak istiyorsanız.
-
A aysegul bu başlıktan bahsetti
-
@Eyupp Tebrikler :))
-
Merhaba,
Tebrik ederim. 🌿Acaba CEAC üzerinde dosyanız "YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC" olarak mı görünüyor?
Bir de, bu bilgiyi KCC’ye mail atarak mı öğrendiniz?
Çünkü benim CEAC üzerinde herhangi bir değişiklik görünmüyor. -
@koci You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
maili geldi, ESC'ye girdiğimde mülakat bilgilerimi öğrendim ama sizin için CEAC'ı kontrol ettim orada hala KCC gözüküyor.
-
Anlık olarak 9 aralık saat sabah 8 e mülakat almış bulunmaktayım gönlünüz gibi olsun .
-
Eyüp Bey, tekrardan tebrik ederim, darısı başımıza diyordum ki benim de ESC sayfam güncellenmiş. 🎉
23 Aralık günü randevum set edilmiş.
Darısı tüm talihlilerimizin başına diyerek güncelliyorum. 🌿
Merak edenler olacaktır; benim CN, Eyüp Bey’inkinden ufak bir numara.
Yani diğer arkadaşlar da randevu bilgilerini paylaştıkça, dağıtılmış olan maksimum sayıyı daha net görebileceğiz. -
IMPORTANT UPDATE: Derivative children under the age of 14 are no longer required to appear in person for their visa interview. This means that if your child is not the principal applicant of an IV case, such as IR2, CR2, FX, and F22, F24 and IR4 they are not required to appear in person for the interview. Principal applicants, including children under 14 are required to appear for an interview. If you have any questions or concerns regarding this update, please do not hesitate to contact us via e-mail.
Gecen gun de sormustum mail de boyle bir update var acaba biz de kapsıyor mu? Baska vize türleri için mi çocuk goturmesek de oluyor 14 yas altı?
-
@yagmurgunes geçen verilen cevap hala geçerli çocuklarınızıda götürmeniz gerekiyor
-
ankara mülakatında abd de tanıdığınız var mı diye soruluyor mu ? eğer soruluyorsa kart için abd adresini vermenizi nasıl açıklıyorsunuz acaba ?
-
@Emre-Kurtulmuş bir umut :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum