Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu bültenle birlikte bölgelere göre kazanan sayıları da açıklanmış. Türkiye'den geçen sene kazanan sayısı 4,194 iken bu yıl 3,191 olmuş.

• Bu sene toplam nacara kesintisi kaç acaba?

• Benim numaram 26klarda bu sene sizce gelir mi?Amerika icinde AOS yapiyorun ve plan yapamiyorum gelecegim icin oyle bir durumda ki bu mevzular..

• ⭐⭐⭐⭐

2026 DV çekilişi kazananlar bu ayki bültende yayınlanmış. Türkiye'den eşler ve çocuklar da dahil 3191 kişi.

• @moboz Nacara tam olarak nedir acaba?

@Serapp hanım gecen seneye göre talihli sayısının düşmesi iyi mi kötü mü acaba bilmedigimden sormak istedim

• @iibrahimd ABD’ye göç etmiş olan belirli Orta Amerika ülkelerinden gelen kişilere — özellikle savaş, siyasi baskı ve istikrarsızlık nedeniyle — göçmenlik açısından kolaylıklar ve yasal koruma sağlamak amacıyla çıkarılmış bir yasadır.

Bu yasa kapsamında belirli kişiler yeşil kart (Green Card) alma hakkına sahip olur. Bu nedenle, her yıl DV programının kotasından belirli bir miktar vize, NACARA kapsamındaki başvurular için zorunlu olarak ayrılır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   K koci 

• Dünya genelinde kaç kişinin kazandığını görebileceğimiz sayfayı paylaşır mısınız rica etsem ?

• Oktay Bey, Asagidaki linkten ulasabilirsiniz detaylara,

• @sekuba çok tşk ederim

• DV 2026’da Europe Bölgesinde sanırım 44.733 kişi; küreselde ise 129.516 kişi seçilmiş. Bu sayılara göre, değerli yöneticilerimiz hole dosya vs gibi kriterleri göz üne alarak yorumlama yapabilir mi acaba? ilgileri ve ve mümkünse cevapları için şimdiden teşekkür ediyorum

• @oktay3847 BritSimonChart.png

Brit Simon`un hazirladigi historical numbers kisminda gectigimiz senelerde bu sekilde gorunuyor. Tabi her yilin dinamigi farkli oldugu icin ne olacagini kestirmek cok zor. Bu gibi konularda daha bilgili yoneticilerin yorumlarini bekliyor olacagim bende

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847 hole dosya vb konuları yorumlamak için ceac istatistiklerin ortaya çıkacağı tarih olan 01.01.26 tarihini beklemek gerekecek

• @ATS16 teşekkür ederim ilginiz için

• @oktay3847
    Merhaba
    Bu konuda @EzgiLera hanim guzel bir degerlendirme yapmisti fakat Ocak ayinda daha net degerlendirmeler yapilabilecegini dusunuyorum.

https://yesilkartforum.com/forum/post/506229

Ayrica su ana kadar kazananlarin cn sini girdigi resmi olmayan linkde de https://dv26poll.xarthisius.xyz/ region bazinda maksimum cn bilgileri var ki linkini verdigim post bu data ile degerlendirilmeli

• @jcmaxwell Merhaba,

Bu sene ne kadar süreceği belli olmayan bir travel ban olayı da var. Travel ban ülkeleri büyük çoğunlukla asya ve afrika. Dünya geneli 129.516 kişi var. Travel bandan etkilenen 27.868 kişi. Travel banın dv26 dönemi boyunca süreceğini varsayıp bu vizeleri toplamdan çıkarırsak dünya genelinde 101.648 kişi yapıyor.

Brit simon da @EzgiLera nın söylediğine paralel düşünüyor. Eğer hükümet haziran-temmuz döneminde kullanılmayan vizeleri EU tarafına dağıtmayı düşünürse bu EU cutoff unu 30.000 ve üstü yapabilir. Fakat 20-30k veya 20-40k arası CN yoğunluğu fazla ise elçilik mülakat performansları buna yetişebilir mi burası biraz flu.

• @ceng85 umalım ki travel ban devam etsin, böylece cn ler yüksek te olsa umutlar ve olabilite daha fazla olur inşallah

• @ceng85 Travel ban surecince vize verilmiyor mu? AP ye mi birakiyorlar?

• @bkaraca Travel ban kapsamında mülakat alabiliyorlar. Mülakata girebiliyorlar ama vize issued olmuyor. AP veya benzeri bir statüde kalıyorlar. Hatta bu statüde bekleyen bir vize travel ban kalksa bile issued olmayabilir deniyor. Bu yüzden çoğu mülakatı erteleyip, travel ban ın kalkmasını bekliyorlarmış diye duydum.

• @Mirac-Skellrod aynı durumdayız..sayımızda aynı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |