Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugursway tesekkur ederim

• Apostil kesin gerekiyor mu? @Parvina-Rafikovna

• @yagmurgunes Yağmur Hanım, maalesef Ankara Özbekistan vatandaşlarından apostilli veya sadece yeminli tercüman çevirmiş halde belge alıyor mu bundan haberim yok

• @kucurizm Hayır malesef henüz bi çözüm bulamadık, hafta içi gerekirse arayacağım. Bi çözüm bulunca bilgilendirme yaparım mutlaka

• @ebd umarım en kısa sürede hallederiz, bende bir çözüm bulduğumda burada paylaşırım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ebd muhtemelen dosyanız için henüz Ilgili adım aktif edilmedi. aynısı ais'de de oluyordu. bu kadar acele etmeyin, mülakat sabahı da yapsanız olur bu işlemi. mülakata 10 gün kala tekrar deneyin.

• @gucarslan Heyecanla biraz aceleci davrandık evet, çok teşekkür ederiz 🙏🏼

• Herkese merhabalar, dosyam hali hazırda Viyanada. Ankaranın bu gidişatını gördükten sonra dosyam aktif olmadan tekrardan Ankaraya döndürmek için mail atsam mı diye düşünüyorum. Sizlerin de fikrini almak istedim. Birkaç arkadaş (cn benden yüksek) HK-BK'dan dosyasını Ankaraya taşımak için mail atmış. Kararsız kalmış durumdayım. CN: 83XX

• Selamlar mülakat maili aldıktan ne kadar sonra DS260 formunu düzeltmek için mail atmam gerekiyor?

• USTraveldocs olayını soran çok olmuş. Aklımda kalan bir detayı paylaşmaya geldim. Deneyimlerde yazmamış veya açık yazmamış olabilirim. 2NL mailini ilk alan kişilerden biri olduğum için, inanın hangi kafayla yaptım dökümanı unuttum. Fakat case number hatası aldığımda 24 saat içerisinde düzelmişti. Adres kaydımı, premium servis istediğimi vesaire seçtim. Sistemde adresim görünüyordu. Fakat bana çıkan barkodlu belgede kimlik bilgilerim, vize tipim haricinde hiç bir şey yazmıyordu. Sistemde sitede adresim yazmasına rağmen adres bile barkodlu belgede yoktu. Bükreş Konsolosluğu ustraveldocs kaydını zorunlu tutuyor. Mülakatta da sordular belgeyi. Uzattım, incelediler, "aaa ama adres yok" dediler. Dedim "sistem böyle verdi kağıdı?". Olur, DS-260'taki ev adresinize göndeririz pasaportunuzu diye not aldılar. Ha dün pasaportu kendim aldım onu yazmıştım. Bence Konsolosluklar da USTraveldocs'un saçma bir sistem olduğunun farkındalar. Bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyorlar derdinize.

• @rainwhenidie elinde hiç barkodlu belge olmayanlar var benim gibi. Galiba ben de son olarak ana sayfanın altındaki yeri çıkartıp götüreceğim. Ayrıca açtığım case maillerini de sunacağım. Başka türlü sistemin vermediğini ispatlayabileceğimi düşünmüyorum. Bundan dolayı da eleme yapacaklarını sanmıyorum en azından kendi adıma. Umarım bu konuda anlayışları devam eder.

• @ATS16 merhaba evlilik cüzdanın tümünün mü taranmış halini eklemeliyiz yok ilk bir kaç sayfası yeterli mi ? Onu anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐

@kucurizm

2026EU55XX böyle denediniz mi, sıfır olmaksızın? Henüz dosyanız sisteme tanımlanmamış olabilir, önünüzde uzun bir süre var kaydı tamamlamak için.

• @ATS16 iki türlüde denedim hem 2026EU55XX hemde 2026EU000055XX ama yine de aynı hayatı verdi, belki de mülakata halen zaman var diye o sistemde de aktif olmamış olabilir.

• @yasinkoç artık ais kaydı yok. Ustraveldocs’a kayıt yapmanız gerekiyor.

• Bugün güncelleme maili geldi 7 Kasım a mülakat vermişler bugün annem yoğun bakıma kaldırıldı ve ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu

• @yasinkoç
    Merhaba,

Eğer siz de Ankara’dan randevu almış durumdaysanız,
    imzanızı ve Excel tablosundaki bilgilerinizi güncellemenizi rica ediyorum.

Bu, süreci takip eden diğer talihlilerin de doğru bilgiye ulaşmasını kolaylaştıracaktır.

Teşekkürler, iyi şanslar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@gkyboi son sayfalarda bu durumla ilgili çokça ileti var, göz gezdirebilirsiniz. Bir de artık güncellenmiştir, kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya bir bakın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@zuzu4545 normalde formunuzu açtırıp bilgileri güncellemek için aslında yeterli süreniz olur, mülakata da evliliğinizin gerçekliğini kanıtlayacak resim-mesajlaşma geçmişi vs ile gittiğinizde sıkıntı yaşamadan vizenizi alabilirsiniz.
    Sadece şöyle bir durum var, sağlık randevusunu da bu durumda sanırım eşiniz sizi ekleyip kendi bilgilerini güncelledikten sonra alabilirsiniz, randevu kalmama gibi bir durum olur mu tam emin olamadım, belki bu kısmı aydınlatacak bir arkadaşımız çıkarsa size faydası olabilir. Bu cevabımla mesajınız akışta tekrar görünmüş olur hem, belki net bir cevap çıkar.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 316
  • 19441
  • 221
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |