Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ege-Bey evet değişmemiş aynı. İki tane hastane var. BNH ve Bumrungrad. Hangisini tercih ederseniz.

• @Buse-Demir-0 Merhaba, peki antikor testlerini kabul ettiler mi?

• @Serapp Danimarka içinde oturum vize sürecim var her şey spontane gelişince ikilimde kalmaya başladım, Ankaranın performansının geçen senelerdeki gibi olucağını düşünmüştüm fazla üzerine durmadım bir anda hızlı mülakat vermeye başlayınca işler değişti.

• 1 lise 2 üniv. diploman var. üniv. için transkript var zaten ama lise için de böyle bir şey almam gerekiyor mu ? alan oldu mu hiç ?

• @bketcrsur ayni durum bende merak etim lisans diploma var hem eng hem tr dual lisan basilmis ve transkrit de bu sekilde ayrica yuksek lisans da ayni sekilde var fakat lise turkce sadece bunu cevirtip noterden onaylatmalimiyim ki viyana icin

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Adresi belirledik diyelim bunu mülakat esnasında ibraz edemiyormuyuz ? Yoksa dosyamıI açtırıp ekletmelimiyiz?

Mülakatta verebilirsiniz ancak daha önce sağlık randevusu alırken de gerekecek.

• Merhabalar. Bu adres belirleme sürecinde halihazırda tanıdığımız insanların yaşadığı bir evin adresini vermek sıkıntı çıkarmaz değil mi? Kalıcı bir ikamet edinebilmek için giriş çıkış yaptıktan sonra karar vereceğim. Şu an sadece ssc ve sağlık randevusu için arkadaşımın adresini vermem yeterli olur mu? Zaten onun yanına gideceğim.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal Gitmeden, yerleşmeden, kalıcı ikamet adresinizi nasıl verebilirsiniz ki zaten?
    Bu başlığın 3.iletisindeki 4.maddeyi okumuş muydunuz?

• @Serapp hastalarımla o kadar haşır neşir haldeyim ki bazen yemek yiyip yemediğimi bile hatırlamıyorum. Büyük ihtimalle ilk talihli olduğum dönemde okumuşumdur ama daha önce sorun yaşayıp yaşamayan olduğunu merak ettim.

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal Kolay gelsin 🙂 Mülakat tarihiniz yaklaştığına göre forumda biraz daha vakit geçirebilir ve geçmiş deneyimleri okursanız çok faydalı olur. Bol şanslar!

• Arkadaşlar Selamlar,
    KCC mail atarak mülakat tarihimizi öğrendik ancak 10 gün olmasına rağmen hala 2nl gelmedi ve mülakatımızın saat kaçta olacağını bilemiyoruz.

https://ceac.state.gov/ceac/

Bu link üzerinden de detaylı mülakat bilgilerine ulaşamadım. acaba farklı bir linkten mi kontrol ediliyor?

Dosya Numarasi: 2026EU00033XX
    DS-260 Gonderimi: 10/05/2025
    Mülakat Yeri: Ankara
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 3
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: 19/11/2025
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @Aslan-3

Merhaba,

Eğer yazıda belirttiğim 4 yıllık okul ve ders hususlarıyla örtüşüyorsa sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.

Ancak siz de benim gibi yurtdışında mülakata gireceğinizden dolayı her şeye hazırlıklı olmak gerektiğini hatırlatarak ilgili mülakat denetimlerini okumanızı öneriyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@excan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bketcrsur ayni durum bende merak etim lisans diploma var hem eng hem tr dual lisan basilmis ve transkrit de bu sekilde ayrica yuksek lisans da ayni sekilde var fakat lise turkce sadece bunu cevirtip noterden onaylatmalimiyim ki viyana icin

Lise diploması yanınızda bulunsun ama gerekmeyecek. Viyana deneyimlerinin belki de en kapsamlısı olan Sayın @Flight101 mülakat deneyimini okuyabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/484655

• @mruzum Bence TC vatandaşı olduğunuzu ve ülkede yaşadığınızı beyan ederseniz taşırlar,
    çünkü ben viyana maili attığımda karardan haberim yoktu ve Ankara nın yoğunluğu sebebi ile dosya taşımak istiyorum demiştim, nitekim sadece inceliyoruz cvbı geldi, bir ay geçti cvp gelmedi
    sonra da ben mülakat yerimi sordum Ankara cvbı geldi. Siz de 28 ağustos kararından dolayı Ankara ya taşımak istiyorum çünkü oturumum orda gibi bir maille yazarsanız dönüş olacağını düşünüyorum,

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

1 lise 2 üniv. diploman var. üniv. için transkript var zaten ama lise için de böyle bir şey almam gerekiyor mu ? alan oldu mu hiç ?

Daha önceki Bangkok deneyimlerinden okuduğum kadarıyla, üniversite diploması, transkriptler ve çevirileri yeterli oluyor. Lise diplomanızı yanınızda bulundurun isterseniz ama gerek kalmayacağını düşünüyorum.

• @Serapp Sağlık randevusundaki adresim değişti sorun olur mu zarfta eski adres mi olacak mülakat günü mü değiştirebilirim sağlık randevusuna gittiğimde mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@emreusa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Sağlık randevusundaki adresim değişti sorun olur mu zarfta eski adres mi olacak mülakat günü mü değiştirebilirim sağlık randevusuna gittiğimde mi?

Yeni adresi iki ayrı kağıda yazın. Birini sağlık randevunuza diğerini mülakata gittiğinizde verin.

• @Serapp Sağlık randevusu alırkende mi istiyorlar yoksa ds260 formundaki adresimi esas alıyorlar?

• @melisbasdurmus Merhabalar tercüman olarak kiminle anlaştınız

Benzer Başlıklar

• 728
  • 12173
  • 2655
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |