Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mstncl, içinde söyledi: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

1000k usd yap niyeti ciddi olan başvursun,one big beautiful tam olsun.Foto parası vermemek için vazgeçen binler vardır eminim.

hocam 1000k=1000.000 demek oluyor. yanlış yazdın sanrırım 🙂 yoksa 1m$'a baş vuru imkansız hahaha

• $1 sembolik bir ücret, yekünde bakıldığında hazineye bir gelir sağlayacak lakin bana göre burda asıl amacın fraud başvuruların önünü kesmek olduğunu düşünüyorum.

• @Melih-Mcfly 😁evet 1k usd yazmaya niyetlenmistim ama

• her zaman diyorum 1 dolar yetersiz diye bunu yıllarca değerlendirdik

100 dolar ve pasaport olmalı ??? bakalım o. yıllarıda göreceğiz işalllah.

• benim babam lise mezunu annem ise ortaokul ama ikisi de emekli ve maaşları var. ikisi içinde DV ye katılsak anneme çıksa ortaokul mezunu olduğu için sorun olur mu lise diploması veremez ama küçük yaşından itibaren çalıştığı için emekli oldu emekli maaşı var. babama çıkarsa lise diploması verebilir sorun olmaz ki o da emekli maaşı var.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 
  • ⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur lise mezunu olma şartını karşılayamayan kişilerin meslek yeterliliğini karşılaması gerekiyor forumda ufak bir aramayla resmi sitesini bulabilirsiniz bunu kontrol edeceğiniz, eğer oradaki şartları karşılıyorsa bir sorun olmaz

• @SUAT-GUNAY yaş işi saçmalık.

• @ALİ-GÖKTAŞ Ah be abi, hanımı dinlemekle büyük hata yapmışsın. Sağlık olsun yine de. Sen yine de yolunu bozma hocam. Allah gönlüne göre verir inşallah.

Ankara'ya maalesef güven olmaz, ne yapıp ne edip dosyanı taşımalıydın. Ankara'nın 15xxx'li numaraya gelmesini vahiy gelse inanmam

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@dilmel, içinde söyledi: DV Başvuru Ücreti Resmileşti! (1$) - Eylül 2025

@EzgiLera merak ettim de acaba hiç çocuğu yokmuş gibi mülakata girip bahsetmeseydi ne olurdu? Sonuçta başka bir ülkenin temsilciliği çocuğu olup olmadığını bilemez ki.

İlk olarak yalan beyan direkt reddedilme sebebi zaten. Formda yazdığınız şeylerin doğru olduğunu beyan ediyorsunuz ve mülakata başlarken de yemin ediyorsunuz doğru beyan verdiğinize/vereceğinize dair. Ayrıca mülakata götürülen evraklar arasında nüfus kayıt örneği de var yani istese bile çocuğunun olduğunu, eski eşini, evliliğini saklayamaz.

Hem de bahsettiğimiz ülke Amerika, her şeyi zaten biliyorlar, siz sadece teyit ediyorsunuz 🙂

Ve yine söylüyorum, bu başlığın konusu değil. Sohbet başlıklarını kullanabilirsiniz bu konular için.

• @alidemir27 benim imzama ne dersiniz acaba? 😁

• @SUAT-GUNAY yaş olayını abartmışsınız ve saçmalamışsınız. Dar bakış açınızla yorum yapmadan önce düşünün. Ben bu forumdan 25 yıldır başvurma azmine sahip insanları da, 55 yaşında greencardı kazanıp gidenide 30 yaşında çekilişi kazanıp gitmeyeni de gördüm. Her coğrafyanın, kültürün hatta her insanın kafa yapısı farklıdır. O zaman siz belirttiğiniz yaşlara kadar başvuru yapın eğer size çıkmazsa başvuru yapmayı bırakın lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bketcrsur annen içn başvuru yapabilmek için aşağıdaki siteden annenin yaptığı meslek 8>7 olması gerekiyor eğer bu puan çıkmıyorsa baban zaten lise mezunu olduğu için otomatik meslek puanı olmadan da başvuru yapabiliyor. Baban çıkarsa zaten annen de otomatik yanında gidebiliyor. Ancak şunu unutma baban gitmek istemezse ozaman annen de gidemez.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @SUAT-GUNAY okumaya bile zahmet etmeyecektim ancak ne kadar aşağı kaydırırsam kaydırayım sizin iletiniz sayfadan gitmeyince romandan hallice iletinizin birkaç kısmını okudum. Zaten yazdıkların tamamen bu çekilişin doğasına aykırı şeyler. "BENCE" kelimesini yazınca her istediğinizi düşünmeden yazabileceğiniz anlamına gelmiyor, ha yok eğer siz yazabiliyorsanız bende size dar bakış açınız olduğunu ve bunu örneklerle açıklayabildiğimi gösteren bir ileti yazabilirim. Ve zaten "çıldırmanıza" neden olan iletimde gördüğünüz üzere yazdım da. Hem sözde bana "senin çapında" cevap vermeyeceğim yazıp hem de sürekli "anlayabilecek misiniz bilmiyorum" tarzı cümleler kurarak bana hakaretler etmeniz gerçekten benim çapımda bir ileti yazmadığınızı ve kimin seviyesinin düşük olduğunu herkese gösteriyor. Bana "çıkarcı, kendini düşünen zihniyet" demeniz baya komik. Çıkarcı olsaydım sizin düşüncenizi sorgulamadan hemen haklı olduğunuzu söylerdim ve 40-45 yaş üstünün greencarda başvurmak yerine kendi hayatlarıyla ilgili ilgilenmesini ballaya ballaya anlatan bir ileti yazardım. Önceden dediğimi tekrarlatmak zorunda bırakıyorsunuz ancak sizin cümle kurmadan önce düşünmeye ihtiyacınız var. Anlık öfke ve sinirle yazmanız sizin cümlelerinizin birçok defa benim yazdığım iletiyle çeliştiğini görmenize engel oluyor. Ayrıca sizin şu iletinizdeki cümle: " " Bana "dar bakışlı" falan diyorsun ya, coğrafyadan, kültürden bahsediyorsun ya, hocam hem vallahi, hem billahi benim bakış açımın, cografyalar, kültürler tecrübelerimin ne olduğunu bilsen " " yazmanız kendinizi övme şekliniz ve şu engin bilgilerinizin kimsede olmadığını düşünmeniz ayrı komik.
    Eğer bir ileti gönderiyorsanız eleştiriye de açık olmanız gerekiyor ancak siz iletinizin ilk cümlelerinizde bile eleştiriye açık olmadığınızı bana hakaretler ederek net bir şekilde göstermenize rağmen son cümlelerinizde yumuşamanız ve herkesin istediğini yazabileceğini yazıp en ufak eleştiri geldiğinde hakaretler savurmanız ayrı bir komedi zaten.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @SUAT-GUNAY okumamış halimle dahi sizin birçok çelişkinizi iletimde söyledim acaba okusam daha neler çıkar? Son iletinizin ilk cümlesi dışında okumadım bu yüzden ve daha fazla bu başlığı alakasız iletilerle doldurmamak adına bu tartışmayla alakalo ileti yazmamanızı rica ediyorum.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@erenotti fraud başvuruların önüne geçmek elbette ki amaç olabilir ki mantıklı bence de. bir de olayın şu tarafı var; örneğin TR'den gelecek para, federal kesinti şu bu sonrası TR'deki elçiliğe 2 hatta 3 hatta hatta 5 kadro açacak kadar bütçe çıkarıyor.
    400K başvuru 400K USD demek. Yarısı federal kesintiye gitse, 200K ile 3 kişi istihdam edebilir. Bu açıdan bakıldığında vallahi faydalı, en azından diğer vize türleri için fazla kadro hız getirir. (tabi bu bütçe buralara dağıtılacak, buralara dağıtılırsa da kadro istihdamında kullanılacak diye bir şart yok)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |