Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar selamlar, 14 ekimde Hong Kong'da mülakatım var. 2 gün önce öğrendiğim için Doktor randevularını tamamlayamadım. eksik belgeleri gidermek için 2 gündür uğraşıyorum. 2 doktora da mail atıp randevu talep ettim. Ayrıca konsolosluğun, eğer doğru ise; [email protected] mail adresine durumu izah edip mülakatımı erteleme imkanımız var mı diye mail gönderdim. Şu aşamada benim için önerileriniz ve izlemem gereken yollar hakkında yorumlarınız nelerdir? Ayrıca konsolosluk mail adresini teyit edip başka iletişime geçen arkadaşlarımız varsa onaylarlarsa sevinirim. Doktorlardan müsait bir güne randevu alabilirsem, buradaki kan ve test sonuçlarını alır almaz çeviri işlemleri ile birlikte ilk uçakla binip gideceğim. Şimdiden teşekkürler, herkes için bol şanslar dilerim.

• @Erkan-0 Benim de 19 Kasım 🖐

• @aysegul Merhaba mülakat saatiniz belli oldu mu yani konsolosluktan bununla ilgili bir mail geldi mi

• ⭐⭐

@Furkan9037 selamlar, mulatinizi ertelemek yerine, konsolosluga saglik raporunu sonradan verip veremeyeceginizi sorabilirsiniz. Eger kabul ederlerse, once mulakatiniza girersiniz, sonra da saglik raporunuzu verirsiniz. Daha onceden asagidaki adres ile maillesmisim,

[email protected]

Ek olarak navigator u de kullanarak iletisime gecmeyi denebilirsiniz.

https://hk.usconsulate.gov/visa-navigator/

• ⭐⭐⭐⭐

@Furkan9037 Mülakat erteleme talebinde bulunmayın; çünkü bu şansı bir daha yakalamanız zor olabilir. Neyse ki gönderdiğiniz e-posta adresi doğrudan konsolosluk adresi değil.
    Ben sizin yerinizde olsam öncelikle sağlık kuruluşlarıyla ısrarla görüşür, randevu almaya çalışırdım. Eğer randevu alamazsanız, o zaman sayın @onuru nun paylaştığı e-posta adresine yazıp; mülakat tarihinizi yeni öğrendiğinizi, uygun tarihe sağlık randevusu bulamadığınızı ve bu durumda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorardım.
    Muhtemelen onlar tarihi ileri alabilirler; geçmişte bu şekilde oldu. Ancak siz erteleme talep ederseniz uygun olmaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@furkan9037

Hong Kong’un vize mülakat öncesi sağlık muayenesi raporu hususunda yazılı bilgilendirmesi var ancak yine de şansınızı deneyebilirsiniz mülakat ertelemesi için @onuru’nun tavsiye ettiği üzere.

Medical Exam Instructions

All immigrant visa applicants, regardless of age, require a medical examination prior to the issuance of a visa. Only a physician accredited by the U.S. Consulate General can perform this exam. It is your responsibility to schedule a medical exam with one of the doctors listed below before your visa interview appointment at the U.S. Consulate General.

• @onuru , @Serapp , @ATS16 bilgilendirme için çok teşekkür ederim. şimdi verilen mail adresine ve navigator aracılığı ile aldığım konu kısmının detaylarına istinaden yeni bir e-posta gönderdim. umarım kendileri yakın bir tarih belirler. aksi taktirde mecburen buradaki işlemlerimin tamamını hazırlayıp direkt gideceğim. orada da Serap hanımın dediği gibi sağlık kuruluşlarından ricacı olmam gerekecek. zamanımın mülakata yetişmesini umuyorum

• @doguyilma SARI'dan girip normal DS-260 dolduruyor gibi ilerlemeniz gerekiyor. Üst sağ köşede dosyanız nerede olduğunu görebilirsiniz.

• Merhaba mülakat tarihimi öğrenmek için mail atmak istiyorum fakat örnek mail metnini bulamadım iletebilir misiniz ? Bana henüz mail gelmedi.

• @sudenrtna

[email protected] mail adresine

Dear Sir / Madam,

I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?

Full name:
    Date of Birth: Ay/Gün/Yıl
    Case number:

Thank you for your assistance.
    Best regards,

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @iibrahimd teşekkür ederim

• Herkese merhaba. Viyana’da 2 Ekim sağlık, 9 Ekim vize mülakatımıza hazırlanırken malesef eşim rahatsızlandı. Bir operasyon geçirecek. Uçak biletleri gidiş dönüş alındı. Konaklama ödendi. Bu durumda ya eşim olmadan vize görüşmesine gideceğiz veya vize görüşmesini ileri bir tarihe erteleyeceğiz. Ancak eşimi operasyon esnasında yanlız bırakmakta istemiyoruz. Ortopedi ameliyatı sonrasında yaklaşık 6 ila 9 ay boyunca yolculuk yapmasının da olanağı yok. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Ankaraya taşımak ta istemiyoruz. Ankara önceki yıllarda güven vermedi. Bu sede hızlı başladı ama sonrası muamma. Tecrübeli arkadaşların bu konuda tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler

• Ankara özelinde unganlardan sağlık randevusu alma sitesinde "Applicant Category" kısmına Immigrant mı Diversity mi seçmeliyiz

• ⭐⭐⭐⭐

@Gokhan-Gec 7-10 gün içerisinde gelir genelde, ancak daha geç geldiği de olur, gelmediği de nadiren de olsa olabilir. Dolayısıyla sürecinizi sadece o emaili bekleyerek yönetmeye çalışırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz.
    Dosyanız at Ankara şeklinde görünüyor diye hatırlıyorum, bu dosyanıza mülakat planlandı demek oluyor. Yerinizde olsam biran önce gününü öğrenmeye çalışır, takvimimi buna göre ayarlardım.

• Merhabalar ben mülakat tarihimi aldim bundan sonraki surecte neler yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim. Tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum

• ⭐⭐⭐⭐

@Yusuf-Kaçar hiç dikkat etmemiştim o tarihe. bir öneminin olduğunu sanmıyorum, mülakat tarihi verildi bize örneğin.

• ⭐⭐⭐⭐

@doguyilma turuncu kısım bizim için 1ocak2026dan önce çalışmayacak.
    Sarıdan ilerleyeceksiniz. ds260 ların olduğu sayfada sağ üstte dosyanız at Ankara olmuşsa dosyanıza mülakat planlanmış demektir.
    Ayrıca, eğer planlanmışsa KCC ye email göndererek de gününü öğrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ebd evet demekki 3.7k ya kadar gelmemiş ankara. hayırlısı olsun. bundan sonraki mülakat planlanacak ilk ayda size de güzel haberin gelmesi temennisiyle..

• Mülakat tarihimi öğrenmek için kcc’ye mail attım gelen cevap;
    Thank you for your inquiry.

Your case has been forwarded to the United States Consulate/Embassy in Ankara. Because your case has been scheduled, KCC can no longer unlock your application. Any further inquiries regarding this case must be directed to them.

For additional information, please refer to the following websites:

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 yaa biz de resmi tatilde çalıştıkları için sevinmiştik, iş ve okul açısından faydamıza olur diye 🙂
    Ama haklısınız, ulaşmaya çalışıp teyit edelim yine de, çok teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 221
  • 16399
  • 180
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |