Sayılarla DV2026
-
-
Kazanan sayıları yine yok, çok ilginç değil mi? Benim mi kaçırdığım birşey var?
-
Hayır bu bültende de aciklamadilar DV2026 ülke bazında kazanan sayısını, Diversity Visa Program Statistics başlığında da yayınlamadılar henüz.
-
öncelikle yeni bülten, hiçbir değişiklik olmasa bile herkes için hayırlı olsun.
sadece EU değil, bütün bölgeler aynı kaldı.
çünkü ilk bültende sadece EU degil, bütün bölgeler çok yüksekten açılmıştı diye düşünebiliriz. muhtemelen DOS ilk bülten ile bütün konsoloslukları iş yükünü max düzeyde verip, planlamaları için onlara zaman veriyor. bu anlaşılabilir bir durum gibi gelebilir. çünkü gelecek verilere (basılan vize sayıları) istinaden sonraki bültenleri açıklayacak akla gelen ilk senaryoya göre.ama bültenin bu şekilde kalmasındaki en büyük sebep; dosya taşımanın iptal edilmesi sonrası ilk bülten olması. atılacak adımları daha kolay atmaları için en kolay yol bülteni bu şekilde bırakmalarıydi. bunu da yaptılar.. çünkü kural bütün regionlari etkiliyor, sadece birini değil. muhtemelen birkaç gün içinde konsolosluklar, KCC dosyasını taşımış dosya sahiplerine Ilgili aksiyon hakkında bilgi vermeye başlayacak. bülten ilerlese, yeni cut-off dosyalara mülakat dağıtması lazim. bu da açıkladıkları duyuruya ters bir işlem olurdu, yapmadılar.
benim fikrim; mülakat almamış ama dosyasını taşımış bütün dosyaları (cut-off olmuş olsalar dahi) ana konsolosluklarina geri gönderecekleri yönünde. viyana, hong kong vb. hepsi bunun için planlamasını çoktan yapmıştır.
ilerleyen günler, belki az da olsa mülakat dağıtımına (ki sadece dosyası tasinmamis caselere) gebe olsa da, büyük ölçüde Ilgili kural için alınacak aksiyona delâlet ediyor.
herkes için hayırlı olması temennisiyle..
ışık sizinle olsun
namaste! -
geçen sene gibi olmasından endişe ediyorum. 23000 lerde kaldı
-
@ozlemguzel77 Olabilir tabii. DV2025’te muhtemelen en fazla 46-47 bin vize verilecek (anlık 43 bin). Bu da 2024’e göre 7-8 bin daha az demek. Her yılın dinamiği ve bürokrasisi farklı olduğu için çok da fazla umut bağlamamak lazım.
-
önümüzdeki bülten ne zaman
-
@ozlemguzel77 şuan bu iletiyi yazdığınız sayfada, yani bu başlığın ilk iletisinde bültenlerin hangi zamanlarda yayınlandığı ile ilgili bilgiler var. Okuyunuz lütfen.
Sadece bir düzeltme yapayım, ilgili paragraftaki bilgi "15-25" yerine "8-15" olmalıydı. -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Kasım Bülteni bir önceki bültenle aynı kaldı
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-november-2025.html
-
Bu bültenle birlikte bölgelere göre kazanan sayıları da açıklanmış. Türkiye'den geçen sene kazanan sayısı 4,194 iken bu yıl 3,191 olmuş.
-
Bu sene toplam nacara kesintisi kaç acaba?
-
Benim numaram 26klarda bu sene sizce gelir mi?Amerika icinde AOS yapiyorun ve plan yapamiyorum gelecegim icin oyle bir durumda ki bu mevzular..
-
-
2026 DV çekilişi kazananlar bu ayki bültende yayınlanmış. Türkiye'den eşler ve çocuklar da dahil 3191 kişi.
-
-
@iibrahimd ABD’ye göç etmiş olan belirli Orta Amerika ülkelerinden gelen kişilere — özellikle savaş, siyasi baskı ve istikrarsızlık nedeniyle — göçmenlik açısından kolaylıklar ve yasal koruma sağlamak amacıyla çıkarılmış bir yasadır.
Bu yasa kapsamında belirli kişiler yeşil kart (Green Card) alma hakkına sahip olur. Bu nedenle, her yıl DV programının kotasından belirli bir miktar vize, NACARA kapsamındaki başvurular için zorunlu olarak ayrılır.
-
K koci bu başlıktan bahsetti
-
Dünya genelinde kaç kişinin kazandığını görebileceğimiz sayfayı paylaşır mısınız rica etsem ?
-
Oktay Bey, Asagidaki linkten ulasabilirsiniz detaylara,
-
@sekuba çok tşk ederim
-
DV 2026’da Europe Bölgesinde sanırım 44.733 kişi; küreselde ise 129.516 kişi seçilmiş. Bu sayılara göre, değerli yöneticilerimiz hole dosya vs gibi kriterleri göz üne alarak yorumlama yapabilir mi acaba? ilgileri ve ve mümkünse cevapları için şimdiden teşekkür ediyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum