Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@ceyda01 Merhaba sorularınızı dönemizin altındaki konu başlığından sormanızı rica edeceğim 2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ATS16 tamamdir yonlendirmeleriniz icin tesekkur ederim.ssn gelince banka temsilcimle iletisim kuracagim hemen

• Merhabalar gününüz güzel olur umarım bu sene Kırgızistan Amerikan konsolosluğunda kaç case number sıralamasına kadar aldı bunu nasıl bulabilirim yardımcı olabilir misiniz.

• @mas discoverdan normal kart alabilir diniz secured card’a başvurmuşssunuz blokeli kattınız varsa ssn ekliyse sorun yok

• @berkinozdagli, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Çok şükür vizem onaylandı pasaportumu aldım biraz mental olarak yorgunum en yakın zamanda mülakat deneyimlerimi paylaşacağım

Merhabalar

Ukraynadan adli sicil kaydını nasıl almıştınız anlatabilir misiniz ?
    Şuan Odessa’dayım.3-4 yere gittim vermediler. Dia sitesi son 2 yıllık olanı verdi.Fakat benim son 6 yıllık olana ihtiyacım var.

Teşekkürler

• @bakarmisin100 ben kyiv legalization center diye bir siteden aldım oraya bakabilirsiniz

• @rasitcenngiz ben de ilk girisimde adres degisikligimi yapmak istedigimi söyledim ve yaptigini söylemisti, daha sonra uscisten baktigimda eski adresimin hala durdugunu görmüstüm 2-3 gün sisteme musade verdim belki düzelir diye düzelmeyince kendim change addres kismindsn degistirdim ssnim ve greencardim sorunsuz yeni adresime gelmisti

• Merhabalar, 2025 DV mulakat sirasi bu yil Ankara'da kaclarda kapatti bilen var mi? Birde yilin son mulakat tarihi nedir? Yani Agustos 31'e kadar mulakat sirasi bize gelmediyse sansimizi kaybetmis mi oluyoruz?

Tesekkurler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   I iibrahimd 
  • ⭐⭐⭐⭐

@se-du

DV2025 kapsamında bugün itibariyle en son 2025EU8368 no’lu CN’ye vizesi verildi Ankara’dan.

DV2025 kapsamında göçmen vizenin verilebileceği son tarih 30 Eylül 2025 mesai bitimine kadar.

• @ATS16 Ankara nezdinde EU icin 9XXX ve 10XXX icinde birer vize verildiği görülüyor bu kişilerin ailesinin başka yerden alıp çoçuklarının Ankaradan mi aldığını veyahut gercekten mülakata mı cagrıldığını anlıyabilir miyiz?

• @rezanclz Biz daha uscisten para vs ödemedik, ülkeye de girmedik ama adres değişikliği yapmak zorundayız. Yanlış anlamadıysam ülkeye girmeden greencardların teslim edileceği adresi site üzerinden biz kendimiz de değiştirebiliyor muyuz? Doğru mu anladım? Yani ülkeye girişte polise bir şey vermemize de gerek yok bu durumda?

• @blueboy21 bildigim kadariyla sari zarfi giriste teslim etmeniz gerekiyor.

• @blueboy21 o konuda bilgim yok ben vizemi aldiktan 3 gün sonra uscis fee‘yi ödemistim. Size de ödemenizi öneririm trump garip bir zam vs yapabilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd ana talihli ya aos yapmıştır yada dosya taşımayla almıştır vizesini aile bireyleride ankaradan almıştor, ceac üzerinden o cnyi kontrol edebilirsiniz ancak size bir katkısı olmaz bu durumun çünkü direk ankara vermiş olmaz o cnye ancak vermiş olsa bile yapabileceğiniz bir şey yok nede olsa

• @blueboy21 Ülkeye girişte kapıda bekleyen polise sarı zarfı veriyorsunuz ve biraz bekledikten sonra sizden bilgi istiyor. Adresinizi değiştirmek istiyor musunuz? Yoksa yine bu adreste mi kalacaksınız, adresi teyit edebilir misiniz şeklinde. Greencard ın gönderileceği adresin teyidini tekrar alıyorlar girişte.

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd

Sn. @emre-kurtulmuş cevabı iletmiş size ancak ceac’dan bakarsanız Ankara’dan vizesini alan 2025EU10839 CN içerisindeki asıl talihli Viyana’dan almış vizesini, beneficiary aile üyeleri Viyana’ya gitmeyerek Ankara’da mülakata katılmış asıl talihli vizesini aldıktan sonra ve vizeleri basılmış.

fb52d2d7-8a31-42fd-ad1c-78373787cbbc-image.jpeg

• ⭐⭐⭐⭐

@blueboy21

1-USCIS fee’yi ülkeye giriş öncesi online ödemeniz yararınıza olacaktır.
    2-ABD’ye ilk giriş esnasında pasaport kontrolde CBP officer’dan adres değişikliği yapmasını talep edebilirsiniz sarı zarfı teslim ederken.
    3-Memurun adres değişikliği yapma zorunluluğu yok, sadece sarı zarf içerisindeki evrakların eksik olup olmadığını kontrol etme yükümlülüğü ve evraklarınız tam ise I-551 mührünü basarak ülkeye girişinize izin verme hakkı var. Adres değişikliği yapmaz ise CBP officer, USCIS hesabınızdan online değişikliği siz yapabilirsiniz. Ödeme yaptıktan sonra sistemin size verdiği IOE ile başlayan receipt numaraları saklayın, USCIS account erişiminde ihtiyacınız olacak.

• @ATS16 Çok teşekkürler

• @iibrahimd ankarada sıra nerede kim almış nereden takip ediyosunuz acaba ?

Benzer Başlıklar

• 1917
  • 180
  • 73
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |