Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @emels sakin olun DS-260 formunuzu güncellediyseniz hiçbir sorun yok. Zaten dv sıranızda mükemmel AP'ye muhtemelen kalmazsınız ancak eğer %5-10'luk ihtimal dahilinde eğer AP'ye kalırsanız da maksimum 3-4 ay içinde onaylanırsınız. Sizin tek yapmanız gereken artık yeni bir ülke, yeni bir kültür için hem maddi hem manevi şekilde kendinizi hazırlamanız ve planlar yapmanız. Üstteki iletinin sahibi arkadaşın dediği gibi sanki biraz panik yapmış şekilde yazmışsınız iletinizi, emin olun çekilişin avrupa(eu) kısmı için 6X sıralaması olan bir insan genel anlamda bu çekiliş için dünyanın en rahat insanlarından birisi olmalı.

• @Selimdiskaya52 tebrik ederim. geçen yıl bize haziran'a randevu gelmişti bu sene sanırım hızlı gidecek gibi duruyor sonraki 2 dağıtımı da görmek bu bilgiyi ancak teyit eder. Bu arada bu yeni her vize türü için geçerli olan oturum zorunluluğu ortadoğudan gelen ekstra başvuru yoğunluğunu azaltabilir/azaltmış olabilir. bu durumda daha fazla dosya alacaklardır umarım.

• @cembey2012 biz ihtimalleri oldukça azalmış bekleyen hem CN si yüksek hem de Dosyasını Viyana’ya taşımış kişiler olarak yaşadığınız deneyimi okumak bize de güç kuvvet verdi. Acaba 28 Ağustos kararı sonrası dosyasını taşımışlar ve oturumu olmayanlar ile ilgili bir konuşma vs. oldu mu? Siz süreci sonuçlandırma aşamasındasınız, bu noktada sizden sonrakiler için bir duyumunuz var mı? Çok teşekkürler yanıtlar için.

• Merhaba bende 7 kasıma mülakatımı aldım 5xxx fakat evrak maili ayrı olarak mı geliyor nasıl oluyor orayı tam kavrayamadım ceac a girip ne yapmam gerekiyor mülakat gününe kadar evrak hazırlama ve doktor randevusu alma dışında yapmam gerekenleri bana söyleyebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim hepinize

• @heyysanadiyom onu da denedik ama olmadı 🤷🏻♀

• Arkadaşlar merhaba Ustraveldocs kaydımı yaptım adresi bir tane ups şubesini seçtim bir ücret ödeyecek miyiz mülakattan sonra mail mi gelecek pasaport şubede diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba bende 7 kasıma mülakatımı aldım 5xxx fakat evrak maili ayrı olarak mı geliyor nasıl oluyor orayı tam kavrayamadım ceac a girip ne yapmam gerekiyor mülakat gününe kadar evrak hazırlama ve doktor randevusu alma dışında yapmam gerekenleri bana söyleyebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim hepinize

Elbette yardımcı oluruz ama önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

İmza için buradaki örneğe bakın.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @Nebleux Böyle bir konuşma olmadı.Sayın @gucarslan beyin bu konu ile ilgili açıklaması oldu.Yanlış hatırlamıyorsam 28 Ağustos öncesi taşıyanlar için Viyana özelinde oturum istenmeyecek diye.Ama siz yine de önce ki sayfaları okuyun,daha net bilgi olur.

• arkadaslar merhaba dosyasini tasiyan kisiler o ulkenin oturumuna ship degilse vizeyi alamayacak mi

• @drbaykal 2026 Aşamalar sayfasında bu durum bolca konuşuldu ve konuşulmaya devam ediyor. Tam emin olmamakla birlikte Ankara konsolosluğu için ustravel kaydı zorunlu diye biliyorum. Çünkü VFS ofisinden veya adrese teslim gibi bir seçenek var. Ancak gidip konsolosluktan elden teslim edilme durumu yok diye biliyorum. Ankara mülakatına girip süreci tamamlamış olanlar net cevabı yazacaktır.

• "You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing."
    Şeklinde bir mail ile güne uyandık ve escden kontrol ettiğimizde 21 Kasıma randevunuzu ayarladığını öğrendik. Darısı tüm bekleyenlerin başına ☺

• @crazycells SSN için eğer istediyseniz ibaresi kullanmışsınız. Yani SSN otamatik olarak gelmiyormu ? alabilmek için ekstra birşey mi yapmalıyız?

• @Onur-Artoriasoğlu kotaya Almanya dan gireceksin ama yaşadığın ve vatandaşı olduğunu yer Türkiye olduğu için işlemler Turkiyeden.

• Mülakat esnasında, Adresimi belirtebilirim değil mi? Formu açtırmama gerek var mı kâğıda yazıp gitmeyi düşünüyorum burada anlatıldığı gibi.

• @ismailipek Ben de geçen seneye göre tüm planlarımı yapmıştım ahahah... Ülkeye erken girip GC yi alıp geri döneceğim gibi gözüküyor devam eden okulumu bitirmek adına.

• Herkese merhaba. Bu gün itibari ile 21 kasıma randevu verildi. Ancak şu anda hamileyim ve doğum için ön görülen tarih 20 Aralık. Mülakata gidip olumlu bir sonuç alsak dahi hava yollarının 36. haftadan sonra uçuşa izin vermemesi nedeniyle Türkiye de doğum yapmam gerekecek. Aklıma iki yol geliyor

1. seçenek Konsolosluğa mail atıp bu sebepler dolayısıyla randevumuzu doğumdan sonraki bir tarihe ertelemelerini istemek. Bu seçenek sonunda randevumuzu çok ileri bir tarihe atabilirler ve bize sıra gelene kadar kontenjan doldu diyebilirler.

2. Seçenek ise mülakata bize verilen tarihte gidip orada durumu anlatıp AP ye kalmak. Ancak AP sürece bu kadar uzun tutuluyor mu yaklaşık 1-1.5 ay kadar AP süreci bizi bekler mi. Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varsa bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 14 yas altı cocukları mulakata goturmuyoruz degil mi dogru anladım? Onlara da randevu aldıgım icin emin olamadım.

• merhabalar benim mülakatım 25 kasımda şuan unganlardan randevu almayı denedim 9 kasımda alsam randevuyu bir sorun olur mu? yani o sağlık raporunun 6 ay geçerlilik süresi var diye biliyorum

• @Serapp Cevabın için çok teşekkür ederim imzamı tamamladım bir hatam yok ise eğer.Yazdığım konu ile bir bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz rica etsem

• Merhaba
    Şu an Türkiye'de 5500 lerde mülakat verilme numarası.Sorum şu diğer konsolosluklardaki en son verilen numaraları görebilecegimiz bir ekran varmı?Cevap için şimdiden teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |