Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Işık-0 excele bilgirimizi nasıl yazacağız

• Herkese selamlar.
    An itibari ile KCC den gelen maille 19.11.2025 tarihine mülakatım oluşturulmuş.
    🍀🍀
    Mülakat bekeleyen arkadaşlarımında biran önce mülakatlarını almaları dileklerimle
    Herşey gönlünüzce olsun.

• @bkio selam. 19 kasımda görüşmek üzere. Benimde 19 Kasım

• Bugün itibarile banada mülakat verildi :))) 19 kasımda görüşmek üzere :))

• ⭐⭐⭐⭐

@Erkan-0 gözünüz aydın, nihayet alabilmişsiniz cevabı 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Bu arada dün gece unganlardan aldığım randevulara bugün öğlen saatlerinde teyit emailleri geldi. Teyit emailinin gelmesi bazen 3-4 günü bulabiliyormuş, bilginiz olsun ancak bize hızlı geldi 👍

• @05kartal16 merhaba evraklar hakkında bir bilgi var mı acaba oturum isteniyor mu ?

• @Erkan-0 Merhaba, 19 Kasımda görüşmek üzere.

• @aysegul Bizimkisi de aynı şekilde oldu. Hızlı dönüş yaptılar.

• ⭐⭐⭐⭐

@aysegul

Sağlık muayenesi için seçtiğiniz 29 Ekim 2025 Çarşamba tarihi tüm Türkiye çapında resmi tatil değil mi Cumhuriyet Bayramı nedeniyle? Unganlar ile teyit etmeniz faydanıza olabilir zira sistemde bahsi geçen tarihi kapatmamış olabilirler. Naçizane bir uyarı, kolaylıklar 🙏🏻

• Merhabalar, Ben de ds260 formu sayfasında at Ankara olarak görünce mülakat tarihini öğrenmek için mail attım. Dönüş bekliyorum dönüş olduğunda bilgilendirme yapacağım. Bu arada ds260 formunu gönderim tarihim 29.06.2025, bu msj ı yazdığımda göndermiştim ve yazım forumda yayınlanmadan cevap geldi 25 kasım 2025 tarihinde mülakatım olduğu bilgisini aldım.

• @aysegul teşekkür ederim. Evet nihayet aldım. Dün mailde eğer doğum tarihini yazmayı unutmasaydım dün alıcaktım 🤗

• @aysegul benim anlamadığım mülakat tarihleri cs numarasına göre verilmiyormu sırayla. Sanırım mail atma önceliğine göre veriliyor mülakat tarihi.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar selam, umarım herkesin mülakat tarihi hızlı bir şekilde bildirilir. Mülakat tarihi belli olan herkese şimdiden hayırlı olsun diyelim umarım vizeyi de alırsınız.
    Case Number 34xx olup hala mail gelmediği için sabah 10.30-11.00 civarında kcc’ye mail atmıştım 17.30’da mailime geri dönüş yapıldı.
    5 Kasım’a randevum planlanmış. Umarım süreç olumlu sonuçlanır.

• @bkio tebrikler. excel'de bilgilerinizi guncelleyebilirseniz bizim de takip edebilmemiz icin cok guzel olur, tesekkurler.

• @ucangeyik bilgisayara geçtiğimde güncelleyeceğim, aktif olarak güncel tutuyorum, yine de hatırlatma için teşekkürler

• Bu ileti silindi!

• Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

39xx lerdeyim dun mail attim. gelen cevabi paylasiyorum

• @chefozy Harika haber.. sanırım bundan sonra 4XXX ve üstleri geliyor belki pas geçerler ya da geçmeden devam ederler..

Benzer Başlıklar

• 153
  • 83
  • 221
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |