DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 Ankara nezdinde EU icin 9XXX ve 10XXX icinde birer vize verildiği görülüyor bu kişilerin ailesinin başka yerden alıp çoçuklarının Ankaradan mi aldığını veyahut gercekten mülakata mı cagrıldığını anlıyabilir miyiz?
-
@rezanclz Biz daha uscisten para vs ödemedik, ülkeye de girmedik ama adres değişikliği yapmak zorundayız. Yanlış anlamadıysam ülkeye girmeden greencardların teslim edileceği adresi site üzerinden biz kendimiz de değiştirebiliyor muyuz? Doğru mu anladım? Yani ülkeye girişte polise bir şey vermemize de gerek yok bu durumda?
-
@blueboy21 bildigim kadariyla sari zarfi giriste teslim etmeniz gerekiyor.
-
@blueboy21 o konuda bilgim yok ben vizemi aldiktan 3 gün sonra uscis fee‘yi ödemistim. Size de ödemenizi öneririm trump garip bir zam vs yapabilir.
-
@iibrahimd ana talihli ya aos yapmıştır yada dosya taşımayla almıştır vizesini aile bireyleride ankaradan almıştor, ceac üzerinden o cnyi kontrol edebilirsiniz ancak size bir katkısı olmaz bu durumun çünkü direk ankara vermiş olmaz o cnye ancak vermiş olsa bile yapabileceğiniz bir şey yok nede olsa
-
@blueboy21 Ülkeye girişte kapıda bekleyen polise sarı zarfı veriyorsunuz ve biraz bekledikten sonra sizden bilgi istiyor. Adresinizi değiştirmek istiyor musunuz? Yoksa yine bu adreste mi kalacaksınız, adresi teyit edebilir misiniz şeklinde. Greencard ın gönderileceği adresin teyidini tekrar alıyorlar girişte.
-
Sn. @emre-kurtulmuş cevabı iletmiş size ancak ceac’dan bakarsanız Ankara’dan vizesini alan 2025EU10839 CN içerisindeki asıl talihli Viyana’dan almış vizesini, beneficiary aile üyeleri Viyana’ya gitmeyerek Ankara’da mülakata katılmış asıl talihli vizesini aldıktan sonra ve vizeleri basılmış.

-
1-USCIS fee’yi ülkeye giriş öncesi online ödemeniz yararınıza olacaktır.
2-ABD’ye ilk giriş esnasında pasaport kontrolde CBP officer’dan adres değişikliği yapmasını talep edebilirsiniz sarı zarfı teslim ederken.
3-Memurun adres değişikliği yapma zorunluluğu yok, sadece sarı zarf içerisindeki evrakların eksik olup olmadığını kontrol etme yükümlülüğü ve evraklarınız tam ise I-551 mührünü basarak ülkeye girişinize izin verme hakkı var. Adres değişikliği yapmaz ise CBP officer, USCIS hesabınızdan online değişikliği siz yapabilirsiniz. Ödeme yaptıktan sonra sistemin size verdiği IOE ile başlayan receipt numaraları saklayın, USCIS account erişiminde ihtiyacınız olacak. -
@ATS16 Çok teşekkürler
-
@iibrahimd ankarada sıra nerede kim almış nereden takip ediyosunuz acaba ?
-
Merhaba sevgili forum üyeleri
Henüz ülkeye giriş yapamadık. Sizlere bir sorum olacak. Bebeğimiz ameliyat olduğu için ve kontrollü bir süreç geçirdiğimiz için kasım 20 gibi ülkeye giriş yapmayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorun olur mu? Ya da başka bir tavsiyeniz , öneriniz varsa duymak isteriz. -
@ATS16 Daha önce bende böyle bir şey gördüm diye hatırlamıştım bu ekranı nasıl açıyoruz acaba bakmaktan kastım buydu aslında.
@alp-eren-yanık https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html
@zeynepebe öncelikle minik bebeğimiz için çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık muayenisinden itibaren yanlış hatırlamıyorsam 6 ay içinde ülkeye giriş yapmanız gerekiyor. Eğerki 20 Kasımda giriş yapıcaksanız süreyi aşmamış oluyorsunuz bir sorun yaşıycağınızı sanmıyorum.
-
Save Diversity Visa’dan incelemek istediğiniz CN numarasının tamamini kopyalayıp CEAC’dan dosyayı detaylı inceleyebilirsiniz.
-
@zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba sevgili forum üyeleri
Henüz ülkeye giriş yapamadık. Sizlere bir sorum olacak. Bebeğimiz ameliyat olduğu için ve kontrollü bir süreç geçirdiğimiz için kasım 20 gibi ülkeye giriş yapmayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorun olur mu? Ya da başka bir tavsiyeniz , öneriniz varsa duymak isteriz.Çok geçmiş olsun Zeynep hanım acil şifalar dilerim.
Sarı zarfınızın üzerinde Data Summary sayfasında "visa expiration date" yazar. İlk girişinizi o tarihten önce yapmanız yeterlidir. -
Gecmis olsun, acil şifalar. Sn. @Serapp Hanim’in da ilettiği üzere en doğru bilgi size verilen sarı zarfın üzerinde yazan son giriş tarihine kadar giriş yapmanız gerekiyor.
İmzanızdaki sağlık muayenesi tarihi olan 30.05.25 tarihi doğruysa, bu tarihin üzerine eklenecek 180 gün son giriş yapabileceğiniz tarihi gösterir, bu da 26.11.25 mesai bitimine denk gelir. Zarf ile bu tarihi eşleştirmeniz yararınıza olacaktır.
-
arkadaslar selamlar.
Bilgisi olan herkese bir sorum var.Suan sizlerin gorusune ihtiyacim var .
ay basinda 3 gunlugune giris yapip banka hesabi ve kk i cikartmis ve ilk girisle beraber ssn ve gc basimini baslatmistim.burdan aldigim bilgiler neticesinde kk ma ssn tanimlama yapmadigimdan kredi skoru baslamicagini ogrenerek bankayla iletisim kurdum onlarda en yakin zamanda ssn i fiziksel bir sekilde bankaya goturmemi soylediler,bende bu hafta ici 1-2 gunlugune gidip gelmek istiyorum sadece bu is icin.Ssn ve kk larimi da teslim edilen arkadasimdan almayi planliyorum ayni zamanda.
bunun icin gidilirmi demeyin thy indirimli biletim var o konuda rahatim (maddi anlamda) .Cekincem ise bu ay basi 3 gun girip cikmam ve ekim basindada banka icin tekrar gitmeyi planlamam.giriste sorun yasarmiyim acaba bilemedim … imkanlarimla gidebiliyorum ama kisa girisler vizemi yada gc imi sıkıntili bir duruma sokarmi ? kk skoru icin gidip gelmesemmi eger girislerde sorun olucaksa ? @ATS16 @Serapp @gucarslan -
@Cansu-mer Konu itibariyle Kredi Skoru başlığına yazmanız uygun olur.
Bir de soru sorarken etiketleme yapmak, hele de üç kişiyi etiketlemek hiç doğru değil.
Soruyu ilgili başlığa sorarsınız, o konuda bilgili bir çok kişi cevap verebilir. -
@Serapp tamamdir uyarilariniz dikkate aliyor dogru yonlendirmeniz icinde tesekkur ediyorum 🙏
-
Merhabalar ,
22/09/2025 tarihi itibariyle THY ile direkt İstanbul - New York( JFK ) havaalanına inerek ABD'ye girişimizi 3 kişi ailecek gerçekleştirdik. Uscıs visa fee ödemesini 17.09.2025 tarihinde 3 kişi için 705-USD olarak ödedik. Türkiye çıkışında pasaport memuruna vizemizin oturma izni ibaresini içerdiğini belirttik ve pasaportta bu ibareyi gösterdik. Yurt dışı çıkış harcı ödemeden çıkışımızı gerçekleştirdik. 9 saatlik uçuştan sonra JFK'ya sabah karşı indik. Pasaport kontrolünde sarı zarflarımızı ve pasaportlarımızı görevliye teslim ettik. Asıl talihli olan eşimin parmak izini aldı. Benimkini almadı. Sonra ayrı ayrı üçümüzün fotoğraflarını çekti. Evrakları sisteme girdi. Adres değişikliği yapıp yapmayacağımızı sordu. Değişiklik yapacağımızı belirterek arkadaşımızın yeni adresinin , isminin , soy isminin ve telefonunun yazılı olduğu küçük notumuzu kendisine ilettik ve sisteme girdi. Başka hiçbir soru sormadı ve 5 dakika gibi kısa sürede işlemlerimizi tamamladı. 'Good Luck Guys ! ' diyerek geçebilirsiniz dedi ve ülkeye girişimizi sorunsuz bir şekilde yapmış olduk :) 29.09.2025 tarihinde SSN'lerimiz verdiğimiz adrese müthiş bir hızla teslim edilmiş. Greencard basımı halen 'Payment Received' olarak gözüküyor. Umuyoruz ki sorunsuz bir şekilde teslim alabiliriz. Selam ve sevgilerle...
-
@erg35 sanki kendim girmişim gibi çok sevindim. Yeni hayatınızda sağlık mutluluk huzur ve şans sizinle olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum