Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @falsepoet 3500 e kadar olup da mulakat alamayan olmadığının kesinliği yok. Belkide mulakat aldılar ve burada henüz listeye eklemediler, belki de henüz bakmadılar, yada başka sebepten mulakat alıp almadıklarını bilmiyoruz. Yorum yapmak için bence erken.

• @gucarslan Bey bir arkadaş benim gibi dosyasını Bangkok'a taşımış benim CN48xx onun CN57xx, ben DS260 kendim için olanı aynı gün gece saat 1 gibi gönderdim oğlum ve eşimin DS260 formunu 5 Mayıs'ta doldurdum , bu arkadaş 11 Mayıs'ta doldurmuş benim randevu günüm 12 Kasım O'nun randevu günü 4 Kasım çok ilginç değil mi, buyıl değişik bir parametreleri var ama nedir zamanla öğreneceğiz.

• Arkadaşlar DS260 formu doldururken mülakat yerini Hong Kong olarak yazmıştım sonrasında bir işlem yapmadım mülakat yerim neresi olarak görünür?

• Your case is currently at Ankara diye güncellendi,dosya current olduktan sonra randevu tarihi ne zaman gelir acaba ?

• Öncelikle herkese merhaba. Forumdaki tüm paylaşımları baştan beri takip ediyorum fakat şimdiye kadar yazmamıştım. Case number’ım yüksek olduğu ve Eylül–Ekim aylarında asla current olamayacağımı düşündüğüm için dosyamı hiç taşımamıştım. Yeni mali yıl başladıktan sonra plan yapmayı düşünüyordum.

Bu süreçte KCC’ye de herhangi bir e-posta göndermedim. Şu anda başka bir ülkeden oturma izni almak için uğraşıyorum. Oturma iznini aldıktan sonra KCC’ye dosya taşıma talebi için e-posta göndermeyi planlıyorum. Açıkçası bu zamana kadar beklemiş olmamın benim için avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Yine de KCC’ye karşı bu kadar sessiz kalmam doğru mu ya da doğru yolda mıyım emin olamıyorum. DS-260 formunu doldurduğumdan beri beklemedeyim izliyorum sessizce 😊
    Umarım hepimiz vizemizi sorunsuz şekilde alırız tek temennim bu.

• @Gokhan-Gec, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Your case is currently at Ankara diye güncellendi,dosya current olduktan sonra randevu tarihi ne zaman gelir acaba ?

Mülakat tarihini ben ve birkaç arkadaş kkcye mail atarak öğrendik

• Ankara’da mülakat dağıtımları başladı! 🎉🙌 Yüksek CN’lere de sıra geldi. Geçen yıllarda Mart-Nisan-Mayıs’ta mülakata giren numaralar, bu yıl Kasım’da mülakata giriyor. Hepimiz için çok heyecan verici bir gelişme! 💚

Buradan mülakata girecek tüm arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah vizelerinizi sorunsuz şekilde alır, bu süreci mutlu bir şekilde tamamlarsınız. Taşımış olanların işlerinin sorunsuz yürümesini ve vizelerine kavuşmalarını diliyorum. 🇺🇸✨

• @gucarslan unganlara götürülecek olan çocukların doğum tarihleri. Ay/gün/yıl formatında deniliyor. Bi aile olarak

Ve aşı kartları

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet herkes bizim gibi günü gününe takip etmiyor hem sürecini hem de forumu, veya sürecini takip etse de forumu ve exceli güncellemiyor gibi gibi.
    Yani Ankaranın dosya atlayıp atlamadığını bilebilmek için henüz erken.

• @swadze Peki KCC ye mail atmaz isek normal rutininde randevu tarihi ne zaman gelir,açıkçası benim durumum şirket işlerimden dolayı kasım ayında aşırı yoğun olucak,Ankara'nın bu kadar hızlı hareket edeceği gerçekten süpriz oldu.

• ⭐⭐⭐⭐

@yigit55
    34xx e mülakat planlandı, bunu biliyoruz. 4k ve 5k lara mülakat planlanmadığı bilgisi de geldi. Sizin durumu ancak email göndererek öğrenebilirsiniz, burası için de önemli sizin durumunuz. Lütfen son sayfaları bir okuyun, örnekleriyle birlikte ne yapmanız gerektiği yazıyor, atacağınız emaile cevap geldiğinde bu başlıkta bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur, bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 tebrikler, imzanızı da güncellerseniz çok iyi olur. Yani iletiye yazdığınız bilgileri imzanıza yazmanız gerkiyor 🙂
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

DV2026 excel tablosuna da bilgilerinizi en azından bu kullanıcı adıysa henüz girmemişsiniz, buraya da bilgilerinizi girin lütfen, teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp @mert267 Öncelikle Serap Hanım ın verdiği linklerle başlayıp sonrasında bu başlığın son 10 sayfasını bile okusanız örnekleri göreceksiniz, onlardan faydalanarak siz de mülakat tarihinizi öğrenebilirsiniz.
    İmza ve Exceli güncellemeniz hem sizin, hem sizden sonrakilerin yani hepimizin süreçlerini takip ederken doğru değerlendirmeler yapabilmemize imkan sağlar 👍

• Herkese merhaba ceac.state.gov sitesinden ds260 formumu kontrol ederken sağ üst kısımda son kullanma tarihinin 31.10.2025 yazdığını gördüm bu durum mülakat alma durumumda herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

• Merhaba şunu sormak istiyorum; nasıl durumlarda AP'ye kalma ihtimalimiz var?

• @aysegul tabiki dun gece mail attım otomatik iletildi diye cevap geldi . Dönüş yapıldığında yazicam

• Herkese merhaba, az önce mülakatımın 19 Kasıma planlandığına dair mail aldım. Darısı tüm bekleyenlere 🌸🌸

Düzeltme : Dosyamın durumunu öğrenmek için dün mail attım, bugün cevap geldi.

• Sevgili @gucarslan hocam, Bangkokun 28 agustostan once tasinan dosyalara Kasim ayinda mulakat vermesiyle ilgili bir yorumun var mi?

• image.png

Merhaba arkadaşlar
    Bizler bu mülakat durumumuzu nereden teyit edebiliriz ?
    Biz arkadaşımız " Your case is currently at Ankara diye güncellendi " diye yazmış.
    Bu kontrolün yeri neresi ?

SARI'dan girip normal DS-260 dolduryor gibi mi ilerleyeceğiz ?
    Benim biraz desteğe ihtiyacım var gibi 🙂

• @ebd, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakatı planlanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. Sorunsuz, kolaylıkla geçen bi süreç olsun herkes için. Biz de mail atmayı düşünüyoruz. Gelen cevabı paylaşacağım. Güzel bir hafta olsun.

Gelen cevap:

"Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application."

Bir sonraki ayı bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun, bu kadar mülakat dağıtmaları bile çok mutlu edici:)

Benzer Başlıklar

• 728
  • 153
  • 316
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |