DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar selam, umarım herkesin mülakat tarihi hızlı bir şekilde bildirilir. Mülakat tarihi belli olan herkese şimdiden hayırlı olsun diyelim umarım vizeyi de alırsınız.
Case Number 34xx olup hala mail gelmediği için sabah 10.30-11.00 civarında kcc’ye mail atmıştım 17.30’da mailime geri dönüş yapıldı.
5 Kasım’a randevum planlanmış. Umarım süreç olumlu sonuçlanır. -
@bkio tebrikler. excel'de bilgilerinizi guncelleyebilirseniz bizim de takip edebilmemiz icin cok guzel olur, tesekkurler.
-
@ucangeyik bilgisayara geçtiğimde güncelleyeceğim, aktif olarak güncel tutuyorum, yine de hatırlatma için teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Your interview location is Ankara and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
39xx lerdeyim dun mail attim. gelen cevabi paylasiyorum
-
@chefozy Harika haber.. sanırım bundan sonra 4XXX ve üstleri geliyor belki pas geçerler ya da geçmeden devam ederler..
-
Arkadaşlar selamlar, 14 ekimde Hong Kong'da mülakatım var. 2 gün önce öğrendiğim için Doktor randevularını tamamlayamadım. eksik belgeleri gidermek için 2 gündür uğraşıyorum. 2 doktora da mail atıp randevu talep ettim. Ayrıca konsolosluğun, eğer doğru ise; [email protected] mail adresine durumu izah edip mülakatımı erteleme imkanımız var mı diye mail gönderdim. Şu aşamada benim için önerileriniz ve izlemem gereken yollar hakkında yorumlarınız nelerdir? Ayrıca konsolosluk mail adresini teyit edip başka iletişime geçen arkadaşlarımız varsa onaylarlarsa sevinirim. Doktorlardan müsait bir güne randevu alabilirsem, buradaki kan ve test sonuçlarını alır almaz çeviri işlemleri ile birlikte ilk uçakla binip gideceğim. Şimdiden teşekkürler, herkes için bol şanslar dilerim.
-
@Erkan-0 Benim de 19 Kasım
️ -
@aysegul Merhaba mülakat saatiniz belli oldu mu yani konsolosluktan bununla ilgili bir mail geldi mi
-
@Furkan9037 selamlar, mulatinizi ertelemek yerine, konsolosluga saglik raporunu sonradan verip veremeyeceginizi sorabilirsiniz. Eger kabul ederlerse, once mulakatiniza girersiniz, sonra da saglik raporunuzu verirsiniz. Daha onceden asagidaki adres ile maillesmisim,
Ek olarak navigator u de kullanarak iletisime gecmeyi denebilirsiniz.
-
@Furkan9037 Mülakat erteleme talebinde bulunmayın; çünkü bu şansı bir daha yakalamanız zor olabilir. Neyse ki gönderdiğiniz e-posta adresi doğrudan konsolosluk adresi değil.
Ben sizin yerinizde olsam öncelikle sağlık kuruluşlarıyla ısrarla görüşür, randevu almaya çalışırdım. Eğer randevu alamazsanız, o zaman sayın @onuru nun paylaştığı e-posta adresine yazıp; mülakat tarihinizi yeni öğrendiğinizi, uygun tarihe sağlık randevusu bulamadığınızı ve bu durumda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sorardım.
Muhtemelen onlar tarihi ileri alabilirler; geçmişte bu şekilde oldu. Ancak siz erteleme talep ederseniz uygun olmaz. -
Hong Kong’un vize mülakat öncesi sağlık muayenesi raporu hususunda yazılı bilgilendirmesi var ancak yine de şansınızı deneyebilirsiniz mülakat ertelemesi için @onuru’nun tavsiye ettiği üzere.
Medical Exam Instructions
All immigrant visa applicants, regardless of age, require a medical examination prior to the issuance of a visa. Only a physician accredited by the U.S. Consulate General can perform this exam. It is your responsibility to schedule a medical exam with one of the doctors listed below before your visa interview appointment at the U.S. Consulate General.
-
@onuru , @Serapp , @ATS16 bilgilendirme için çok teşekkür ederim. şimdi verilen mail adresine ve navigator aracılığı ile aldığım konu kısmının detaylarına istinaden yeni bir e-posta gönderdim. umarım kendileri yakın bir tarih belirler. aksi taktirde mecburen buradaki işlemlerimin tamamını hazırlayıp direkt gideceğim. orada da Serap hanımın dediği gibi sağlık kuruluşlarından ricacı olmam gerekecek. zamanımın mülakata yetişmesini umuyorum
-
@doguyilma SARI'dan girip normal DS-260 dolduruyor gibi ilerlemeniz gerekiyor. Üst sağ köşede dosyanız nerede olduğunu görebilirsiniz.
-
Merhaba mülakat tarihimi öğrenmek için mail atmak istiyorum fakat örnek mail metnini bulamadım iletebilir misiniz ? Bana henüz mail gelmedi.
-
[email protected] mail adresine
Dear Sir / Madam,
I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?
Full name:
Date of Birth: Ay/Gün/Yıl
Case number:Thank you for your assistance.
Best regards, -
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@iibrahimd teşekkür ederim
-
Herkese merhaba. Viyana’da 2 Ekim sağlık, 9 Ekim vize mülakatımıza hazırlanırken malesef eşim rahatsızlandı. Bir operasyon geçirecek. Uçak biletleri gidiş dönüş alındı. Konaklama ödendi. Bu durumda ya eşim olmadan vize görüşmesine gideceğiz veya vize görüşmesini ileri bir tarihe erteleyeceğiz. Ancak eşimi operasyon esnasında yanlız bırakmakta istemiyoruz. Ortopedi ameliyatı sonrasında yaklaşık 6 ila 9 ay boyunca yolculuk yapmasının da olanağı yok. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Ankaraya taşımak ta istemiyoruz. Ankara önceki yıllarda güven vermedi. Bu sede hızlı başladı ama sonrası muamma. Tecrübeli arkadaşların bu konuda tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkürler
-
Ankara özelinde unganlardan sağlık randevusu alma sitesinde "Applicant Category" kısmına Immigrant mı Diversity mi seçmeliyiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.