DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
1 lise 2 üniv. diploman var. üniv. için transkript var zaten ama lise için de böyle bir şey almam gerekiyor mu ? alan oldu mu hiç ?
Daha önceki Bangkok deneyimlerinden okuduğum kadarıyla, üniversite diploması, transkriptler ve çevirileri yeterli oluyor. Lise diplomanızı yanınızda bulundurun isterseniz ama gerek kalmayacağını düşünüyorum.
-
@Serapp Sağlık randevusundaki adresim değişti sorun olur mu zarfta eski adres mi olacak mülakat günü mü değiştirebilirim sağlık randevusuna gittiğimde mi?
-
@emreusa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Sağlık randevusundaki adresim değişti sorun olur mu zarfta eski adres mi olacak mülakat günü mü değiştirebilirim sağlık randevusuna gittiğimde mi?
Yeni adresi iki ayrı kağıda yazın. Birini sağlık randevunuza diğerini mülakata gittiğinizde verin.
-
@Serapp Sağlık randevusu alırkende mi istiyorlar yoksa ds260 formundaki adresimi esas alıyorlar?
-
@melisbasdurmus Merhabalar tercüman olarak kiminle anlaştınız
-
@eceslc Daha önce de birkaç kez yazmıştım(size de yazdım mı hatırlayamıyorum) ancak ikna edici olmuyor sanırım :) kcc size mülakat tarihinizi söylüyor, ds260 ekranında da dosyanız at Ankara olarak görünüyor, e tamam işte size mülakat planlanmış, artık bir mülakat tarihiniz var, neden dosyanızı açtırmak için 2nl emailini beklemeniz gerektiğini düşünüyorsunuz? Gerek yok beklemenize.
Konsolosluğa navigatör yoluyla ulaşmanız gerekiyor sanırım. Biran önce ulaşıp talebinizi iletin ve bilgilerinizi güncelleyin. -
@Selimdiskaya52 mülakatta adres göstermelisiniz, hatta öncesinde sağlık raporu randevusu alırken de adres göstermelisiniz.
-
@m4rtcan tamam o zaman hepimizle aynı durumdasınız, yani bir sorun yok, dosyanıza mülakat planlanmış. Bu durumla ilgili son sayfalarda (2nl emaili ile ilgili) sıkça konuşuldu, bir göz gezdirirseniz durumu anlamış olursunuz sanıyorum, kolay gelsin.
-
@koci selamlar. Ben 1996 lise mezunuyum.
Benim dönemimde ilkokul 5. Ortaokul 3. Lise 3 yıl olmak üzere toplam eğitim 11 yıllık. Lise diplomamın 3 yıllık olması sıkıntı yaratırmı.
Konsolosluk bu konuyu biliyormu. Sonuçta MEB Onaylı lise diplomam var. -
@Fatime-İncebaş merhaba, emre bey ile.
-
2nl mailim geldi şimdi arkadaşlar, site de güncellenmiş. bilgilendirmek istedim.
-
Merhaba,
Mülakata Ankara'da giriyorsunuz dolayısıyla bunun bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.
Eski deneyimleri okuyup vakit geçirebilir ve bilgi edinebilirsiniz.
-
@melisbasdurmus ah gözümüz aydın :) kontrol edelim biz de.
-
@aysegul hepimizinnn🫠❤️
-
@gucarslan bu bilgiyi nereden aldın acaba, resmi bir kaynak var mı? Ben de araştırdım ama Viyana’ya özel böyle net bir açıklama göremedim. Paylaşırsan çok sevinirim, çünkü bu durum baya kişiyi ilgilendiriyor.
-
@Erkan-0 tabiki yaratmaz, Ankaradaki konsolosluk bu tarz detaylarla ilgilenmiyor, lise diplomanız varsa tamamdır. O ders, bu ders, şu kadar yıl vs.... abd de bir üniversiteye kabul almaya çalışmıyorsunuz, tekrar söylüyorum, Ankara bu detaylara bakmıyor, sahte olmayan bir diplomanız var mı yok mu buna bakıyor, gereksiz stresler yapmayın, zaten yorucu süreçlerin içine giriyoruz, bir de bu stresleri yüklenmeyin, sizin için söylüyorum.
-
@Selimdiskaya52 Her şey kısmet. Fırsat, fırsattır. Ben de aynı anda Romanya uzun dönem oturuma başvurdum. Ondan da yanıt bekliyorum.
-
15dk önce 2nl maili geldi. Bugün sağlık randevumuz var. Randevudan 4 saat önce gelmesi muhteşem oldu :)
-
@Erkan-0 Bu konuyu sormuştunuz ve cevaplamıştım :)
https://yesilkartforum.com/forum/post/505290 -
Merhaba,
Mevcut pasaportumun süresi Mayıs 2026'da dolduğu için ikinci bir yeni pasaport çıkarttım ve eğer onaylanırsa vizemin yeni pasaporta basılmasını istiyorum. Bu durumda DS260 formumda bir değişiklik yapmalı mıyım, konsolosluğa bununla ilgili bilgi maili atmalı mıyım ya da sağlık randevusunda sadece yeni pasaportumun kopyasını mı vermeliyim? Yardımlarınız için çok teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum