Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @meke merhaba, Istanbul adresinizi yazarken area kisminda yasadiginiz ilce ismi var miydi?

• @dreamer32 Evet Kadikoy olarak secebildim

• Merhabalar, dun VFS Global den vizemizi teslim aldik ancak vizemizin uzerindeki Annotation kisminda "212g B" gibi bir ibare mevcut. Bunun ne oldugunu veya ulkeye girip cikista sorun cikarip cikarmayacagini bilen veya ayni durumda olan var mi?

• @meke görüşmeden kaç gün sonra geldi. Kadıköyden nerden aldınız?

• @goldie VFS den teslim alırken ne kadar ödeme yapıyoruz bilgi verir misiniz

• @teoman-erbey Selamlar, ben daha gorusmeye girmedim. Bir aksilik olmaz ise 9 Ekimde.
    Sordugunuz soruya yanitimi o zaman verebilecegim.
    Ev adresini girdigim icin UPS eve teslim edecek diye bekliyorum.

• @teoman-erbey premium olmadığı için ücret ödemedik

• @Muhtaradana evet formu doldurduktan sonra bir odeme yaptim!

• @Timur bey vize odemesini garanti bankasinin hangi subesine ve nasil yapabildiniz bilgi rica edebilir miyim lutfen, tesekkurler..

• Merhabalar, vizemize onaylandi 4 eylulde Ankara'da. Fakat hala teslim alin maili gelmedi. Onay alanlara kac gunde geldi acaba? Bir oncekinde ogrenci vizesi almistim, mulakattan 2-3 gun sonra mail gelmisti adresten teslim alabilirsiniz diye ama simdi 5 gun gecti daha ses yok.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• Merhaba, 9 eylül de vizem onaylandı 11 eylül akşamı mail geldi ve VFS den pazartesi günü için Ankara dan randevu aldım. Vfs globale gittiğimde Pasaportumun kendilerinde olmadığını ve nerde olduğu ile ilgili bilgilerinin olmadığını söylediler. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

• @pausback merhaba benim 9 eylülde vizem onaylandı 11 Eylül de mail geldi vfs den pazartesi günü için ransevu oluşturup gittim ancak pasaportumun kendilerinde olmadığını söylediler çarşamba bir daha deneyeceğim umarım bir sonuç alırım

• @CaliGirl-0, içinde söyledi: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Selam arkadaşlar. Annem ve babam Mart'ta mülakatlarını tamamladılar. Belge eksikliğinden dolayı süreçleri tamamlanmadı. Bugün yeni sisteme kayıtlarını açtım. İkisinin de vize türü IR5 normalde, ama yeni sistemde anneme C53, babama B31 yazmışlar saçma bir şekilde. Diğer bilgiler doğru. Bu vize türünün düzeltilmesi için bir şey yapmak gerekiyor mu? Yoksa bu şekilde kalsa da işlemler sorunsuz yürüyor mu?

Sürecini tamamlamış arkadaşlar, lütfen bu konuda bilgi paylaşımı yapabilir misiniz? Hala ne yapmam gerektiğini öğrenebilmiş değilim.

• @kskn Ankara da mı yaşıyorsunuz? https://ustraveldocs.com/ Sitesine ilk kayıt olurken elden mi teslim almayı seçtiniz

• Merhabalar, umarim dogru yere soruyorumdur
    Ailem icin turist vizesine basvuracagiz. Herkes icin ayri DS-160 formu doldurdum ve ustraveldocs sitesinde babam icin hesap acip 'bakmakla yukumlu olunan kisiler' gibi bir kisimdan annem ve kardesimin de DS-160 numaralarini ve bilgilerini girdim. Odeme sayfasinda toplam 3 kisi icin odeme alinacak gorunuyor. Bu sekilde tek hesap altinda ilerlemek dogru mu yoksa herkes icin ayri ustravel hesabi mi acmaliyim? Grup halinde randevuya katilacaklar. Yanlis bir sey yapmak istemiyorum, yardim icin tesekkurler simdiden 😅

• @GH25 Kendi tecrubeme dayanarak soyleyebilirim ki dogru yapmissiniz.

• @teoman-erbey hayır Ankara’da yaşamıyorum bulunduğum ilin adresini yazmıştım. Vizem onayladıktan sonra Ankara dan elden teslim alma seçeneğini işaretledim ve bugün vfs globalden alabildim

• arkadaşlar merhaba,

2024 mayıs ayında turist vizesi başvurusunda bulundum. Bu ayın sonunda vize görüşmem var. bir önceki platformun kapatıldığından yeni haberim oldu. Mail, pasaport numarası ve doğum tarihini doğru girmeme rağmen hata alıyorum. sonrasında login platformunu denedim orada da mail ve şifrem doğru ama güvenlik sorularının cevapları yanlış. nasıl bir yol izlemeliyim

• merhaba, randevu bilgilerimi nasıl görüntüleyebilirim. güvenlik sorularını hatırlamıyorum.

• @kskn evrakları gönderirken pasaport ile beraber foto da gönderdiniz mi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |